• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Evliyim Ama Kocam Yok Kulübü

bu ğün kocaların evde oldugu ğün ve cocuklar tabi ev hanımları onlara hizmet etmekle mesküldür eğer fırsat bulabilirlerse sadece bakıp ğeciyorlardır

uyuyamiyorum hic bir ´zaman hep böyleyim ben.evlendigimden beri güzel bir uyku bile cekemiyorumm senağlama

canım benim kıyamam sana daha sen çok gençsin kendini topla
bak ben gibi kendine yaparsın sinir hastası panik atak hastası olursun
adam hor hor uyur ben sabahlarım ben ilçlarla ayaktayım canım
yavrun için güçlü olmak zorundasın öpüyorum canım seni :1hug:

slm kızlar naılsınız bugün kocişi kandirdim dişari çiktik ve yemeğe gittik
oğlum ve kızım çok mutlu oldular yemek yedik sora Alişveriş yaptik az önce geldik eşim maça gitti benede sizlere bakayım ama kimse yok hepinizi öptüm iyi akşamlar

Son düzenleme:
Herkesin (haksız bir şekilde) kullandığı bir ifadedir "Angut".
Birisi bir salaklık yapınca, biri laftan anlamayınca, böle boş boş bakınca hemen "Angut musun" der günümüzün insanı..
Angut'un aslında bir kuş olduğunu bilmeyen bir ton "Angut!" var, ülkemizde..
Angut kuşu'nun eşi öldüğü zaman (yanına o anda başka bir yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi gözlerini bir dakika bile eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan oda ölene kadar onun baş ucunda bekler.. İşte bu canlının yaptığı en büyük "Angut"luk budur..
Ayrıca bu olay bütün Angut kuşları için geçerlidir, arada bir görülen bir şey değildir.. Çok ürkek bir hayvan olmalarına rağmen eşinin ölüsünün başında bekleyen Angut kuşuna elinizi uzatsanız dahi oradan kaçmaz..
Hani derler ya "Angut gibi bakmasana lan".. keşke herkes Angut gibi bakabilse değer verdiklerine.. Bundan sonra bazılarına "Angut" demeden önce bir kere daha düşünün..
Bir "Angut" bile olamayan o kadar çok insan var ki artık günümüzde...

slm kızlar naılsınız bugün kocişi kandirdim dişari çiktik ve yemeğe gittik
oğlum ve kızım çok mutlu oldular yemek yedik sora Alişveriş yaptik az önce geldik eşim maça gitti benede sizlere bakayım ama kimse yok hepinizi öptüm iyi akşamlar
allah devamını ğetirsin canım insallah daha ğüzel ğünleriniz olur bizimlede paylasırsınız böyle

evliymişiz gibi:))))

Mesaj Linki
Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve

sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir

yürüyüsten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulübe bulurlar.

Kulübede bir yatak, bir uyku tulumu ve bir sürü battaniye

bulunmaktadır...

Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen

olarak , yatağı sekreterine verir...

Ben yerde uyku tulumunda uyurum" der. Sekreter yatağa

yatar , adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre

sonra , tam da uyumak üzereyken sekreterinin sesini duyar; Efendim,

ben çok üşüyorum."

Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye

alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, yine tam

uyumak üzereyken sekreterinin sesini duyar;

Efendim, ben hala çok üşüyorum."

Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye

daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker.

Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar; Ben yine çoooook

üsüyorum".

Adam yattığı yerden; Bir fikrim var." der, Burası ıssız

bir yer. Neler olduğunu kimse göremez , istersen evliymişiz gibi

davranabiliriz ."

Genç kadın kıkırdar; Tamaaam, bana göre hava hoş."

Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır;

ÖYLEYSE KALK VE KAHROLASI BATTANIYEYI KENDIN AL!!!!!

haha çok güzeldi,tebrik ederim arkadaşım yani bu kadar güzel anlatılır bi evlilik ne yazıkki bende yanlızlardanım hemde daha 7aylık evliyken bende gurbetteyim ailem istanbulda ben sevdim ve buraya geldim arkasından ama yapayanlızım yanlızlığımı onunla paylaşmaya kalktığımda bana bunları anlatma der döner arkasını yatar birine bişey demeye kalksam sen kendin istedin kendin evlendin sana yapamazsın uzaklarda dedik derler seni iyice bunalıma sokarlar ve ben şuanda aşırı derece bunalımdayım kafam karışık ve belkide yuvamı yıkıcam:(

günaydıııın kızlarrrr janetcim yine döktürmüşsün şekerim nilmısracım çok haklısın bende asker eşiyim ve çok zor hergün stresle geliyo eve allahtan sinirli bi yapısı yok sıçramıyo bana benimki susar oturur sorun orda bizimde ruhunu teslim etmiş gitmiş olması bu dünyadan değil başka gezegene ait biri eşim :) bu arada bu havanın kasveti öldürcek beni karanlık evin içi ya akşam olmuş gibi offf offf yaz gelsede bi yeşillensek

