• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben iyi bir anne değilim hemde hiçççç

Boşan demek kolay, zor olanı başarmak ise marifet. Ne kadar zorluk sıkıntı yaşasanız da eminim bunların içinde bir kolaylık vardır. Belki de bebeğiniz sizin için bir ödüldür. Bebeğiniz size yeter de artar bile. Sarılın ona, dünya cennet olsun. Eşinizin şiddet uygulamasını onaylamak mümkün değil elbette, ama bu da geçecek bir şekilde.

bence iyi psikolog bul ara ara gider icini dökersin seni dövmesi tabiki sacmalik arkadasim ne yapabilirsin cocugun yaninda yapmasa iyi olur tabiki keske hic yyapmasa esin sinirliken sus sonra konus belki yeni evlisin ögreneceksin sen sinirliyken o sussun o sinirliyken sen sus esinde hatasini anlar tabiki insan karisini neden doverkiguclubacismilekonusesinle bunu yapmamasi icin bilmiyorumki keske esini bir psikolga gotursende bir ögrensen neden dövuyormus sonra hatasini anlayip özurdiliorsa bir daha yapmayacaksa iyi bu benim dusuncem asla bosan diyemem bosandiktan sonrasi daha zor cozum aramalisin

Böyle konular okudukça halime şükrediyorum ya !! Çok üzücü bir durum. Anne baba kavga ederken çocuğun izlemesi !!!! babada şiddeti, annede mutsuzluğu görüyor ve kimbilir neler düşünüyor o minicik kafasında. Yazık yavrularımıza. Ayrılın demek kolay gelir bize ama ya gidicek yeri yoksa , ya bakacak kimsesi, işi, gücü yoksa ne yapabilirki kadın çocuğuyla bir başına. Mecbur oturup katlanır ne yazıkki !!!!!! Biz bazen atışsak eşimle, kızım hemen dudaklarını büker ve bir kenara yaslanır dikkatle bizi seyreder. O hali bile çok üzücü kaldıki annesini dayak yerken seyretmesi çooooook korkunç onun için

Back