- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.693
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Onu muhtemelen fark etmez ama olur da fark ederse ciddi sıkıntı çıkar yaGizlice telefonunun Instagram'ından engelle ^ ^.
O esnada da inkar edeceksin bacım. Böyle bir yalandan ötürü problem olmaz. Bu arada ben de mesaj kurcalamaktan deli gibi zevk alıyorum. Yabancı birinin olsun isterse o başkalarının mahremine girme hissi çok zevkliOnu muhtemelen fark etmez ama olur da fark ederse ciddi sıkıntı çıkar ya
E yazdım ya konuda ayrıldık geri barıştık diye. Evler ayrı amaAllah Allah e siz hani ayrılmıştınız? Evi de ayırmıştınız? Ben mi yanlış hatırladım acaba?
Aslında sevgilimin ben şimdiye kadar bir kişiye bile sert çıktığını görmedim. Hatta o işteyken telefonda konuşurken vs bile bazen altları giriyor odaya onlarla konuştuklarını duyuyorum kızıyor ama hiç sesini yükseltmiyor hiç kalp kırmıyor. Bir de bunların ayrılmalarına sevgilimin annesi sebep olmuş o yüzden kadına karşı büyük bir suçluluk hissediyor benceEvet dogru yapiyorsun bende olsam aynisini yapardimama anlamadigim bir sey var neden sevgiliniz sert bi wekilde bana yazma her sey bitdi yeni iliskim var yeni hayatim var demiyor?
Ne alaka?o baska bu baska.demekki sizin kadar onu sinirlendirmiyor bu durumAslında sevgilimin ben şimdiye kadar bir kişiye bile sert çıktığını görmedim. Hatta o işteyken telefonda konuşurken vs bile bazen altları giriyor odaya onlarla konuştuklarını duyuyorum kızıyor ama hiç sesini yükseltmiyor hiç kalp kırmıyor. Bir de bunların ayrılmalarına sevgilimin annesi sebep olmuş o yüzden kadına karşı büyük bir suçluluk hissediyor bence
Valla ben sırf kendi hırsımdan kadını önemsemiyomuş gibi yapcam diye hiç lafını açmadımBenim yanımda mesaj gelse ben konuyu kapatamam sil engelle derdim ki demesem de bunu sevgilimin düşünmesi gerekirdi....
Hiç bu kadınla ilintili en ufak konu yüzünden sevgilimle kavga edemem valla istediğini lap diye avcuna vermiş olurum kadınınNe alaka?o baska bu baska.demekki sizin kadar onu sinirlendirmiyor bu durum
Ben boyle dusunuyorum.Acik acik konussun istemiyorum seni lutfen arama sorma desin.engellesin bikicaktir elbet o kadin.siz cok rahatsiniz sanki benim sevgilim tedbir almasagdi ayrilirdim ondan
Tabi sizin kendi isiniz ama buraya yazib yorum istyorsan bende yorumumu yaptim.siz oyle diyemem diyorsunuz sevgililim sert konusamaz diyorsunuz.o zaman boyle devam edinHiç bu kadınla ilintili en ufak konu yüzünden sevgilimle kavga edemem valla istediğini lap diye avcuna vermiş olurum kadının
ikinizin bir fotosunu kadına at altına ben seni hiç özlemiyorum yaz engelle sevgilin engellediğini fark ederse zaten bir şey var demektirMerhaba hanımlar konu sevgilimin eski nişanlısı. Kısa bir özet geçmek gerekirse ilişkinin sevgilimin cüzdanında bu kadının fotoğraflarını görmüştüm ama o sıra ne de olsa yanındaki benim dedim ve hiç önemsemedim. Sonrasında sevgilimle gittiğimiz bir mekana bu kadın da geldi muhtemelen sevgilimin arkadaşlarından birinin instagramında gördü(çünkü birkaç arkadaşıyla takipleşiyorlar) ve beni tuvalette resmen sıkıştırdı o beni seviyor vs dedi. Sonra aylar sonra ben sevgilimin cüzdanında bu kadının fotoğraflarını yine görünce olay çıktı ve biz bu yüzden sevgilimle ayrıldık. Sonra birkaç olay oldu ve şu an sevgilimle barıştık. Ama gelin görün ki bu kadın rahat durmuyor..
