• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme ben gitsem mi ki?

sadecik

zeynep'im bebeğim
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
1.133
30
358
Edirne
kızlar bişey soracam ben bilemedim ağbimin sevgilisinin ailesiyle tanışmaya gidilecek ya ben gidecem mi ki biemedim?kzın babası ailesi gelsin konuşalım tanışalım demiş ama sadece annem babam mı yoksa ailecek mi gidilcek bilemedim bana yardımcı olurmusunuz sizce nasıl olur

canım tabikide kız kardeşi olarak sende git..benim erkek arkadaşımın ailesi annesi babası eniştesi ve ablası tanışmaya geldiler...

ilk tanismaysa annen baban abin gitsin, yani senin gitmen simdilik sart degil:) bence... ama heveslendiysen gitmeye git sonucta tuhaf karsilanacagini sanmiyorum:)

sağolun kızlar yardımcı olduğunuz için :)) bende evliyim ailemle aynı şehirde değilim fakat o zamanlarda ailemle olucam onlar sende gel diyor bilemedim tuhaf kaçarmı diye :)

sağolun kızlar yardımcı olduğunuz için :)) bende evliyim ailemle aynı şehirde değilim fakat o zamanlarda ailemle olucam onlar sende gel diyor bilemedim tuhaf kaçarmı diye :)

canım dedğim gibi bana ablasıda geldi eşi de geldi gayette mutlu oldum onlarında olmasından..o tarihtede orada olcaksan git tabi...görümcesini de görmek ister eminim gelininiz:)

git tabi canım

benimkinin 2 tane kardeşi var 2 side geldiler tanısmaya... sende ailedensin gitmen gerekir zaten

sağolun kızlar cevap verdiğiniz için :) tamam gideyim hem bende çok merak ediyorum:1::1:

sağolun kızlar cevap verdiğiniz için :) tamam gideyim hem bende çok merak ediyorum:1::1:

:1: :1: ayy canım benim ya bu olay olalı epey olmuş ben yeni okudum ama sana bayıldım ne kadar ince düşüncelisin :1: benim gibi kesin bende böle bişey düşünürdüm... bide iyi gideyim yazmış :9: çok tatlı.. evliymişsin allah mutluluk versin size ablacım :3:

Back