• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben iyi bir anne değilim hemde hiçççç

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
Başlığı okuyunca tüyleriniz ürperdi değilmi hagi annne iyi olaz ki evladına karşı hagi anne günlük her ihtiyacını alması için yemediğinden kaç çeşit yemek yapıyorum sürekli dinliyorum konuşuyorum ama yaa eşim beni karşısında azarlıyor bana bağırıyor hatta bazen el kadırıyor yavrum kokuyor çığlık atıyor eşim kapıyı çekip gidiyor o sinirle bende yaruma kızıyorum ama durduk yere değil kızılacak şeyler vardırya dur dersiniz durmaz ama asla bağırmazsınız işte bende bağırmıyordum bbeğime asla ama bunlar başıma gelince sinirlerim altüst oldu ona bağırmaya başladım eşimin sürekli kavga çıkarması bana bağırması beni çok etkiledi sinirlerimi bozdu gerdi ben ne yapacağım haa ben ne yapacağım ben ne yaptım hep iyi olmaya en iyisini yapmaya çalışan mükemmel olmasa ona yakın bir eş ve anneydim kızım daha 1 buçuk yaşında ve takır takır kounuşuyor maşşallah çok akıllı her dediğim anlar ve yapar hep kendim yetiştirdim ee şimdi ne oldu ....

Son düzenleyen: Moderatör:
ölüm lafını bile dilime alamıyorum yavrum var diyorum kahrını çekiyorum bebeğim için üzülüyorum dayaktan acıyan moraran yerime değil kızımın içinde açılan yaralara üzülüyorum ben ne yapacağım ben kötü bir annemiyim ..

insan yavrusu için herşeye katlanıyor sanırım...zaten kötü olan şiddeti gören değil gösteren kesim bence ..aşağılık duygusundan kaynaklanan bir eylem bu...

bence eğer evliliğinizi sürdürecekseniz hiçbirşeyi dayak kavga aşamasına getirmeyin çünkü zararı size ve bebğe oluyor ...ama ayrılmakta kolay ve kesin bir çözüm değil...

bırakın o haklı olsun onun dediği doğru olsun altın yere düşmekle pas mı olur...zor şeyler bunlar anlıyorum...ama benim düşüncem şu...kızım ,ben ve london...bebeişimin büyümesini bekliyorum...:teselli:

birazda olsa içimi rahatlattınız inanınki zor günler geçiriyorum onun benim yediğim dayaktan dolayı ağlaması ve tabi onrasıda bubnun ben günlük dayak yemiyorum ama etkisini üzerimden atamıyorum sürekli sinirlerim gergin geziyorum tahammülü kolay bişeye bile artık çabucak sinirlenir oluyorum tabi budanada en çok şahit olan kızım canım yavrum ben oana çok düşkünüm bunu asla aksini diyemem zaten öyle olsa burada bu kadar açık olarak yazamzdım çok üzülüyorum süinirlniyorum kızımada bağırıyourum zaten yemek yemiyor iştahsız mız mız b,işey her şey üstüste geldimi böyle patlıyorum sus yeter ye diye bağırıyporum kötü olmak istmeiyorum ama ben elimde değil sinirlerim altüst oldu ....
bence eğer evliliğinizi sürdürecekseniz hiçbirşeyi dayak kavga aşamasına getirmeyin çünkü zararı size ve bebğe oluyor ...ama ayrılmakta kolay ve kesin bir çözüm değil...

bırakın o haklı olsun onun dediği doğru olsun altın yere düşmekle pas mı olur...zor şeyler bunlar anlıyorum...ama benim düşüncem şu...kızım ,ben ve london...bebeişimin büyümesini bekliyorum...:teselli:

ben erkeklerın el kaldırmasını degıl laflarıyla bıle asagılamasını yedıremıyorum...kımseyede yakıştıramıyorum...ben kadının dayak yedıgı bır ortamda çocuk yetıstırılmesınden yana degılım...eger erkekte bu evlılıgı yürütmek için çaba göstermıyorsa kadının tek basına çaba göstermesı hatta dayaga boyun egmesı çok çirkin...ayaklarının üzerinde durmak en büyük güç...çocuğum var katlanayım lafınıda hiç onaylamıyorum...her yükü kadının üstlenmesı gerekmıyor..birazda ERKEK üzerine düşen yükümlülükleri yerine getırmelı...aile kavramının devamı için...sadece kadın degıl....
konusmak tek çözüm..ama bunu anlayamayacak kapasıtede ıse ve dayak atmaktan zevk alıyorsa hiç çekılmez..
bırde erkeklerın bahanelerı hep vardır"işim çok sıtreslı,bugun işyerınde kafam bozuldu,canım sıkkındı vs.."
aynı nakarat hep aynı aynı...anlat anlat nazan öncel in sarkısı gıbı...şaka gıbı şu erkekler....
bu benım kişisel fıkrım..hıç kimse benım gıbı düşünmek zorunda degel...

ama o bebekleriyle oynarken vurmalı kırdılı bağırmalı şeyelr yapmıyor belkide çok etkilemiyordur umarım öyledir zaten her gün kızıyorum muhakkakii ama bağırmak bambaşka yaa anne olarak seni çok üzüyor kızarsını tabikide zararlı bir yere gitmesin diye ama bağımak onu azarlamak yani sinir olduğundan dolayı yapmak zor bu durumda...

