• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben huzursuz bağırsak sendromu muyum sizce?

Aynı şeyi konuşmuş olmuyor muyuz yani😌 tıp dilini her zaman söylemedikleri için sormak istedim. Bin pişman oldum.
Tıp dilini herkes bilmiyor. Örnegin size ülserit kolitsiniz dese bu kez o nedir diye soracaksınız. Oysaki anlaşılabilecek şekilde anlatırsa en azından gidip internetten ne olduğunu araştırabilirsiniz.

Tıp dilini herkes bilmiyor. Örnegin size ülserit kolitsiniz dese bu kez o nedir diye soracaksınız. Oysaki anlaşılabilecek şekilde anlatırsa en azından gidip internetten ne olduğunu araştırabilirsiniz.
Ben de buradakilere tıp dilini sordum. Neden herkes bu kadar agresif tepki verdi anlamadim. Bana teşhis konulmuş zaten. Sanki onlardan bana teşhis koyun dedim.

Ben de buradakilere tıp dilini sordum. Neden herkes bu kadar agresif tepki verdi anlamadim. Bana teşhis konulmuş zaten. Sanki onlardan bana teşhis koyun dedim.
İnternetten bagırsak spazmı diye atlattığınızda zaten bir dünya sonuç çıkar. Bagırsak spazmı adı üzerinde bagırsak spazmı …

Back