Çok tatlı dilli teması çok seven, sorunlarda alttan alan dayanamayıp yazan kıyamayan biriydi. Ha ama çok mutlu bir insandı diyemem. Güler yüzlü sakin bir insandı. Biraz melankolik bir hali vardı ama bu kadarını tahmin etmiyordum. Biz tam bir hareketli cıvıl cıvıl minik kız ile sakin ağırbaşlı erkek çiftiyiz. İllaki değişecekti sanki bu kadarını beklemiyordum.
Küsme huyu olmasa, konuşsa, sarılsa gönül alsa bazı şeylerin değişmesi kabul edilenilir ama bu tavrı zincirleme reaksiyon gibi bir çok olaya, duruma sebep olucaktır.
Sürekli çabalarken, mücadele ederken bulucaksınız kendinizi ilişkide bağlantı kopmasın diye.Yer yer çok değersiz hissedip, çabalayıp tepkisizliğe dayanamayıp sinir krizleri geçirirken bulabilirsiniz kendinizi.
Zaman olıcak sonra bu sinir krizleri içinde keşke bağırmasaydım, keşke öyle demeseydim, galiba ben çok şey istiyorum( ki istemiyosunuz) gibi gibi sözlerle şuçluluk ve değersizlik duygusuyla başbaşa kalıcaksınız.
Bu olayı yaşamayan birisi için amaan takma al kahveni tvni izle spora git vs demesi kolay olucaktır.Başa gelmeden anlaşılabilicek bir şey değil çünkü.Artık konu konuşup konuşmaması surat asması değil sizin değersizlik hissi
İçinde boğulmanız olucak.
Her biri aşama aşama olucak.Sağlam bir sinir sistemi lazım.Akıllıyı deli eder bu tipler söyleyeyim.
Buna değer mi?
Bu umursamaz yaklaşımları aradaki güven bağınıda bitirir.Saygıyıda.Saygı yalnızca hakaret edilmesi değildir.
Hiç yerine geçip giden bir hayat...
Kibir, egoyla bitmek bilmez bir mücadele, aldım hevesim kaçtı muamelesi.Çok acımasızca.
Çırpınırken bir çok şeyin farkında olmayacaksınız.
Çünkü bitmek bilmez git geller yaşıcaksınız.
İki üç yıl sonra artık o bıcır bıcır halinizden eser kalmamış.Robota dönmüşsünüz.
Umarım çok geç olmadan tüm bunlara değmiyeceğini anlarsınız.
Evlilik kesinlikle çiçek böcek değil ama bu da değil.Küs kalabilen , trip atan erkek=sonsuz ego okşaması.