Ben Hata mı Yaptım?

canım tavrını koy koymazsan çoçukta kendi kendine aaaaaaaaaaaa demekki onunda hoşuna gidiyor der ve uzatır hem bak benimde arkadaşım yok yalnızım ve başımda rahat kısacası böyle arkadaştansa hiç olmasın yalnız kalayım daha iiiiyi

ben burda yalnızım dediğin an varya,orda film kopmuş zaten..bu ona bambaşka bi mesaj olarak gitmiş.şakayla karışık söylemesi durumu değiştirmez. şakayla karışık söylüyorki,bir tepki verirsen eğer şakaydı diyecek. başına bela olsun istemiyorsan sert bi şekilde tepki göster,hatta alakayı komple kes derim ben.aranıyor o vatandaş.

İyi arkadaş yalnızlıktan , yalnızlık kötü arkadaştan iyidir.(HADİS-İ ŞERİF)

Son düzenleme:
hatanında alasını yapmışsın.
o ne ya yalnız kalmamak için iğrenç sözlerini çekmişsin.
bu kadar mı düştün?

o ne ya yalnız kalmamak için iğrenç sözlerini çekmişsin.
bu kadar mı düştün?

Bu yazdıklarınız doğrusu beni yaraladı. Dilini bilmediğiniz, tamamen yabancısı olduğunuz, hiçbir arkadaşınızın olmadığı, insanlarının soğuk olduğu bir ülkede 6 ay geçirmek zorunda kalsaydınız beni anlardınız.

hemen uzaklas o cocukdan selam bile verme,terbiyesize bak

yargılamak istemem ama yanlız kalındı diyede böyle her erkeğe güvenipte biryerlere gitmemek lazımm
bende 2 yıl polonyada kaldımm amaa hiçde gerek duymadımmm bol boll gezdimmmm

Bence uzak dur Ben seni cok iyi anliyorum gecen gun konunu okumustum. 17 yasindayim bende. Bende yurtdisinda okuyorum. Sen sanirim 6 ayligina gelmistin, ben 5 senedir burdayim ve cok zor seyler yasadim. Ilk zamanlar benimde hic arkadasim yoktu, hep agliyordum cok yalnizdim. Sonra okula baska bi Turk kiz geldi 5 yillik arkadasiz iyiki o gelmis yoksa ben ne yapardim bilmiyorum. Bizde birbirimize destek olup atlattik bu gunleri. 1 sene sonra da universiteye gidicez insallah. Yani hersey geldi gecti. Simdi okuldaki herkes arkadasim. O zamanlar hepsinden nefret ederdim az cektirmediler ama simdi o gunlerden bahsedip gulup egleniyoruz :) Biraz daha sabret 6 ay neki? Cabuk gecer.. Ben olsam boyle kisilerle arkadas olucagima yalniz kalirdim daha iyi. Belki zamanla kafana uyan birini tanirsin. Allah yardimcin olsun.

yargılamak istemem ama yanlız kalındı diyede böyle her erkeğe güvenipte biryerlere gitmemek lazımm
bende 2 yıl polonyada kaldımm amaa hiçde gerek duymadımmm bol boll gezdimmmm

Ama konu sahibi gidip kötü birşeyler yapmamış ki yeni tanıştığı erkekle, dışarda gezmiş normalce, birileiryle dışarı çıkmak için nekadar güvenmek gerekir ki sizce? Bana göre konu sahibinin tek hatası, rahatsız olduğu anda tepkisini gösterememiş olması ve erkek arkadaşı olduğunu konuşmanın başlarında belirtmemesi. Gerekli mesafeyi sağladıktan, karşı tarafın farklı beklentilere girmesini engelledikten sonra istediğiyle gezsin.

aaah canım böylelerine hayatının her döneminde ve her yerde Türkiyede bile rastlayacaksın.üzülmeyi bırak.siper al.yalnızlığı sevmeye çalış ve hemen tepkini ver.feminist oldum yeminle

sapik midir nedir bu ya daha yeni tanidigi kizla konustugu konulara bak...
bu cocukla en fazla merhaba merhaba ol...
yurduna falan da sokma sakin buldugu ilk tenha yerde tecavuz eder falan sapik resmen...igrenc...
ayrica baska insanlarla yeni arkadasliklar kurmak istersen bile bu cocukla arkadas oldugunu goren seninle arkadaslik kurmaz bence...
sacma sapan bir insan...

eleman yurtdışına gelmişliğin rahatlığıyla olayı abartmış hani yabancı bir kızla böyle diyaloglar normal ama cidden dozunu kaçırmış hem de ilk dakkadan! sunum grubunu değiştirme gözdecim bak ne güzel sunum grubun varmış onlarla da kaynaşabilirsin diğer konuna istinaden bu fırsatı değerlendir kaçarak kurtulamazsın zaten, aynı grupta olup tavrını koyarsın ki ileride iş ortamında nelerle karşılaşıcaksın böyle zorda kalınca idare etmeyi de öğrenmiş olursun yavaştan...sen çocuğa merhabadan öte bir şey gösterme, ben seni anlıyorum bazı kişiler ağır dille eleştirmiş ama insan mecbur kalıp o psikolojiye girince iyi bir nokta yakalarım umuduyla karşısındakine biraz müsaama gösterebiliyor. sen yanlışları görmüşsün, bundan sonra da ona göre davranırsın zaten

anında o çocukla iletişimimi keserdim bu ne ya adam bildiğin asılmış sapık kullanmak için planlar yapıyor

Son düzenleme:
Canım bence de böyle arkadasın olacağına olmaz olsun. Ayrıca çok takma kafana, yakında sen de arkadas edinir, yalnızlıktan kurtulursun. Hatırladığım kadarı ile sen geç gittiğinden okula herkes kaynaşmıştı ve sana soğuk davranmislardi, sen biraz daha aktif olup onlarla kaynaşmaya çalışsan nasıl olur? Kabuğuna çekilme derim ben...

ne şakası ya,yalnız kalmıyım diyede böle bi tiple arkadaşlık yapılmazki hoş ondanda arkadaş olmaz zaten...

arkadaşım bence bi daha görüşme onunla
her şakanın altında grçek payı vardır
tek takıl ondan iyi hiç olmassa güvende olursun

Ay kaç kaç bu ne yaw ne biçim çocuk bu , daha muhatap olma canım

yalnız kalınca öleceğini falan mı sanıyorsun?

türk erkeğini bilmiyor musun?
hele de erasmusla dışarı gidince her gün bir kızla yatacaklarını sanarak gidiyorlar oraya? ne bekliyordun?

o kadar yalnızım diye fuhuşa sürüklese de mi ses çıkarmayacaksın...pes...

6 ay dişini sık insanlar bir ömür yalnız yaşıyorlar ne olmuş? bu kadar mı güçsüzsün sana enteresan muameleler yapmalarına izin veriyorsun..sen ses etmedikçe o çocuk senın hakkında ne düşündü sence? bu kızın gideri var mı dedi, yoksa ay ne arkadaş canlısı bir insan mı dedi?

illa arkadaşın olacak diye bir şey yok zaten 6 ayda olur merak etme

aklını topla oraya nasıl gittiysen buraya öyle dön lütfen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…