- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
bnm uni bitti hemnden kociş buldum kendime sen duşunuo musun. Bolumun neüniversite peki sen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnm uni bitti hemnden kociş buldum kendime sen duşunuo musun. Bolumun neüniversite peki sen ?
moda tasarımı. Ben pek düşünmüyor değilim ama... valla bilmiyorum ne yalan söyleyeyim yaş kaç canım :)bnm uni bitti hemnden kociş buldum kendime sen duşunuo musun. Bolumun ne
bu arada eşinle üni de mi tanıştın ?bnm uni bitti hemnden kociş buldum kendime sen duşunuo musun. Bolumun ne
moda tasarımı. Ben pek düşünmüyor değilim ama... valla bilmiyorum ne yalan söyleyeyim yaş kaç canım :)
22 yaş. Eşimde 30 :)bu arada eşinle üni de mi tanıştın ?
şuan var bakalım. ama evlenmeyi tabi ki de düşünmüyorum bununla takılmak sadece .:=D22 yaş. Eşimde 30 :)
5 yıl flort ettik yani bn lisedeyken tanıştık. Uni bitincede hemn evlndik..
ilk ve tek goruştuğum,kişi ve çok şukur eşim oldu :)))
neden kimse yok mu hayatında.. Aşksız bi hayat çok sıkıcı değil mii
ayy doğru aşksız hat olur mu değil mi22 yaş. Eşimde 30 :)
5 yıl flort ettik yani bn lisedeyken tanıştık. Uni bitincede hemn evlndik..
ilk ve tek goruştuğum,kişi ve çok şukur eşim oldu :)))
neden kimse yok mu hayatında.. Aşksız bi hayat çok sıkıcı değil mii
ohj senin kafa da ii miş.. Biz hemn evlenecek adam bulduk, aslında biraz takılıp oyle evlncenşuan var bakalım. ama evlenmeyi tabi ki de düşünmüyorum bununla takılmak sadece .:=D
çokk teşekkürler :) hoşgeldin sefalar getirdin.. nasılsın
Bu arada bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim .. şuan ki sevgilimden önce bir tane mal vardı onu kullanır atardım ben ( ki onunla çıkmadım peşimden süründürdüm ) .. ki onunla evlenmeyi hiç düşünmezdim .. Ama bu yeni manita bammbaşkka vuhhuuu :))şuan var bakalım. ama evlenmeyi tabi ki de düşünmüyorum bununla takılmak sadece .:=D
Ooo selam canım hoşgeldin :)) nasılsın bakalım neler yapıyorsun :)
iyiyim şu an sahur için bişeyler hazırlıyorum çocuk koca temizlik ugrasıyorum öyleOoo selam canım hoşgeldin :)) nasılsın bakalım neler yapıyorsun :)
Hmm anladım canım :)) hayat zor yaa :)iyiyim şu an sahur için bişeyler hazırlıyorum çocuk koca temizlik ugrasıyorum öyle
aynenHmm anladım canım :)) hayat zor yaa :)
Nasılsın canım :)
Hoşgeldin canım :) nasılsın :)Slm kızlarrr
Hoşbuldum canımmHoşgeldin canım :) nasılsın :)
İyi sayilirimNasılsın canım :)
Saol tatlım bende iyiyim :) ee anlat bakalım :)Hoşbuldum canımm
Iyiym sen nasılsın