• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben evliliği çiçek böcek güneş bulut mu sanmışım?

bunlar öyle bi şekilde konuşuluyor ki terapistin yanında, şaşırıp kalıyo insan. konuşmayı iletişim kurmayı doğru şekilde bilmiyoruz aslında çoğumuz.
yani kendinde de fark edeceğin çok şey olacak mesela, farkında olmadan karşı tarafı üzen yoran tavırların olduğunu, aslında bunlardan senin de yorulduğunu ama nasıl desem göz kırpmak, nefes almak gibi beynin bilinçsizce hayatı devam ettirirken kullandığı bir yerinden gelen tavırlar olduğunu öğreniyosun. mesela bunların geçmişten gelmiş olabileceğini o tıkanıklıkları çözünce sadece kendin için bile olsa çok yol alabileceğini falan fark ediyosun. yani en azından bende öyle oldu. aynı şeyler eşim için de geçerli. terapiste psikoloğa deli saçması gözüyle bakan adam kabak çiçeği gibi açıldı.
bir de laf olsun diye söylemiyorum, biz son çare diye gittik terapiste sonraki durak hiç şüphesiz adliyeydi çünkü...

umarım siz de her şeyi kendi iyiliğinize olacak şekilde çözersiniz :KK200:
Ne kadar süre aldınız ve o dönem ne kadar bir bütçe ayırmak durumunda kaldınız. Maddi anlamda da biraz zorlu bir dönemden geçiyoruz.

Bu tarz evliliklere çok üzülüyorum.
Farklı iki bakış açısıyla evlenince orta yolu bulmak hiç kolay değil.
Eski konularını bilmiyorum da şu akşamları eşsiz dışarı çıkma meselesi benim bekarken belirttiğim ilk kırmızı çizgimdi.
Hiç hoşlanmam, bu konuda da yumuşamam, iyi bilir.

Bu tarz evliliklere çok üzülüyorum.
Farklı iki bakış açısıyla evlenince orta yolu bulmak hiç kolay değil.
Eski konularını bilmiyorum da şu akşamları eşsiz dışarı çıkma meselesi benim bekarken belirttiğim ilk kırmızı çizgimdi.
Hiç hoşlanmam, bu konuda da yumuşamam, iyi bilir.
Baştan belirtmediğimi mi düşündünüz?Beş yıldır birlikteyiz ilk günden beri bundan hoşlanmayacağım belirttim. Evlendikten sonra çıkmam dedi.Sonuç evlendikten sonraki en büyük derdim oldu. Onun için artık arkadaş çevresi ile az görüşmesi değil özgürlüğünün elinden alınması gibi oldu.

Baştan belirtmediğimi mi düşündünüz?Beş yıldır birlikteyiz ilk günden beri bundan hoşlanmayacağım belirttim. Evlendikten sonra çıkmam dedi.Sonuç evlendikten sonraki en büyük derdim oldu. Onun için artık arkadaş çevresi ile az görüşmesi değil özgürlüğünün elinden alınması gibi oldu.
Ooo çok çok kötü olmuş.
Yalan söylemiş resmen.
Buradan yaklaşsan, “hani artık bekar değiliz, hani söz vermiştin, çok üzülüyorum” desen, belki kıyamaz, verdiği sözü hatırlar.

şimdi bu triplere giren adam çocuk olup sorumluluk artınca ne yaparki diye düşünmeden edemedim. çocuk gibi kapris yapan bir adam var evde. ya hiç sallamayın bi süre takılın. yada terapiye başlayın. sonra kararınızı verin.

evlilik bu değil. çiçek böcekte değil ama bu da değil

Bu adamin gecinmeye mi gonlu yok. Sanki sorun cikarmak icin bahane ariyor gibi. Bitirmek mi istiyor? Evliligi istemiyorsa bu kadar ugrasmasin ya, direk soylesin. Kenardan koseden dolasmak yerine acik acik niyeti nedir belirtsin. Bilmece gibi, bu ne boyle. Yazik size.

