• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Hata mı Yaptım?

Ama konu sahibi gidip kötü birşeyler yapmamış ki yeni tanıştığı erkekle, dışarda gezmiş normalce, birileiryle dışarı çıkmak için nekadar güvenmek gerekir ki sizce? Bana göre konu sahibinin tek hatası, rahatsız olduğu anda tepkisini gösterememiş olması ve erkek arkadaşı olduğunu konuşmanın başlarında belirtmemesi. Gerekli mesafeyi sağladıktan, karşı tarafın farklı beklentilere girmesini engelledikten sonra istediğiyle gezsin.

ben kötü bir şey yapmışş demedimm canımm amaa yanlızımm diyedee illakii arkadaş olsun diyede gezilmez yanii,
hele hele erkekler benden uzak olsunn aklı fikirlerii sonra o konuya gelirr onlarınnn

Pis özenti ne olacak. Kadın düşkünü:47:
Aman bacım uzak dur bundan sen. Aklı o yönden başka birşeye çalışmayan bedeni büyümüş ruhu ergenin teki bu.
Görüşme bunla aman:51:
Birşeyler yaşayamamış, sevgi yoksunu şey ne olacak. Açığını Almanyada kapamaya çalışıy
or. Ama nafile ondaki bu açlık asla bitmez :51:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce açtığım konuyla bağlantılı birşey yazacağım şimdi. Daha önce Almanya'ya 6 aylığına Erasmus öğrencisi olarak geldiğimi, ama diğerlerinden biraz geç başladığım için hiç arkadaşım olmadığını ve yalnızlığının beni çok üzdüğünü yazmıştım.

Bugün okulda bir dersim vardı, derste bir çocukla tanıştım, çocuk Türktü. Arkadaşım olmamasını çok kafama takmaktan berbat haldeydim, bu yüzden bir Türkle tanıştığıma çok sevindim. Ona biraz dert yandım, o da akşam dışarı gidelim muhabbet ederiz dedi.

Neyse çıktık dersten. Bu arada çocuğun tavırları biraz fazla rahat gelmeye başladı. Yani böyle askıntı oluyor dersiniz ama şaka yapıyor esasında. Normalde Tr.'de yaşasam bu olayı hemen tavır koyarım ama o kadar yalnızdım ki yapamadım:(( Ben de şakayla karşılık verdim ya da bazı yerlerde konuyu savuşturmaya çalıştım çünkü bir ark. olsun istedim. Peki çocuk neler mi dedi??

Sokakta bir tanıdığıyla karşılaştı, beni gösterip "güzel kız ama dimi" dedi. Sonra ev arkadaşı aradı, bir bayan arkadaşla dışardayım minvalinde birşey söledi sonra de gülerek "yook oğlum öyle değil, yok yaaa öylesi değil" filan dedi çok bozuldum. Yani tamam arkadaşın kötü birşey anladı da madem bana belli etme dimi??? Sonra konu spordan açılmışken "senin spora ihtiyacın yok, derste bayağı baktım da iyisin sen" demesi ve bunu yaparken baştan aşağı süzmesi... Erkek arkadaşımın olduğunu öğrenince "baltayı taşa vurdum" demesi... Sokakta sexshop görünce "bunların üstünde otel var fuhuş yapılıyor. yani almanya gibi bi ülkede çok saçma erkeklerin seks için para vermesi... ama bence sevgiliyle yaşanan cinsellik olur ona lafım olmaz" minvalinde bişeyler söleyip "sen ne düşünüyorsun" diye sorması... ısrarla yurduma gelmek ve odamı görmek istemesi, "yurduna gelirsem mutlaka odanı görürüm" demesi... ben "yurduma gelmen doğru olmaz" deyince de "ya senin hiç mi erkek ark.ın olmadı, onunla şöle bi yatağa uzanmadın" demesi... offfffffffff.

evet bi tepki vermedim hep savuşturmaya çalıştım çünkü bi ark.ım olsun istemiştim. şu ansa kendimi berbat hissediyorum. Benim yerimde olsanız siz napardınız? "Şaka bunlar" deyip gülüp geçer miydiniz yoksa daha mı sert davranırdınız?

Ay inanamıyorum ya:53::53::53::53::53::53:..deseydin evet ben bütün arkadaşlarımla yatağa uzanıyorum..çocuk yalnızlığını fırsat bilip,sana ne teklif etmiş farkında değil misin canım ya !!! allahın sapığı..onlar için erkek arkadaş olsa ne olacak ki,ahlaksız manyak:47::47::47:..uzak dur ondan hatta konuşacağın son insan o kalsa yine konuşma,arkadaş bulusun,çünkü bütün erasmusa giden arkadaşlarım senin sıkıntılarını yaşadı ilk bir ay zor olacak mecbur katlanacaksın..

Back