- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Var varokul fln var mı bşy
Dış hekimi Asistanlığı okuyorum
Haziranda da kısmetse mezun oluyorum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var varokul fln var mı bşy
hayırlı olsun..Var var
Dış hekimi Asistanlığı okuyorum
Haziranda da kısmetse mezun oluyorum:)
Evet bakalim hangi illeri tercih edebilem neresi gelicek yoksa hiç atanamiycam mi atanamazsam nerde çalışıcam kafamda deli sorular aşklar hep yalanhayırlı olsun..
hayat okuldan sonra başlıo artık :)))
şu okulun yoğun temposundan sonra da evde kos kos oturmak hiiçç çekilmez haaEvet bakalim hangi illeri tercih edebilem neresi gelicek yoksa hiç atanamiycam mi atanamazsam nerde çalışıcam kafamda deli sorular aşklar hep yalan
Aynen şimdi bile hafta sonları skiliyorum evdeşu okulun yoğun temposundan sonra da evde kos kos oturmak hiiçç çekilmez haa
kesinlikle çalış.. Ben sadece anne olmayı istediğim için çalışmıyorum. Yoksa muhakkak çalışırdımAynen şimdi bile hafta sonları skiliyorum evde
O yüzden atanamazsam bile calismaya basliycam
Merhaba :) Topiğiniz hayırlı olsun iyi yapmışsınız :) Konu başlığıda tebessüm ettirici olmuşMerhaba, herkeslerin geyik sohbeti var benim yok dedim. Üzüldüm, sonra ben garip bir keloğlan'ım sanki dedim. Derken içime bir ilham geldi.. Ve artık benimde bir geyik sohbetim var.. Hoşgeldiniz..
Teşekkürler :))Merhaba :) Topiğiniz hayırlı olsun iyi yapmışsınız :) Konu başlığıda tebessüm ettirici olmuş
Ve Hoşbulduk
bn varımmKimse yok mu yavv :)
yaşasınnn. nasılsın, anlatsana :)bn varımm
bugun regl oldum, tum gun ağrı çektim , yataktaydım surekli ...yaşasınnn. nasılsın, anlatsana :)
bende iyiyim saoll :) aa bende bugün oldum varya sancılar içindeydim. bende akşama kadar uyudum :/bugun regl oldum, tum gun ağrı çektim , yataktaydım surekli ...
sen naslsn tatlımm, seninde bole sancılı geçio mu
vayy, tesadufe bak ii bak ne hissettiğimizi anlıyoruzbende iyiyim saoll :) aa bende bugün oldum varya sancılar içindeydim. bende akşama kadar uyudum :/
aynen valla.. ee ne demişler kalp kalbe karşıdır.vayy, tesadufe bak ii bak ne hissettiğimizi anlıyoruz
çokk teşekkürler :) hoşgeldin sefalar getirdin.. nasılsınMerhabaa.. Hayirli olsun topigin.. :)
ee naslsn., sende okul fln bişi var mı yada evlilikaynen valla.. ee ne demişler kalp kalbe karşıdır.
üniversite peki sen ?ee naslsn., sende okul fln bişi var mı yada evlilik