Küsen eşim ben değil maalesef
Ayy ondan bir tane de bende var . Bende yeni evliyim . Allahım ben hiç küsmek nedir bilmem. Eşim ise ota b.ka herşeye küser. İlk aylar çok idare ettim artık gitmiyor dedim . Bende dişimi gösterdim . Şimdi eskisi kadar küsmüyo. Küsse de bazen ben bazen o özür dileyip halletmeye çalışıyoruz . Konu başlığı sanki benim için açılmış 🙈 dayanamayıp uzun uzun yazdım 😃bende evliliği çiçek böcek bulut sanmıştım 😁ama erkekler birazcık böcek 😍 kadınlar çiçek ve bulut😂😂

benim fikrimce
adam bu kızın evlilik beklentisinin farklı olduğunu
kendisinin normal gördüğü evliliği onun normal görmediğini, yavaş yavaş anlıyor.

e bunlar severek evlenmiş
adam sevgi dolu, ağır, etrafında sevilen bir abi. kendini ideal eş olarak görüyor o esasen.
kızın evliliklerini ideal görmemesine çok bozulyor bence şu anda.

yükske ihtimale etraıfnda hep böyle alttan alan mülayim kadınlara alışmış..ve en önemlisi kendi eşinin de öyle olacağına needeys %100 emin olarak evlenmişti...
mesela arkadşalarıyla çıkmasına eşinin laf söylemesie inamıyor yükske ihtimalle.

bir de çalışan kadın bu. çalışan kadından kendi anaannesi zamanı şeyler bekliyor .....
+10000

Yeni değil yıllardır evli gibiyim öyle yorgunum ki sormayın. Sizler kapı çarpıp kırıp döküyormuşsunuz belki biz de yapsak rahatlarız. Bizde iki pasif agresif. Karşımızdaki beynimizi okusun diye bekliyoruz. Çaba gösteririz yeter ki bir doğru yol bulalım.
En son ki tartışma da telefonu kırdım . Yani doğru olmasa da (ki doğruluğun asla savunmuyorum) işe yaradı. Yani zamanın kızlarıyız . Biz z kuşağıyız. Annelerimiz gibi olamayız bence 😀 Dip not : Telefonumu özledim:oops:

Bu adamin gecinmeye mi gonlu yok. Sanki sorun cikarmak icin bahane ariyor gibi. Bitirmek mi istiyor? Evliligi istemiyorsa bu kadar ugrasmasin ya, direk soylesin. Kenardan koseden dolasmak yerine acik acik niyeti nedir belirtsin. Bilmece gibi, bu ne boyle. Yazik size.
Bugün söylesin yarını beklemem. Yeter ki aylarıma yıllarıma bedel olmasın.

Ayy ondan bir tane de bende var . Bende yeni evliyim . Allahım ben hiç küsmek nedir bilmem. Eşim ise ota b.ka herşeye küser. İlk aylar çok idare ettim artık gitmiyor dedim . Bende dişimi gösterdim . Şimdi eskisi kadar küsmüyo. Küsse de bazen ben bazen o özür dileyip halletmeye çalışıyoruz . Konu başlığı sanki benim için açılmış 🙈 dayanamayıp uzun uzun yazdım 😃bende evliliği çiçek böcek bulut sanmıştım 😁ama erkekler birazcık böcek 😍 kadınlar çiçek ve bulut😂😂
9 aydır bu iktidar mücadelesinden yoruldum ama.göze göz dişe diş zaten ondan böyle oldu. Yıldırma politikaları falan ama ilişkinin erkeği gibi olmak yordu beni.