Godmorgen%20(95).gif

haha çok güzeldi,tebrik ederim arkadaşım yani bu kadar güzel anlatılır bi evlilik ne yazıkki bende yanlızlardanım hemde daha 7aylık evliyken bende gurbetteyim ailem istanbulda ben sevdim ve buraya geldim arkasından ama yapayanlızım yanlızlığımı onunla paylaşmaya kalktığımda bana bunları anlatma der döner arkasını yatar birine bişey demeye kalksam sen kendin istedin kendin evlendin sana yapamazsın uzaklarda dedik derler seni iyice bunalıma sokarlar ve ben şuanda aşırı derece bunalımdayım kafam karışık ve belkide yuvamı yıkıcam:(

üzülme tatlım inan anlattıklarının hepsini bende çok yaşadım ve halada yaşıyorum kendine iyi komşular,arkadaşlar edin onlarla vakit geçir,bebek te olursa zaten başkasına ihtiyacın kalmaz inan...yuvanı yıkma düşüncene gelince ailene öyle birşey söylesen kendin istedin geçin diceklerdir eminim...öpüyorum canım...

benimde pek farkım yok sizlerden arkadaslar benim esimde polis sürekli calısıyor
evde ve izinli olduğumuz dönemlerde ise bir saatlık ayrı bir ilçede olan annesiğille ğidiyoruz hemen
ordada konusamasınız ağzınızdan cıkan her sey kabahat annesine kızkardeslerine bir sey söylesen kabahat artık iyce bunaltı aileme anlatsam onlarında canı sıkılacak yinede anlatıyorum cünki insan tek basına tasıyamaz hale ğeliyor evde zaten kücük cocuklar bir saniye durmuyorlar birde ğit orda daha cok canın sıkılsın
ben ailelerden uzaktada yaşadım inanın eşinin ailesinden uzakta olmak en ğüzeli bunun icin üzülmeyin eğen samimi dostlar bulabilirseniz kendi memleketinizden ve esinizin memleketinden cok daha iyi

üzülme tatlım inan anlattıklarının hepsini bende çok yaşadım ve halada yaşıyorum kendine iyi komşular,arkadaşlar edin onlarla vakit geçir,bebek te olursa zaten başkasına ihtiyacın kalmaz inan...yuvanı yıkma düşüncene gelince ailene öyle birşey söylesen kendin istedin geçin diceklerdir eminim...öpüyorum canım...

ben hayatımın hatasını yaptım evet eşimi seviyorum ama şartlar çok kötü hala zaten nasıl kabul ettim inanamıyorum istanbulda yetişmiş çok gevşek olmasada yumuşak bi ailem vardı kendi ayaklarım üzerine duruyordum sonra işte eşimle tanıştım 5ay içinde sözlendik nişanlandık evlendik herşey çok aceleye geldi başta eşim istanbulda iş bulacaktı ama geldiği zamanlarda çok duramadı ve iş bulamadı ve ben tokata gelmek zorunda kaldım sonuçmu 2katlı bi ev üst katı sadece yatmaya yarıyor alt katta kaynanam kaynatam eltim kaynım oğlu ben ve eşim bi evde bu kadar kişiyiz yeni geldiğim için beni alıştırmaya çalışıyorlar ama eltim sürekli kıyas yapıyor ve buda ister istemez huzursuzluklara sebep oluyor eşime söylüyorum ayrılalım geride bişeyler bırakamam diyor hani sen istanbuldan iş bulunca taşınacaktık ailemi bırakamam ya benim yaşadıklarım hergün kıyas hergün çekişme akşam olup olanları anlatınca ya kapıyı çarpıp gidiyor yada arkasını dönüp uyuyor yaşadıklarımı anlatsam roman olur valla şimdi çok pişmanım ona güvenip gelmiştim ama o hiç bişeyi kabul etmiyor bugün gene bunları söyledim sabah bana saygısız dedi bende belki saygısızım fakat sen beni böyle aldın ben değişmedim dedim zaten aldığımıza herkes çok pişman dedi şimdi okadar doluyumki insanlara gene gülmeye çalışıyorum bi taraftan düşünüyorum bu lafın altında akşam binip otobüse gitmelimiyim kendi anneme olayları anlatınca işim var deyip kapatıyor gitsem anne evimdede rahat edemicem ne yapmalıyım bilmiyorum:delphin:

