Hayat hep keşkelerle doludur bilirsin .. Ya geçmiş için ya da gelecek .. Hep keşkelerle doludur ..
Benimki de böyle işte hep keşke diyorum keşke yanında olabilsem , seninle uyuyabilsem geceleri teninin sıcaklığını hissedebilsem bedenimde , başımı göğsüne yaslasam ve onun bana verdiği huzurla kapasam gözlerimi uzun bir geceye .. Nefesinle uyuyabilsem ben de tüm evliler gibi .. Sonra gözlerimi ilk açtığımda yine seni bulsam yatağımda , yastığımın öteki ucunda .. Yazarken bile ağlıyorum işte tutamıyorum ki kendimi iyice sulu göz oldum sevgilim , seni öyle çok seviyorum öyle çok özlüyorum ki ..
Keşke hiç bırakmasan beni evime arabadan indiğim andan itibaren geri geri gidiyor ayaklarım , hep gitme diyorum içimden sana gitme, bırakma beni , o kadar bekledim buluşmak için bu kadar çabuk nasıl biter diyorum .. Gitme diye çığlıklar kopuyor içimde ve yanağımda bir sıcaklık hissediyorum o anda .. Elimi yüzüme sürdüğümde anlıyorum ki yanağımdaki sıcaklık gözyaşlarım , senin için akan göz yaşlarım ..
Şimdi böylesine çok üzülüyorum bir de sen cezaevine gittiğinde ne yapacağım hiç bilmiyorum .. Aslında biliyorum sevgilim her gecekinden daha beter olacağım yatağıma bir yatacağım bir oturacağım sabaha kadar bir sağa döneceğim bir de sola . Yastığım sırılsıklam ıslanacak her gece . Bu acıya tek şahit yatağım olacak , duvarlar olacak , sırılsıklam olan yastığım olacak ..
Senden haber alamadığım zaman ne olacak aslında çok iyi biliyorum . İçim sıkılacak yine duvarlar üzerime üzerime gelecek , iki göğsümün arasındaki o alevlenen düğüm beni benden edecek mahvedecek , vücudum parçalanacak gibi hissedeceğim yine ..
Hayat hep zor mu olmak zorunda sevgilim ? Biraz kolayı olamaz mıydı ? Biraz daha basiti işte .. Biraz daha az acı çektireni ..
Şu ana kadar yaşadıklarımız yetmedi mi sensiz kaldığım günler yetmedi mi senin için savaştığım geceler bitmedi mi ? Evden kaçmaya çalıştığım günler , ambulanslık olduğum günler , sensiz krizlere girdiği m günler , yalnızca senden haber alabilmek için dua ettiğim geceler bitmedi mi ? Bitmedi mi dökeceğimiz göz yaşları ,çekeceğimiz acılar ...
Sen sus cevap vermene gerek yok artık .. Anladım ki bitmemiş ..
Sanki birşeyler senden vazgeçirmeye çalışıyor beni ve ben vazgeçmedikçe duvar örüyor aramıza aşılamayacak kadar yüksek , kırılamayacak kadar sert ve duyguların yetmeyeceği kadar katı duvarlar ama vazgeçmeyeceğim ..
Ne olursa olsun senden vazgeçmeyeceğim ...
Her gece yokluğundan ağlasam da seni özlesem de eşlere çok özensem de olmayan aynı hayalleri yeniden yeniden ve yeniden kursam da vazgeçmeyeceğim ...