ben eşim için değil zaten bebeğim için diyorum canım zaten dayağı haketmiyorum kimsede haketmez bunuda ifade ediyorum bu yüzdend sinirlerim bozuluyor zaten..bebeğime bende durduk yere bağırmaya başlıyorum sinirlisiniz kimsede yok yanınızda bütün gün evde ve tek başınızasınız....
ben erkeklerın el kaldırmasını degıl laflarıyla bıle asagılamasını yedıremıyorum...kımseyede yakıştıramıyorum...ben kadının dayak yedıgı bır ortamda çocuk yetıstırılmesınden yana degılım...eger erkekte bu evlılıgı yürütmek için çaba göstermıyorsa kadının tek basına çaba göstermesı hatta dayaga boyun egmesı çok çirkin...ayaklarının üzerinde durmak en büyük güç...çocuğum var katlanayım lafınıda hiç onaylamıyorum...her yükü kadının üstlenmesı gerekmıyor..birazda ERKEK üzerine düşen yükümlülükleri yerine getırmelı...aile kavramının devamı için...sadece kadın degıl....
konusmak tek çözüm..ama bunu anlayamayacak kapasıtede ıse ve dayak atmaktan zevk alıyorsa hiç çekılmez..
bırde erkeklerın bahanelerı hep vardır"işim çok sıtreslı,bugun işyerınde kafam bozuldu,canım sıkkındı vs.."
aynı nakarat hep aynı aynı...anlat anlat nazan öncel in sarkısı gıbı...şaka gıbı şu erkekler....
bu benım kişisel fıkrım..hıç kimse benım gıbı düşünmek zorunda degel...

eminim ki çok ıyı bır annesınız...kafanıza takmayın...bebişinize sarılın ... opuyorumnanaktan

işte bu yüzden kendimi ifadeetmek için yazdım üzülüyorum ne kadar sussanızda görmezlikten gelsenizde bir yerden çıkıyor işte böyle....

QUOTE=karamsar;10258459]ben eşim için değil zaten bebeğim için diyorum canım zaten dayağı haketmiyorum kimsede haketmez bunuda ifade ediyorum bu yüzdend sinirlerim bozuluyor zaten..bebeğime bende durduk yere bağırmaya başlıyorum sinirlisiniz kimsede yok yanınızda bütün gün evde ve tek başınızasınız....[/QUOTE]
canım ben senı anlıyorum..bende bebişimle evde tek basımayım..3 yasını geçtı...7 gün 24 saat burun buruna...
illaki öfkelenıyoruz ...asla bebeğime yapmam dedığimiz şeylerı yapıyoruz...herkes bu devreden geçıyor.
sen kendıne ıyı bak.bebişe ıyı bak...
bırde kocadan dayak yememege çalıs...gücün yetmezmı kıs sen dövsen onu.. :1shok:

bazen bende senın gıbı ıyı anne olmadıgımı düşünüyorum.aynı senın gıbı esıme sinirleniip ona kızıyorum sonra da uyuyamıyorum vıcdan azabından.canım kızım halbukı ne sucu varkı onun.bende kotü anneyım sanırım. mafoldumben

bencede bebeğinize sarılın ona hiçbişey yansıtmayın tek hedefiniz kızınız ve onun geleceği olsun bu sizi em rahatlatıyor hmede hayata bağlıyor vereliniortak yani ben böyle yapıyorum...

canım benim eminm sen iyi bir annesin en azından daha önceki yazdıklarınan kızınn yemesi için uğraşmandan falan hatırlıyorum her anne azda olsa kızar yavrusuna bazen sabrımız taşabliyor tabi önemli olan bunu sürekliyapmamak bazen bende yemeyince kızıyorum biliyorum daha 11 aylık çok küçük hemen büzüyor ağzını sonra özür diliyorum ama yinede bazen insan yapabiliyor sakın üzme jendini bebeine daha çok sarıl o eminim herseyi anlıyordur zaten sen mutsuzsan oda mutsuz olur
eşine gelince yaptığı çok yanlış sorun ne olursa olsun bir erkeğin eşine el kaldırmasına göz yumulmaz ama eğer bunu bir defaya mahsus yaptıysa ve hatasını anladıysa görmezen gel çok zor lucak senn için ama yuva yıkmak çok kolay yapma çok zpor işallah yaşamassın bir aha böyle şeyler

canım Rabbim yardımcın olsun öncelikle kötü bir anne değilsin buna emin ol içinde Allah korkusu olan hiçbir anne kötü olamaz.sen sorunu halletmeye calıs bence eşinin bebeğinin önünde sana vurmasını bir kenara bırak sana bağırması baştan hata zaten eğer her zaman böyleyse ve senin sırtını dayayabileceğin bir ailen varsa bence ona haddini bildir erkekler ancak yalnız basına kaldıkları zaman kafalarını vururlar.sana ve bebeğine zarar vermesini engelle Rabbim yardımcın olsun

kesinlikle buna izin verme sen onun malı değilsin ne demek dayak atmak eğer bir mesleğin veya bir aiilen varsa bırak onu eğer yoksa bılemıyorum bı care bul bebeğini bu ortamda buyutme...

Kötü bir anne olsaydın eğer,onu da atar eşinin başına çeker giderdin...DAha önceki yazdıklarından biliyorum cnm,seni tek bağlayan bebeğin...
Lütfen dayak yiyecek konuma getirme kendini...Ya madem çare yok,gidecek yerin yok,...of bunu yazmaktan nefret ediyorum ama,sinirlendirme ayıyı:(
Allah yardımcın olsun........

kötü bir anne olduğunu düşünme.bence eşinle nasıl iyi olursun onun yollarına bakk..
hoş seninle iyi olmak isteyen adam bunlarıı yaşatmaz sana ama madem sorun çok yardım al derim ben..
ailenle konuşsan olurmu cnm..

ya ben çok üzülüyorum gerçekten ALLAH yardımcın olsun ama senin eşinede akıl fikir versin derdi ne ki bu böyle yapyo gül gibi çocuğu eşi varken sen kendine ve çocuğuna iyi bak sen bebeğine lazımsın canım bunu hiç unutma

Back