Ben Hata mı Yaptım?

gozdece89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
107
-2
46
Almanya
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce açtığım konuyla bağlantılı birşey yazacağım şimdi. Daha önce Almanya'ya 6 aylığına Erasmus öğrencisi olarak geldiğimi, ama diğerlerinden biraz geç başladığım için hiç arkadaşım olmadığını ve yalnızlığının beni çok üzdüğünü yazmıştım.

Bugün okulda bir dersim vardı, derste bir çocukla tanıştım, çocuk Türktü. Arkadaşım olmamasını çok kafama takmaktan berbat haldeydim, bu yüzden bir Türkle tanıştığıma çok sevindim. Ona biraz dert yandım, o da akşam dışarı gidelim muhabbet ederiz dedi.

Neyse çıktık dersten. Bu arada çocuğun tavırları biraz fazla rahat gelmeye başladı. Yani böyle askıntı oluyor dersiniz ama şaka yapıyor esasında. Normalde Tr.'de yaşasam bu olayı hemen tavır koyarım ama o kadar yalnızdım ki yapamadım( Ben de şakayla karşılık verdim ya da bazı yerlerde konuyu savuşturmaya çalıştım çünkü bir ark. olsun istedim. Peki çocuk neler mi dedi??

Sokakta bir tanıdığıyla karşılaştı, beni gösterip "güzel kız ama dimi" dedi. Sonra ev arkadaşı aradı, bir bayan arkadaşla dışardayım minvalinde birşey söledi sonra de gülerek "yook oğlum öyle değil, yok yaaa öylesi değil" filan dedi çok bozuldum. Yani tamam arkadaşın kötü birşey anladı da madem bana belli etme dimi??? Sonra konu spordan açılmışken "senin spora ihtiyacın yok, derste bayağı baktım da iyisin sen" demesi ve bunu yaparken baştan aşağı süzmesi... Erkek arkadaşımın olduğunu öğrenince "baltayı taşa vurdum" demesi... Sokakta sexshop görünce "bunların üstünde otel var fuhuş yapılıyor. yani almanya gibi bi ülkede çok saçma erkeklerin seks için para vermesi... ama bence sevgiliyle yaşanan cinsellik olur ona lafım olmaz" minvalinde bişeyler söleyip "sen ne düşünüyorsun" diye sorması... ısrarla yurduma gelmek ve odamı görmek istemesi, "yurduna gelirsem mutlaka odanı görürüm" demesi... ben "yurduma gelmen doğru olmaz" deyince de "ya senin hiç mi erkek ark.ın olmadı, onunla şöle bi yatağa uzanmadın" demesi... offfffffffff.

evet bi tepki vermedim hep savuşturmaya çalıştım çünkü bi ark.ım olsun istemiştim. şu ansa kendimi berbat hissediyorum. Benim yerimde olsanız siz napardınız? "Şaka bunlar" deyip gülüp geçer miydiniz yoksa daha mı sert davranırdınız?

Son düzenleme:
abuu yalniz kal arkadasim sen.Hoslanmadim bu cocuktan.Daha ilk gorusmede soyledigi seylere bak dengesizin...Almanlara ozentii bir tip-

ben o anda dalgaya vurur yanında yavaştan kaçardım vala bence sen boşver yanlız kal kafana göre yaşa takıl güzel güzel ohh

abuu yalniz kal arkadasim sen.Hoslanmadim bu cocuktan.Daha ilk gorusmede soyledigi seylere bak dengesizin...Almanlara ozentii bir tip-

haklısın merwosh. yalnızlık çok kötü birşey. çok berbat bir anıma denk geldi bu çocukla tanışmam. o an büyük bir tepki veremediysem de şimdi içime oturdu bu söylediği yakışıksız laflar. her ne kadar şaka kisvesiyle söylemiş olsa bile..

tavrınızı koymalısınız bence... varsın arkadaşınız olmasın...

evet ben de mesafe koyacağım zaten. bir daha sulu şakalar yapamayacak. ama işin kötüsü şu ki aynı dersi alıyoruz, derste de ben bu çocukla sunum hazırlamak için aynı gruptayım ve grubu değiştirme şansım da yok

yılışık erkeklerden nefret ederiimmmm
uzak dur arkadaşım ondan. Daha sonra bela olur başına. yalnızlığını kullanmaya çalışır üstüne gelir. boş yere bin türlü dert..
öyle arkadaşın olacağına olmasın varsın..

birde orda tek basinasin galiba dikkat et kendine keske yalnizligindan dem vurmasaydin cocugun ne oldugu bile belli degil ALLAH KORUSUN...

Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş.

Almanya'ya gelince pusulası şaşmış,gözü dönmüş bir tip.
Güneydeki bütün turistlere yılışan erkekler gibi...
Sinir oldum valla.

bunlar turkıyedede oluyor tatlım.. benım basıma gelmedıde arkadas ortamında bır erkekle karsılassalar belden asagıya konusma yapıyorlar ıkı dakıkada... zaman değişti diyelim daha dogrusu buna.. bence uyarmalıydın orda.. yda bırdaha bole bulustugunuzda uyar ben cok rahatsız oldum de gec... agzını kapat.. tanısmıssınız artık yanı okuldada gorse mutlaka muhabbetınız olucak..

birde orda tek basinasin galiba dikkat et kendine keske yalnizligindan dem vurmasaydin cocugun ne oldugu bile belli degil ALLAH KORUSUN...

ya maalesef bol bol bahsettim burda yalnız hissettiğimden türk diye sıcak davrandım. çocuk derste iyiydi aslında efendi gibiydi de ders sonrası evrim geçirdi.

Son düzenleme:
denize dusup yilana sarilmak gibi olmus.uni ortamnda arkadas bulmak guvenilir insan bulmak gercekten zor ama sanslisinki daha basta ne oldugunu gostermis bence bi daha muhattap olma ve sorarsa neden soguksun dye.erkek arkadasma anlattm o gun gecen muhabbetleri senle bidaha konusmamam icn soz vermemi istedi bende soz verdm de.

ya maalesef bol bol bahsettim burda yalnız hissettiğimden türk diye sıcak davrandım. çocuk derste iyiydi aslında efendi gibiydi de ders sonrası evrim geçirdi.

evrim gecirdi diyo
ay keske hemen acilmasaydin ya bence bundan sonra mesafe koy gorusme...

yuhh ya.oha yanii:26: ne bicim biri bu.sakin konusmada görüsmede o erkekle.yanlis yollara sokar insani sonra.var malesef öyleleri ama.bizde dün lokantada yemek yiyoruz cocugun biri haribo verdi.haram bu dedik.harammi o ne?ne varki bunda?jelantinmi?domuzmu o ne dedi.düsünebiliyormusunuz.almanlar bile biliyor herseyi...sakin görüsme bence o cocukla.sen anlatinca ben korktum cocuktan zaten erkek arkadasinla yatmadinmi demesi rezillik.ne oldugunu belli ediyor.hayir arkadasin olmasini cok istiyosan hamburg ünide cok arkadas okuyuyor.yönlendireyim birini sana.rezillerle ugrasma hic olmassa

Son yazdıklarına kadar olanlar o kadar sinir bozucu gelmemişti bana. Senden biraz hoşlanmış, ama başta arkadaşça yaklaşmaya çalışan bir çocuk olduğunu düşünmüştüm ki '' Erkek arkadaşınla hiç mi yatağa uzanmadın'' tarzı cümleyi okudum. Onun anlamı bariz yurtdışında daha rahat davranır diye düşünüp ''kız düşürmeye'' çalışıyor olması. Çok yanlızsan ve etrafta kimsen yoksa çocukla başbaşa görüşme, kalabalık aktivitelerine katıl ordan başka insanlarla tanışmış olursun sonrada çocuğu etrafından şutlarsın.

aman diim sahip ol kızım kendine..bu ne edepsiz bi tip yaa..terbiyesiz..yalnız kal bol bol kitap oku kariyerin için araştırmalar yap vs daha çok olmamış gideli daha tanışırsın birileriyle..forumda da orada oturanların filan muhabbet topikleri oluyor oralardan bak da arkadaş yap kendine..

Şaka dediğin komik olur canım ben söylediklerinin arasında komik bişey göremedim :96: Ben olsam ne mi yapardım? eğer bunu soruyosan bizlere ben olsam arkadaşsız kalmayı tercih ederdim böyle olmasındansa hiç olmasın daha iyi

bir kızın yalnızlık durumundan faydalanmaya çalışan fırsatçı erkek davranışı.erkeklerin bazı türleri böyle fırsatçı,örümcek gibi ağına bir av düşürmeye çalışan tiplerdir ve sizin o sevgili arkadaşınızda bu türden.şaka dediğiniz şeyler cinsel içerik dolu saçmalıklar.uzak durun bence.üstelik erkek arkadaşınız varken (uzakta dahi olsanız) hiç tanımadığınız başka bir erkekle böyle samimi olmanız da doğru değil çünkü adamın niyeti belli!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…