Merhaba arkadaslar, bu yaz dugunum olcak babam yok kardeşlerim evli, bu yaz dugunum olcak ve annem tek başına kalcak. Kimsenin yanına gitmek istemiyor, sağlık durumu iyi ama benim için hiç rahat değil. İçimde korku var. Nisanlimdan çok memnunum o konuda hiç bir sikintim yok evlilik korkusu dene bilir mi bilmiyorum. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Hatta gunaha giriyomusum gibi geliyor. Belki yaninda birisi olasaydi devamli kalcak boyle hissetmezdim. Ne yapabilirim çok huzursuzum ?
Merhaba arkadaslar, bu yaz dugunum olcak babam yok kardeşlerim evli, bu yaz dugunum olcak ve annem tek başına kalcak. Kimsenin yanına gitmek istemiyor, sağlık durumu iyi ama benim için hiç rahat değil. İçimde korku var. Nisanlimdan çok memnunum o konuda hiç bir sikintim yok evlilik korkusu dene bilir mi bilmiyorum. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Hatta gunaha giriyomusum gibi geliyor. Belki yaninda birisi olasaydi devamli kalcak boyle hissetmezdim. Ne yapabilirim çok huzursuzum ?
Ben annem den 2 sokak öteye taşındım.. Babam sabah gidip akşam geliyordu.. Apartmanımız aile apartmanı..
2 dayım ve anneannem yaşarız.. Sabah kahvaltılarımız aksam yemeklerimiz bazen bir olur..
Ablam benden 2 sene önce evlendi 2 sokak öteye de o taşındı.. Erkek kardeşim şehir dışında üniversite de okuyor arada gelirdi..Ben bile bu kadar şey varken üzüldüm ağladım.. Annemi neden tek bırakıyorum. Erken den evleniyorum. Derdim neydi benim falan dedim. Biraz evlilik psikolojisi oluyor tatlım.. Zamanla sende alışırsın..
Biz annem ile her gün telefon da konuşuruz bazen akşamları yemeğe gideriz.
Benimle aynı zaman da evlenen arkadaşım var 15 gün de bir annesini arar 2 ay da bir de yanına da ziyarete gider..
Bu bence biraz da bizim merhametimizden kaynaklıyor.
Zamanla düzene alışırsın evlenince.. :) Üzme desem de üzülmeye devam edersin. Ağla gitsin evlenince ağlamazsın. :)
Hepinize çok tesekkur ederim bu durum babasız büyüdü diye yüzüme bakıp ağlayanların etkisi altında kalmamla oldu galiba bide dediginiz gibi evlilik psikolojisi olmali. Bu durumda olan tek ben olmadığını anlayınca biraz daha rahatladim