Ah kızlar sakın imkansız diyip peşini bırakmayın aşk kolay bulunmuyor ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyin...ben hiç aşık olmamıştım taki onu gördüğüm ilk ana kadar bakarken kalbim çıkacak gibi oluyodu yanındayken bana hiç bakmıyodu bile kendimi dışarı atıp saatlrce agladığımı bilirim en son cesaretimi topladım ve ona bir şiir kitabı hediye ettim sonra bir gömlek notler kitapta tabi..sonra biz başladık sadece 2 ay hayatımda kimseyi sevmedim onun kadar annesi aradı beni biz seni istemiyoruz dediği an ben hattımı filan deiştim ulaşamadı tabi sonra karşıma eşim çıktı bana okadar ii davrandıki sevmiyordum imkanıda yoktu evdede bunalmıştım hem çok ii severim dedim sevdirir bana kendini dedim ama olmadı hala aklıma geldikçe salya sümük ağlıyorum sakın sakın vazgeçmeyin helede benim gibi kimseyi sevmediyseniz kolay değil...bende onun aşkı herzaman olucak aşk bu işte gerçek olanı asla ama asla başka birine aşık olamazsınız...benim peşimde okadar erkek vardıki konuştumda ah seviyorum filan diyodum kendi kendime ama değilmiş işte...
Bendede imkansiz...
sevgilimde elvenmeyi düsüniyorduk cok istiyorduk annesi bizi napip etdim ayirdi 1,5bucuk ay sonra gene annesini sormus, annesi diyor ya o ya biz ben onu hale cok seviyorum annesini imsakansiz ikna etmek cogu kisi diyor annesine git cicek al konus ama sonra aylem buna izin vermiyor gururum yarde olur diye. napcam ben???
anlamadım !
nasıl yani evlisin ama hala aklın o çok sevdiğin kişide mi ?
Ah kızlar sakın imkansız diyip peşini bırakmayın aşk kolay bulunmuyor ne pahasına olursa olsun vazgeçmeyin...ben hiç aşık olmamıştım taki onu gördüğüm ilk ana kadar bakarken kalbim çıkacak gibi oluyodu yanındayken bana hiç bakmıyodu bile kendimi dışarı atıp saatlrce agladığımı bilirim en son cesaretimi topladım ve ona bir şiir kitabı hediye ettim sonra bir gömlek notler kitapta tabi..sonra biz başladık sadece 2 ay hayatımda kimseyi sevmedim onun kadar annesi aradı beni biz seni istemiyoruz dediği an ben hattımı filan deiştim ulaşamadı tabi sonra karşıma eşim çıktı bana okadar ii davrandıki sevmiyordum imkanıda yoktu evdede bunalmıştım hem çok ii severim dedim sevdirir bana kendini dedim ama olmadı hala aklıma geldikçe salya sümük ağlıyorum sakın sakın vazgeçmeyin helede benim gibi kimseyi sevmediyseniz kolay değil...bende onun aşkı herzaman olucak aşk bu işte gerçek olanı asla ama asla başka birine aşık olamazsınız...benim peşimde okadar erkek vardıki konuştumda ah seviyorum filan diyodum kendi kendime ama değilmiş işte...
Üzüldüm durumunuza çok zor gerçekten.(
Sakın sakın vazgeçmeyin derken neyi kastettiniz? Yani bizi istemeyen biri için savaşmak gerektiğini mi? :26:
seni çok seviyosa ikna eder bence napıp edip
sayılır ama hiç görmedim daha sonra onu eşim biliyodu sevmeyerek evlendiğimi onunla eşiminde bana aşkı büyüktü...ama ben severim diye evlendim ilk yıl bana çok sıkıntı çektirdi belki ondandaır soguk olmam..bana göre aşk sadece bir defaya mahsus birşey eşimi seviyorum tabi...ama aşk bambaşka kanımca..yanlış anlaşılma olmasın ben aşkın büyüklüğünü anlattım sadece şimdi herkes ölüyo bitiyo sonra hayda 1 ay sonra başkasına bunun adına ben hiç bişey demem saçmalık...
bencede aşk birkez yaşanır.
hoşlanmak falan farklı birşey.bende çok acı çektim bundan sonra karar verdim duygularımla hareket etmiycem sonunda acı çeken ben oluyorum uzun süre kendimi toparlayamıyorum.
çok sevdiğin zaman ya terkedilirsin yada nefret edilirsin boşuna dememişler.
en iyisi mantık ile hareket etmek...
Şu andan itibaren imkansız bişey bizimki.. Onun da dediği gibi olmıcak yani.. Olucakken olmayacak..Canımı çok yakıyo bu işte ...
neden noldu anlat istersen
canım yanıyor evet ama bir rahatlık var üstümde .. acının verdiği uyuşmamı acaba ..
aylardır sessizce durup sevdiğim adam ,tek bır yanlış sözden dolayı astı benı .. ıkı dksıı almadı ..
onu bırdaha goremıycek olmak mı
onu sevdıgımı hıcbır zaman bılemıycek olmasımı
benı yanlıs anlayıp , tanımasımı ..
bu kadar içimde volkanlar koparan ne ..
çok kötü oldu bu .. çok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?