Yatak Odası Dekorasyonu ben kararsız kaldım peki ya sizce?

yaa o 1. ve 3. resim nerdeyse her üç kişiden birinin evinde var artık.. yeni modeller var hem daha kullanışlı hem daha uzun süre sıkılmayacağın modeller bence biraz daha araştırabilirsin.. ve bazası yüksek olanlarıda tavsiye etmem, onun üstüne yatak, yorgan koyunca iyice yüksek oluyor çok gıcık oluyor.
ben kendi yatak odası takımımın resmini bulamadım, bulursam buraya eklerim.

bak bu takımda ne kadar güzel, hem bazalı hemde yatağı bazaya gömülü.. çok şık ve çok güzelmiş..
kendi takımımı ararken buldum :))

$relax-yatak-odasi.webp

canım ben 3 numara sanaırım kahveye bayıldım 2 de çok güzel ama herkes o takımdan alıyor bence 3 kesinlikle onu almalısın bayıldım

yaa o 1. ve 3. resim nerdeyse her üç kişiden birinin evinde var artık.. yeni modeller var hem daha kullanışlı hem daha uzun süre sıkılmayacağın modeller bence biraz daha araştırabilirsin.. ve bazası yüksek olanlarıda tavsiye etmem, onun üstüne yatak, yorgan koyunca iyice yüksek oluyor çok gıcık oluyor.
ben kendi yatak odası takımımın resmini bulamadım, bulursam buraya eklerim.

ewt cnm haklısın her 3 kişiden birinin evinde var ama çokta güzeller senin eklediğinde çok güzelmiş ama çizim o canlısını görmek gerek şu kahveli yatak odası takımına birde yakından göreyim bakalım belki o olur belki daha başka beğenirim biizm burda pek kurulu seçenek yok bende canlısını görmeden dokunmadan karar veremiyorum.

bazaların yükseklikleri sanırım ayaklarına göre ayarlanıyor ben çok alçak sevmem yüksekte sevmem normal olsun derim hatta özellikle sorarım

canım bütün beyaz yatak odalarının sergilendiği mekanda yerler ve duvarlarda bayaza yakın renklerde olmuş o yüzden beyaz kendini gösterememiş çiğ gelmiştir bende beyaz yaptırıyorum yatak odamı ama daha modern tarz da senin tarzın biraz avangard mobilya yani modernle eski tarzın karışımı olmuş evdeki perde halı parke rengi kullanıcan renkli yastıklar o çiğ dediğin görüntüyü ortadan kaldıracaktır ayrıca beyaz herşeyle rahatlıkla kombin yapılabilecek bi renk genede sen bilirsin

canım bütün beyaz yatak odalarının sergilendiği mekanda yerler ve duvarlarda bayaza yakın renklerde olmuş o yüzden beyaz kendini gösterememiş çiğ gelmiştir bende beyaz yaptırıyorum yatak odamı ama daha modern tarz da senin tarzın biraz avangard mobilya yani modernle eski tarzın karışımı olmuş evdeki perde halı parke rengi kullanıcan renkli yastıklar o çiğ dediğin görüntüyü ortadan kaldıracaktır ayrıca beyaz herşeyle rahatlıkla kombin yapılabilecek bi renk genede sen bilirsin

çok teşekkür ederim..inşallah sende mobilyalarını güle güle memnuniyetle senelrce kullanırsın..iyi kombin gerçekten çok önemli inşallah içimize sineni bulucaz =)

1 ve 3 dıyorum
yolluklarını lılalı morlu kullanırsın capcanlı olur
ben kendım ıcınde 1-3 begenıyorum
bırde salon takımının bır degısıgı daha sadesını ben oturma odam ıcın dusunuyorum acılıyor yatak oluyor

Back
X