chen allah yardımcın olsun canım
ama annen neden seni dinlemiyorki anlamadım:uhm:
eğer eşini ikna edebilirsen ayrı eve çıkın canım eminimki o zaman sıkıntıların azalacaktır
hemen pes etme ayrılmak ilk çaren olmasın

janetcim iş adamıyla sekreteri yazısına çok güldüm:roflol:sekreter çok heveslenmiş ama boşuna:roflol:
ama benim dikkatimi çeken diğer nokta şu adam ormantik falan ama eşine sadıkmış
ha bu arada bende angut bir koca istiyorum:roflol:

herkes anğut bir koca istiyor ama nerde canım
evet patrondada biraz anğutluk var ama yani ısısız bir ormanda karı koca taklidi ve taklidin böylesi tam bizimkilerin huylarına benzer bir sey ama bu sadıkta bizimkilerin yani benimki adına söyleyim böyle bir durumda acaba ne yaprdı diye kalkta battaniyeyi al demeyeceği kesin

chen canım seni çok iyi anlıyorum ailesine düşkün bi erkek gerçekten çok zor kendininde bi aile olduğunu anlamıyolar malesef belki zamana ihtiyacınız vardır sen şikayet etmeyi kes bence eşini dahada soğutuyosub kendinden onun gerçekleri kendi gözüyle görmesii sağla sen söyleyince ona ters gelir çünkü sabret bekle görecektir elbet bi gün

allah devamını ğetirsin canım insallah daha ğüzel ğünleriniz olur bizimlede paylasırsınız böyle

cnm amın allah herkese nasıp etsin ama çok mutlu olduk dün cnm özelikle çocuklarım öptüm

[ı]haha çok güzeldi,tebrik ederim arkadaşım yani bu kadar güzel anlatılır bi evlilik ne yazıkki bende yanlızlardanım hemde daha 7aylık evliyken bende gurbetteyim ailem istanbulda ben sevdim ve buraya geldim arkasından ama yapayanlızım yanlızlığımı onunla paylaşmaya kalktığımda bana bunları anlatma der döner arkasını yatar birine bişey demeye kalksam sen kendin istedin kendin evlendin sana yapamazsın uzaklarda dedik derler seni iyice bunalıma sokarlar ve ben şuanda aşırı derece bunalımdayım kafam karışık ve belkide yuvamı yıkıcam:([/ı]

cnm allah yardımcın olsun
cnm benim bende gubetteyim seni çok iyi anliyorum
güzelim ama sabır et derim cnm
ailen neden yanında deil bende kendim istedim ama ailem her zaman bana destek çikti anladğim kadariyla seninkiler sana bu konuda yardımcı olmuyolar cnm ya çok üzüldüm allah yardımcın olsun

ben düğüne 1ay kala eşimde değişiklikleri fark ettim ve anneme söyledim nişan atılır ama anne evliyken dönülmez dedim bu saatten sonra dönmek olmaz dedi annemin konuşmak istememesi üzüntüsünden geldiğimde etraf aile içi sorunlar dahada çoğalıcak oda bundan korkuyor sanırım yani dönmemi çare görmüyor oyüzden sıkıntılarımı dinleyip dahada kötü oluyor en azından duymayayım diyor içim sıkılıyor diyor o tokata geldi benide götür diye ağladımkendini dışarı attı akşama kadar ben istanbula gittim dönmeyecem dedim ağladı sızladı oda beni düşünüyor aklınca

çok yanlış chen annenin yaptığı benim ailem geri dönceksen gelme diyor tam dönüş yapcaksan baba ocağına gel diyolar öylede olmalı bence çocuk oyuncağı değil bu evlilik çocuğunda yoksa sakın yapma çocukla daha zor olur şimdi dönmesi kolay olur çocuk yokken vicdan azabı çekmezsin en azından yavrun olsa zor olur

cnm benmi bende defalarca ayrılmak istedim
fakat evlendğimin ikinci ayında hamıle kaldim
on ramen evliliğim hiç iyi gitmiyodu
bir gün eşimle çok kötü kavga ettik ben burdan binip memleketime gittim kimseye haber vermeden
babam çok üzülmüştü bu tartişmlarimiza ve ben bir gün çok pişman oldum babam ben geri gidecem dedim babam kesinlike olmaz dedi dur burda çocuğunu ben üzerime alırım sen hiç korkma dedim şimdi keşke babami dinleseydim diyorum 15 yıl önce ama şimdi çok geç cnm ondan seninde çok iyi düşünmeneni istiyorum bitanem oğlum için herşeye katlandim halende katlanıyorum hep boynumu büken o oldu

Back
X