9 aydır bu iktidar mücadelesinden yoruldum ama.göze göz dişe diş zaten ondan böyle oldu. Yıldırma politikaları falan ama ilişkinin erkeği gibi olmak yordu beni.
Şöyle birşey var benim eşim çok sakin dir. Evinden işine işinden evine. Sende o zor işte . Hatta benim kırmızı çizgim buydu. İşte biraz yalan konuşmak var galiba sizin eşinizde. Yani emin değilim siz daha iyi bilirsiniz . Bir de sal ipini biraz. Gerçekten işe yarıyor. Bazı erkekler at gibi gidip it gibi dönüyor ne yapalım. Erkekler cins anam 😂😂 iyi ki kadınım 😄😄

Ay kendimi tanıtmakta nasıl yormuş. İşte eski konularımı bilen bilir yeni evliyim eşimle arkadaşları nedeni ile git gelli bir evliliğimiz oldu. En son uzun uzun(en uzunu iki haftayı bulan) bir küslüğümüz oldu. Ben ufak çapta bir sinir krizi geçirip aynı tavırı takındım. Öyle olunca ne yapacağını şaşırdı. Annemlere anlatalım boşanalım dedi. Benim kimseyi karıştırmama konusunda hassas olduğumu biliyor ya oraya oynuyor. Tamam dedim git al gel madem benim artık bu triplerw bir çözümüm yok. Neyse gitti aldı geldi. Ben anlatıyorum o susuyor. Sonra o da anlattı falan derken ailesi iki gün iyi işte oğlum dediler. Sen küsmeyi nerden çıkardın ailende böyle şey mi gördün dediler. Bana hak verdiler. Neyse tatlıya bağlayıp gittiler.

Sonrasında bir iki hafta iyi gittik ama ardından kah kendimi iyi hissetmiyorum kah şuram ağrıyor(her gün başka bir yer ve gidelim doktora dediğimde yok deyip yakınmaya devam ediyor) kah buram ağrıyor kah mutsuzum demeye başladı. O böyle söylerken benim içim şişiyor tabiki. Yani sürekli bir yakınma hali. Yatarken cinsel hayat dışında tek bir temas yok ikimizde iki uçta. Telefonda tel bir güzel söz yok.

Neyse dün yemekten sonra ne bir eline sağlık demek var ne bir gelip yardım etmek zaten o günden beri telefondan kafasını kaldırmıyor. Dün gittim yanına konuşmaya canını sıkan bir şey mi var birden ne oldu diye. Bilmiyorum mutsuzum falan demeye başladı. Senle alakası yok gerçekten falan dedi. Ama evde iki kişiyiz. Eve bir geliyor surat beş karış ben mutlu bir insanım ama bu hali benim bütün mutluluğumun katili.Benim aşk dolu ilişkim böyle bir evliliğe evrildi. Yani bu git geller bu haller beni çok yordu. Sanki ama bugün ama yarın boşanacakmişız gibi hissetmeye başladım. Ara ara aniden gelen ağlama krizlerim var.Sorun bende sanırdım. Ama bende olmadığına iknayım artık.

Acaba her evlilikte daha da yeniyiz olur mu böyle şeyler? Ya da evliliği ben çiçek böcek güneş bulut mu sanmışım? Çok mu sabırsızım? Bu gibi bir sebep için boşanmaya değer mi?
Sana birsey diyeyim mi hazir cocuk yokken herseyde bir net konusun bu adam böyle biri ömür boyu kabul etmeye raziyim dersen buyrun ama kendisi degisip degismeyeceginin garantisi de bilmiyorum, benim 5 sene evliligim bosa gitti ciddi anlamda keske evlenmis bile olsam bi yil sonra bosasaymissim. Tek birseye sükrettim iyi ki cocuk olmadi

Şöyle birşey var benim eşim çok sakin dir. Evinden işine işinden evine. Sende o zor işte . Hatta benim kırmızı çizgim buydu. İşte biraz yalan konuşmak var galiba sizin eşinizde. Yani emin değilim siz daha iyi bilirsiniz . Bir de sal ipini biraz. Gerçekten işe yarıyor. Bazı erkekler at gibi gidip it gibi dönüyor ne yapalım. Erkekler cins anam 😂😂 iyi ki kadınım 😄😄
Esiniz sakin biriyle senden bir kac tüyo almaliyim 🙈 benim erkek arkadasimda cok sakin biri 😅

Back