Ben flörtsel işleri anlamıyorum. Ne yapsam bilemedim

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
6.950
17.935
248
28
Geçenlerde birinden bahsetmiştim burda. Tebrik mesajı attım sonra tanışıyor muyuz dedi yanlış anladım nasılsın dediğini görmedim diye.
O kişi sonra yine yazdı. Başta bir fotomu beğendi ben de onunkini beğendim öyle yazdı. Konuştuk gece sohbet ettik. Fakat konu bitti. Ertesi gün günaydın falan da yazmadı.
Bir hafta sonra yakın arkadaşlara ekledi. Bazen hikayelerimi beğeniyor. Ben de onu yakınlara ekledim. Hikaye attım.
Dün gece 2 de yine profilimdeki bir fotoyu beğenmiş. Uyuyordum sabah gördüm. Daha önce de sabah 5 te beğenmişti ama razaman diye saati takmamıştım.
Neden bunları yapmak yerine yazmıyor onu da anlamıyorum. Boş biri değil kendi işi var iyi bir bölüm okumuş keko biri değil.
Ben flörtsel işleri anlamıyorum. Onu beğen yakınlara ekle story beğen falan daraltı geliyor. Yaşı da küçük değil. Ne yapsam bilemedim

Onun bilgisi olduğu bir konuda hakkında bir durum at örnek veriyorum x konusu hakkında bilgisi olan birisinin yardımına ihtiyacım var gibi ya da o durum atınca onun durumuna sen yaz

Geçenlerde birinden bahsetmiştim burda. Tebrik mesajı attım sonra tanışıyor muyuz dedi yanlış anladım nasılsın dediğini görmedim diye.
O kişi sonra yine yazdı. Başta bir fotomu beğendi ben de onunkini beğendim öyle yazdı. Konuştuk gece sohbet ettik. Fakat konu bitti. Ertesi gün günaydın falan da yazmadı.
Bir hafta sonra yakın arkadaşlara ekledi. Bazen hikayelerimi beğeniyor. Ben de onu yakınlara ekledim. Hikaye attım.
Dün gece 2 de yine profilimdeki bir fotoyu beğenmiş. Uyuyordum sabah gördüm. Daha önce de sabah 5 te beğenmişti ama razaman diye saati takmamıştım.
Neden bunları yapmak yerine yazmıyor onu da anlamıyorum. Boş biri değil kendi işi var iyi bir bölüm okumuş keko biri değil.
Ben flörtsel işleri anlamıyorum. Onu beğen yakınlara ekle story beğen falan daraltı geliyor. Yaşı da küçük değil. Ne yapsam bilemedim
Belli ki o da anlamıyor 😃
Ben neticesi için sabırsızlandığım işler için karşıdan adım beklemem kendim adım atarım. Olursa olur olmazsa önümüze bakalım 😅

boşver sal üstüne düşünme bile. kendi gelirse gelir, fotoğraf beğenmek pek de zahmetli iş değil hani. sen zaten ilgini belli etmişsin.

Konusma ilerletmeyen erkek yazmayan erkek istemiyordur nokta.En basında adım atmasa cekiniyor veya zamanla yavas yavas hayatına gırmek istiyor belkı diyecegım ama beyefendı yazmıs sonra yok olmus.

Arada foto begenıp kendini hatırlatıyor, muhtemelen sen bunlar dusunurken senden daha guzel olan baska avlarıyla hemhaldir kendisi.Çokta sey yapmamak lazım

Belki hatalı bi tabir olabilir ama yem atıyor gibi geldi
Aynı anda birçok kıza da yapıyor olabilir

Onun bilgisi olduğu bir konuda hakkında bir durum at örnek veriyorum x konusu hakkında bilgisi olan birisinin yardımına ihtiyacım var gibi ya da o durum atınca onun durumuna sen yaz
Aşdkwxmalz lütfen yapmasın çok kötü.
Yani adamın ciddi bir adımı yok gibi, sadece iş atıyor. İstese çoktan yazardı size. Büyük ihtimal size özel değil, 10 kadın daha vardır böyle. Yüz yüze tanıdığınız biri değil galiba, sadece fotoğrafınızı likelayan bir adama bu kadar mana yüklemek abartı değil mi sizce de

Back
X