- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
Çok isterim ama aile yapım buna müsait değil. Ve annemi bu evde yalnız bırakmak istemiyorumKendi evini kendi hayatını kur, yapamam kaygısı olmasın emin ol kafan çok rahat olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok isterim ama aile yapım buna müsait değil. Ve annemi bu evde yalnız bırakmak istemiyorumKendi evini kendi hayatını kur, yapamam kaygısı olmasın emin ol kafan çok rahat olacak
Ben başladığı için ailemi suçlayamam ama bu iş bu kadar kronik bir hal aldıysa işte bu onların suçuToplumun çoğu erkek çocuk mağduru
Anneli veya annesiz artık buna bir çözüm üretmeli, şu erkekler doğru düzgün yetiştirin!!!!
Bütün bu olanlar onun geleceği içinmiş böyle söylemiş babam anneme. Benim geleceğimi düşünen yok.Hayırsız evlat değilsiniz, hayır’sız evlatsınız. Krediyi hiç kabul etmeseydiniz keşke krediler size yatırımlar hayırsız kardeşe. Kırıcı.
Sordum ben bunu. Gitse satsa ne yapabileceksin dedim Haklısın dedi :)Hayırsız evlat değilsin ama keşke babanla konuşsaydın. Ben bu kadar destek olmaya çalışırken bugüne kadar hiçbir yanlışım yokken sen gittin beni yok sayıp herşeyi abimin üzerine yaptın onun hatalarına rağmen. Ben adaletsizliğine kırıldım diye. Gerçi geç değil hala konuşabilirsin bunları. Madem seni yanlış anladığını düşünüyorsun neden susup o şekilde anlamasına izin veriyorsun? O ev araba olayını duyduğunda açık açık hesap sorman lazımdı.
Evlenip uzaklaşabilsem annem dışında hiç biri ile görüşmeyi düşünmüyorumHer gece uyumadan önce muge anlı acar izler, izlerken de uyuyakalırım.
Muge anlı, boyle hayırsız cocuklarına bokunda boncuk var muamelesı yaparken sokakta kalan, evlat ayrımından utanmayan ebeveynlerle dolu.
Allah goruyor olanı biteni, bırakmaz yanlarına.
Bırakmasın da zaten.
Yerinde olsam onlarla yasamam, bayramdan bayrama gorusurum.
Ne yapmış ? Sorduğu şeye bilmiyorum demiş ah ne büyük suç !İyi de arkadaşım insan derdini konuşarak anlatır, abi de olsa, baba da olsa, koca da olsa erkeklerin %99 'u susarak vermeye çalıştığın mesajı anlamaz ki.
Üstelik kredi muhabbeti üzerine sen böyle yapınca, vardığı sonuç doğal.
Suçlu mu dedim, babaya mı hak verdim? Bana niye atar yapıyorsunuz? Artık hiç konuşmuyorum babamla demiş. Aynı evde yaşadığın insana hiç konuşmamak normal mi? Derdini konuşarak anlat, erkek milleti anlamaz, kredi için surat yaptığını sanmıştır doğal olarak dedim.Ne yapmış ? Sorduğu şeye bilmiyorum demiş ah ne büyük suç !
Üstelik kredi muhabbeti üzerine sen böyle yapınca, vardığı sonuç doğal.Suçlu mu dedim, babaya mı hak verdim? Bana niye atar yapıyorsunuz? Artık hiç konuşmuyorum babamla demiş. Aynı evde yaşadığın insana hiç konuşmamak normal mi? Derdini konuşarak anlat, erkek milleti anlamaz, kredi için surat yaptığını sanmıştır doğal olarak dedim.
"Bu kredi çekilen dönemde yine olaylar patlak verdiği için ben babama karşı çok soğudum. Ve neredeyse hiç konuşmuyordum. " demiş, öncesinde konuşmuyormuş. Arabadaki kavgadan sonra değil.Üstelik kredi muhabbeti üzerine sen böyle yapınca, vardığı sonuç doğal.
Böyle dedığınız ıcın ne yapmıs dıye sordum , zaten konu sahıbı demıskı bırsey sordu bılmıyorum dedım dıye bana tavır yaptı bende konusmuyorum artık , kız kendı kendıne tavır yapmamıs .
Evet çok doğru konuşsa da konuşmasa da anlamazlar ,"Bu kredi çekilen dönemde yine olaylar patlak verdiği için ben babama karşı çok soğudum. Ve neredeyse hiç konuşmuyordum. " demiş, öncesinde konuşmuyormuş. Arabadaki kavgadan sonra değil.
Tavırında haklı ama konuşmadan anlamazlar. Anlasa da bildiğinden şaşmayacaktır babası ama en azından derdinin para olmadığını dile getirebilirdi.
Öncesinde ben defalarca bu evde mutsuzum diye dile getirdim. Anlam çıkarmak isteyen için zor birşey değil ki bu.İyi de arkadaşım insan derdini konuşarak anlatır, abi de olsa, baba da olsa, koca da olsa erkeklerin %99 'u susarak vermeye çalıştığın mesajı anlamaz ki.
Üstelik kredi muhabbeti üzerine sen böyle yapınca, vardığı sonuç doğal.
Yok bir daha asla. Zaten kredi cektireceklerini de zannetmiyorum. Babam düşman gibi bakıyor. Agresif sinirli ve nefretle. Dün evde bi aparat bozulmuş bende akşam dışarı çıkıyordum dönüşte alayim dedim. Bozuk falan değil ne gerekiyorsa yarın ben alırım dedi tersleyerek.Krediyi ödemelerine sevindim , bian bende arkadaslar gibi borç size kaldı dıye dusundum
sakın sakın bır daha kredı cekmeyın baslarının caresıne baksınlar
evde olay oldugu zaman gırın odanıza takın kulaklıklarıda duymayın gormeyın , madem yaptıgınızın bır kıymetı yok ezıyetıne de katlanmanın anlamı yok o zaman .
Hayır 4 kardeşiz diğerleri evliT Temiznevresimkokusu 2 kardeşsınız degıl mı ?