Kendimi sorgulayıp duruyorum . Kücük bir ilçeye yeni atandık . Deniz seviyesinden hayli yüksek ... Her zaman araç olmuyor . Her hafta sonu inemiyoruz . Bunalıyoruz . Burada bir yakın arkadaşım var . Geçen hafta inelim demiştim ama onun burada kalması gerekiyordu. Ben başka bir arkadaşımla o deniz seviyesine merkeze indik. Gelemedi yakın canın dediğim arkadaşım diğer arkadaşlarla gittik. Bu hafta da cuma tatildi planlar sürekli değişiyordu. Nöbetlerimiz vardı . Neyse nöbetler kalktı . Plan yaptık arkadaş grubumuzla . Arkadaşıma yine gel dedim . Hep beraber olalım. Bu kez gelemicem bir yere para göndermiş gezi olmayacak diye . Yine gelemedi. Çok üzüldüm . Yani ben bu konuda kendimi rahatsız hissettim. Bilmiyorum bir hatam var mı ???
Ne gibi bir hatan olabilir ki? Neye uzuldun anlamadim? Bir de cok mu para gerekiyor bu gezmelere? Calisan insanlarmissiniz sonucta. Arkadasin seni gecistiriyor gibi sanki.
Ince dusunceli biri oldugunuz belli. Bence uzulecek bisey yok, siz onu ozellikle cagirmissiniz zaten. Yakin arkadasinizmis, arayin nasil hissettiginizi anlatin. Rahatlarsiniz, akliniz da soru isareti kalmaz.Bir hafta teog sınavı için kaldı . Bu hafta gelmek istiyordu ama organizasyon iptal edildi. Sonra değişiklikler olunca tekrar yaptık . Bu kez o arada gitmeyince ailesine para göndermiş. Biliyorum durumunu aklıma gelmedi geçiştirmesi . Tek bildiğim bu aralar kendi dünyasında olması geçiş zamanı yaşıyor bende çok üstüne gitmek istemiyorum . Yani zaten ilçede kalabalık arkadaş grubuyuz. Tek okuldan olmayan o işte. Başbaşa yapılan bir plan değil . Hep üstüsüte geldi. Bende o gelmeyince kötü hissetim.
Ince dusunceli biri oldugunuz belli. Bence uzulecek bisey yok, siz onu ozellikle cagirmissiniz zaten. Yakin arkadasinizmis, arayin nasil hissettiginizi anlatin. Rahatlarsiniz, akliniz da soru isareti kalmaz.[/QUOTE
Aradım sürekli zaten sordum halini hatırını. Yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi. Yani onun ev arkadaşları ile sıkıntısı vardı. Daha önce hepimiz ilk tanışmıştık beraber geziyorduk . Sonra bir gezi sırasında iki ev arkadaşı serviste problem çıkarmıştı. İlçe içinde ön yargılı olmaya başlandı çok sert tavırları olan ev arkadaşları var . Ben hep bu konuda yakın hissetiğim arkadaşı destekliyordum . Yani sonra ne kötü söz oldu ne kötü bir davranış ... Benden de selamı sabahı kestiler ... Yakın dediğim arkadaşım yeni eve çıkmayı düşünüyor. Yani evden ayrılmayı ... Evde pek huzurlu değildi .... Yeni eve çıkmakta maliyetli ... ... Bilmiyorum yakın dediğim arkadaşım ne kadar sıkıntı yaşasa da bir anda sanki ev fikrinden ayrılmaya başladı ... Daha önce birlikteydik ... Yani ben olumsuz bir şey yaşamasam da ...selamı sabahı kestiler ..facebook dan bile silmişler . Anlamadım insanların işi biten kadar mı ?
Ince dusunceli biri oldugunuz belli. Bence uzulecek bisey yok, siz onu ozellikle cagirmissiniz zaten. Yakin arkadasinizmis, arayin nasil hissettiginizi anlatin. Rahatlarsiniz, akliniz da soru isareti kalmaz.
Bosver canim ya, hic kafani yorduguna degmez. Kimler geliyor ve geciyor hayatimizdan. Beni istemiyeni ben hic istemem.Aradım sürekli zaten sordum halini hatırını. Yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi. Yani onun ev arkadaşları ile sıkıntısı vardı. Daha önce hepimiz ilk tanışmıştık beraber geziyorduk . Sonra bir gezi sırasında iki ev arkadaşı serviste problem çıkarmıştı. İlçe içinde ön yargılı olmaya başlandı çok sert tavırları olan ev arkadaşları var . Ben hep bu konuda yakın hissetiğim arkadaşı destekliyordum . Yani sonra ne kötü söz oldu ne kötü bir davranış ... Benden de selamı sabahı kestiler ... Yakın dediğim arkadaşım yeni eve çıkmayı düşünüyor. Yani evden ayrılmayı ... Evde pek huzurlu değildi .... Yeni eve çıkmakta maliyetli ... ... Bilmiyorum yakın dediğim arkadaşım ne kadar sıkıntı yaşasa da bir anda sanki ev fikrinden ayrılmaya başladı ... Daha önce birlikteydik ... Yani ben olumsuz bir şey yaşamasam da ...selamı sabahı kestiler ..facebook dan bile silmişler . Anlamadım insanların işi biten kadar mı ?
Kendimi sorgulayıp duruyorum . Kücük bir ilçeye yeni atandık . Deniz seviyesinden hayli yüksek ... Her zaman araç olmuyor . Her hafta sonu inemiyoruz . Bunalıyoruz . Burada bir yakın arkadaşım var . Geçen hafta inelim demiştim ama onun burada kalması gerekiyordu. Ben başka bir arkadaşımla o deniz seviyesine merkeze indik. Gelemedi yakın canın dediğim arkadaşım diğer arkadaşlarla gittik. Bu hafta da cuma tatildi planlar sürekli değişiyordu. Nöbetlerimiz vardı . Neyse nöbetler kalktı . Plan yaptık arkadaş grubumuzla . Arkadaşıma yine gel dedim . Hep beraber olalım. Bu kez gelemicem bir yere para göndermiş gezi olmayacak diye . Yine gelemedi. Çok üzüldüm . Yani ben bu konuda kendimi rahatsız hissettim. Bilmiyorum bir hatam var mı ???
"Deniz seviyesi " ne alaka onu anlayamadim?
Ayy ne kadar düşünceli bir arkadaş. Benim de arkadaşım olsanaaa