Ben evlenince annem yalnız kalcak :(

Bu biraz da evliliğin türüne göre değişir yani annenizi yalnız bırakıp erkek ailesine yakın ya da erkek ailesiyle beraber oturacaksanız evet bu kötü ve günahtır siz annenizden ayrı kalın ama erkek ailesinden gram kopmasın olurmu öyle şey?
ama eğer erkek ailesiyle ayrı olunacaksa ailenize yakın oturun. bir genç kızın ailesinden uzak olması doğru değil zaten bu sefer erkek arkasında kimse yok deyip ezmeye çalışıyor tecrübeyle sabit.

Merhaba arkadaslar, bu yaz dugunum olcak babam yok kardeşlerim evli, bu yaz dugunum olcak ve annem tek başına kalcak. Kimsenin yanına gitmek istemiyor, sağlık durumu iyi ama benim için hiç rahat değil. İçimde korku var. Nisanlimdan çok memnunum o konuda hiç bir sikintim yok evlilik korkusu dene bilir mi bilmiyorum. Kendimi çok suçlu hissediyorum. Hatta gunaha giriyomusum gibi geliyor. Belki yaninda birisi olasaydi devamli kalcak boyle hissetmezdim. Ne yapabilirim çok huzursuzum ?
Benimde annem babam ayri annem tek yasiyor. Evlenirken çok agladim annem için ama evlenince bizlede kaldi evine de gitti kafasına gore yasiyor valla. Yazlarida kardeşim annemle kaliyor.

X