çok komiksiniz hanfdi ama malesef espiriniz boşa gtti gülemedimip mi alırsınız, fare zehri mi?
tüh yenisini yapayım mı?çok komiksiniz hanfdi ama malesef espiriniz boşa gtti gülemedim
ben bunları bilmeden öffff öleyim gitsin çok bunaldım yazan birine bu tarz cevap veririm. nereden bilebilirim ki ne yaşadığınızı ya da ciddi bir sorun yaşayıp yaşamadığınızı? kristal kürem mi var, ağzınızdan cımbızla mı laf çekeceğiz?bebeğimi kaybettim . sezeryan oldum 3 ay snra falan yalan sylemiyim kıl dönmesi ameliyatı oldum tam cocuk olsun artık dedik göbek fıtığı çktı bir de başima 3 gündürde çok hastayım ateş ağrı ne ararsan var .. tabi bna da sükür şükretmeyi biliyoruz elhamdürillah .. ama daraldım işte bi yandan da çalıştığım yerden sıkıştırıp duruyolar gel de gel diye.
iyi dilkleriniz için tşkkr lr haklı olabilirsiniz bir anlık duygu patlaması işte k.bkmyntüh yenisini yapayım mı?
bakın ne demişsiniz:
ben bunları bilmeden öffff öleyim gitsin çok bunaldım yazan birine bu tarz cevap veririm. nereden bilebilirim ki ne yaşadığınızı ya da ciddi bir sorun yaşayıp yaşamadığınızı? kristal kürem mi var, ağzınızdan cımbızla mı laf çekeceğiz?
sorununuza gelince. zor bir şey yaşamışsınız, başınız sağ olsun. her şey üst üste gelmiş olabilir ama hayat çoğunlukla b.ktan bir şey maalesef.
dilerim sorunlarınızın çözümünü bulursunuz. istemiyorsunuz sanırım ama belki çalışmak, iş arkadaşlarınızla görüşmek psikolojinizi olumlu etkiler.
öleyim gitsin derken lafın gelişi sylemiştim yanlış anlaşılıp ciddiye alındıysa çok özür dilerimSukretmek ne buyuk bir nimet bilirmisini siz? Kronik hastaliklarla, acilar icinde kivranan insanlar bile bir nefes daha fazladan alabilmek icin nelerle ugrasirken sizin oleyim gitsin vs demeniz hic hos degil. Buarada bende kronik bir rahatsizliga sahibim
Gecmis olsun..ms mi hastaliginiz acaba cok ozel degilseOncelikle basiniz sagolsun ve cok cok gecmis olsun. Sukredin bence de arkadasim. 29 yasinda ve sayisini hatirlamadigim bilmemkac yildir tedavisi henuz bulunmamis bi kronik hastalikla yasayan arkadasin olarak diyorum bunu.
Ama umarim sizi bunaltan herrrseeyyy bir an once gider biter :) sevgiler
bebeğimi kaybettim . sezeryan oldum 3 ay snra falan yalan sylemiyim kıl dönmesi ameliyatı oldum tam cocuk olsun artık dedik göbek fıtığı çktı bir de başima 3 gündürde çok hastayım ateş ağrı ne ararsan var .. tabi bna da sükür şükretmeyi biliyoruz elhamdürillah .. ama daraldım işte bi yandan da çalıştığım yerden sıkıştırıp duruyolar gel de gel diye.