Sevgilimle film izlerken bir anda telefonuna instagramdan bu kadından mesaj geldi(instagramda takipleşmiyorlar). Sevgilim ben gerçekten konuşmuyorum hatta gel birlikte açalım mesajı dedi açtık bi tane fotoğraf göndermiş altına da sarhoş bir halde harfler birbirine karışmış şekilde seni çok özlüyorum vs yazmış. Öncesinde bir konuşma yoktu sadece bu mesaj vardı. Muhtemelen sarhoş taklidi yapıyordu bu arada gıcık kadın... neyse sırf ara bozmak için atılmış bir mesaj olduğunu düşünüp hiç tepki vermedim bile neyse boşver dedim filmimizi izlemeye devam ettik. Ama tabi ki aklım orada kaldı. Kadının instagramdaki adını bilmiyordum bu vesileyle öğrenmiş oldum ve hummalı bir stalk çalışmasına başlamış oldum böylece bunun ayrıntılarına sonradan değineceğim..
Bu olaydan sonra ben sevgilimin telefonunu gizlice karıştırmaya başladım ..biliyorum hiç hoş bir davranış değil ama içim rahat değildi. Hoş şimdi de karıştırıyorum diye içim rahat değil ama neyse.. ben ne zaman bu telefonu karıştırsam kadın instagramdan mesaj atmış oluyor. Muhtemelen numarasını sildiği için oradan yazıyor. Tema hep: seni çok özlüyorum. Şimdiye kadar böyle 5-6 kez mesaj atmış sevgilim hiçbirine cevap vermemiş. Ama engellememiş de.. şimdi benim mesajlarımı gördüğümü bilmiyor haliyle engelle de diyemiyorum o yüzden..
Şimdi bu kadın kendini unutturmamak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Ama açıkçası mesajları aramızda hiçbir soruna yol açmıyor yani sevgilimin davranışlarında hiçbir değişiklik olmuyor. Ben de bilmiyormuş gibi davranmaya çok dikkat ediyorum istediği olmasın diye bunu ilişkimize hiç yansıtmıyorum ama kendi fake hesabımdan kadının her ama herrr adımını takip ediyorum. Sevgilimle ortak takipçileri var mı, varsa kimler, ayrıldıkları dönemde kadın instagram postlarına ne yazmış vs hepsini ama hepsini manyak gibi stalkluyorum. Bi de kendisi hani bi fotoğraf atıp altına göndermeli göndermeli 5 paragraf yazan tipler vardır ya, onlardan. O yüzden hiçbir fikrim olmamasına rağmen ne zaman sevgili olup ne zaman ayrıldıklarını dahi biliyorum
Şimdi şu telefon karıştırmam hiç hoş değil farkındayım ama bunun dışında izlediğim yol sizce doğru mu? Bir de ben ne yapsam da bu kadının sevgilime artık hiç mesaj atmamasını sağlasam? Açıkçası bir daha mesajını görürsem belki sevgilime engelletebilirim ama onu da yapmak istemiyorum çünkü muhtemelen bu kadın kendisini önemsediğimizi düşünecek. Ama sürekli olarak sevgilime mesaj atmasını da önlemek istiyorum. Bir de manyak gibi stalklamayı bırakmak istiyorum ama kadın sevgili olduğumuzu bildiği halde mesaj atıp durduğu için kadının her adımını takip etmek zorundaymışım gibi hissediyorum sağ olsun kendisi de hayatıyla ilgili her şeyi instada paylaştığı için kadını yüz yıllık arkadaşımmış gibi tanır oldum. Bana bir yol gösteriverin tecrübeli hanımlar
bi tane fotoğraf göndermiş altına da sarhoş bir halde harfler birbirine karışmış şekilde seni çok özlüyorum vs yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?