ben en iyisi ölüyüm gitsin yaaa

bebeğimi kaybettim . sezeryan oldum 3 ay snra falan yalan sylemiyim kıl dönmesi ameliyatı oldum tam cocuk olsun artık dedik göbek fıtığı çktı bir de başima 3 gündürde çok hastayım ateş ağrı ne ararsan var .. tabi bna da sükür şükretmeyi biliyoruz elhamdürillah .. ama daraldım işte bi yandan da çalıştığım yerden sıkıştırıp duruyolar gel de gel diye.

hastalık zor elbette ama isyana vardırmamak lazım sınav nihayet.
dermansız derde düşmüş yüzlerce insan var.
daha dün 1,5 yaşındaki kız çocuğuna tedavisi olmayan bir hastalığın teşhisini koymuşlar anne baba perişan.
şükretmek lazım.
rabbim illa dert verecekse dermanlısından versin.

Hastalığa isyan ettikçe devamı gelir sizi biraz isyankar gördüm dikkat edin Rabbim şifa versin çekilemeyecek dert vermesin.

bebeğimi kaybettim . sezeryan oldum 3 ay snra falan yalan sylemiyim kıl dönmesi ameliyatı oldum tam cocuk olsun artık dedik göbek fıtığı çktı bir de başima 3 gündürde çok hastayım ateş ağrı ne ararsan var .. tabi bna da sükür şükretmeyi biliyoruz elhamdürillah .. ama daraldım işte bi yandan da çalıştığım yerden sıkıştırıp duruyolar gel de gel diye.
aynı yollardan geçen sene geçtim..eninde sonunda geçecek..

Kaç aylık kaybettiniz bebeğinizi büyüm müydü. Ayrıca kıl dönmesi göbek fıtığı, ateş ağrı bunlar öleyim artık denilecek kadar byük hastalıklar değil insanlarne hastalıklarla boğuşuyorlar bir onkoloji servislerini dolaşın isterseniz ve hala gülüyorlar umut dolular. Bebeğin vardır elbet bir zamanı planlı olmaz bu işler fıtık çözülecek birşey sonra yine olur olmayacak diye birşey yok insanların ne dertleri var şükredin burada öleyim artık diye konu açılacak bir durumunuz yok.

benim 1 yıldır kulak ağrım var diş agrısından adet sancısından beter.gitmediğim doktor çektirmediğim mr kalmadı .. Sonuç ne olduğu bulunamadı.......Senin en azından teşhis edilebilecek bir hastalığın var

Öncelikle kaybınız için üzüldüm, Allah sabır versin.

Yalnız diğer saydığınız hastalıklar hastalık bile değil. Kıl dönmesi dediğiniz nedir yapmayın lütfen. