- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.079
- 113
- Konu Sahibi S a l o m i
-
Bence vakit kaybetmeden genetik tarama yaptırın
İnşaAllah güzel haberleri alırız.Bu olay herkesin başına gelebilecek birşey yapılması gerekenler yapılmış zaten. Ki bence bebek işi tamamen ve tamamen Allah’ın istemesi ile alakalı biz normalde ne yaparsak yapalım olmasını allah istemezse olmaz bunu biliyorsundur . Bu ay bende yasmini bıraktım hemen hamile kalmam diye şuan adete 8 gün var bakalım ne olacak yaşayıp göreceğiz
Avatarın altında yazdığınız gibi...kün fe yekün.
10 sene her türlü tedaviyi deneyip, bir türlü hamile bile kalamayan kuzenim, artık olmaz diye bu uğraşları bıraktığında bebeği "doğal" yolla geldi.
Şuan mesela bana garip geliyor olabilir bende hamile kalıp kaybedebilirim herkesin başına gelebilir diyorum . Belki de öyle aşırı anne olma isteğim ve çocuk sevgim olmadığı için olabilir . Bana kalsa biraz daha çocuk yapmayabilirdimİnşaAllah güzel haberleri alırız.
Hem biz be de tüm bekleyenler.
Evlat hasreti gercekten zormuş.
İşin en garibide bunu yaşamasam asla anne olamayanşarı anlayamayacak olmammış.
İnşallah, kötü düşünüp olumsuzu çağırmayın. Tez zamanda sağlıklı, mutlu bir yavrunuz kolay bir doğumla gelsin size inşallah :)Olmazları olduran Rabbimize hamdolsun.
inşaAllah benimde nasibimde vardır o minik ama sevgileri koskocaman varlıklardan.
Şuan mesela bana garip geliyor olabilir bende hamile kalıp kaybedebilirim herkesin başına gelebilir diyorum . Belki de öyle aşırı anne olma isteğim ve çocuk sevgim olmadığı için olabilir . Bana kalsa biraz daha çocuk yapmayabilirdim
İşte Allah’ın hikmetleri ya garip şeyler . Ben şunu gördüm ki yaşamadım ama kafaya takmayan insan hamile kalıyor Bunu unutmaBiliyormusunuz işin başında bende aynen böyle düşünüyordum.
Öğretmenim ben zaten çalışıyorum olmasada bir yetim evlatlık edinirim diyordum.
Ama ilk gebelik ve onu bu kadar erken kaybetmemden sonra hayatım bambaşka oldu.
Annelik duygusu denen şeyi inşaAllah sizde o rahminize düştüğü andan itibaren yaşadığınızda anlayacaksınız.
Muazzam birşey yaaa.
hatta tuhaf gelecek ama Bazen diyorum ki bundan sonra hiç bebeğim olmayacak olsa dahi bu iki yavrucagımı düşünüp kalbimi mutmain edecek ve kısa sürelide olsa bana bu duyguyu tattırdıgı için Rabbime sükredecegim.
Canım çok geçmiş olsun bende 15 gün önce boş gebelik Ten kürtaj oldum zor bi durum bide senin ilk olunca inşllah bu kez Hamile kalırsın ve Sağlıkla gelir bebeğin ikinci düşükten sonra iyi bi uzmana gidip kontrollu hamile kalmanı tavsiye ederim gebelik öncesi folik asit falan başlata bilir
Tek genin heterozigot olmasını önemseyen bir doktor bulun geçmiş olsun
coraspirin kullan ilk hamile kaldığın günden itibaren
bende pıhtılaşma çıkmadı artık pıhtılaşma olsun olmasın herkese bu ilacı kullandırıyorlar. çamaşaır suyu tuzruhu uzak dur hamile kaldığın andan itibaren.Bunda emin değilim gen analizinde pıhtılaşma çıkmadı.
Doktor gereksiz dedi ama aceba bu ilacı verecek başka bir doktor mu bulmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?