Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uyuyamiyorum hic bir ´zaman hep böyleyim ben.evlendigimden beri güzel bir uyku bile cekemiyorumm senağlama
allah devamını ğetirsin canım insallah daha ğüzel ğünleriniz olur bizimlede paylasırsınız böyleslm kızlar naılsınız bugün kocişi kandirdim dişari çiktik ve yemeğe gittik
oğlum ve kızım çok mutlu oldular yemek yedik sora Alişveriş yaptik az önce geldik eşim maça gitti benede sizlere bakayım ama kimse yok hepinizi öptüm iyi akşamlar
haha çok güzeldi,tebrik ederim arkadaşım yani bu kadar güzel anlatılır bi evlilik ne yazıkki bende yanlızlardanım hemde daha 7aylık evliyken bende gurbetteyim ailem istanbulda ben sevdim ve buraya geldim arkasından ama yapayanlızım yanlızlığımı onunla paylaşmaya kalktığımda bana bunları anlatma der döner arkasını yatar birine bişey demeye kalksam sen kendin istedin kendin evlendin sana yapamazsın uzaklarda dedik derler seni iyice bunalıma sokarlar ve ben şuanda aşırı derece bunalımdayım kafam karışık ve belkide yuvamı yıkıcam![]()
üzülme tatlım inan anlattıklarının hepsini bende çok yaşadım ve halada yaşıyorum kendine iyi komşular,arkadaşlar edin onlarla vakit geçir,bebek te olursa zaten başkasına ihtiyacın kalmaz inan...yuvanı yıkma düşüncene gelince ailene öyle birşey söylesen kendin istedin geçin diceklerdir eminim...öpüyorum canım...
allah devamını ğetirsin canım insallah daha ğüzel ğünleriniz olur bizimlede paylasırsınız böyle
[ı]haha çok güzeldi,tebrik ederim arkadaşım yani bu kadar güzel anlatılır bi evlilik ne yazıkki bende yanlızlardanım hemde daha 7aylık evliyken bende gurbetteyim ailem istanbulda ben sevdim ve buraya geldim arkasından ama yapayanlızım yanlızlığımı onunla paylaşmaya kalktığımda bana bunları anlatma der döner arkasını yatar birine bişey demeye kalksam sen kendin istedin kendin evlendin sana yapamazsın uzaklarda dedik derler seni iyice bunalıma sokarlar ve ben şuanda aşırı derece bunalımdayım kafam karışık ve belkide yuvamı yıkıcam[/ı]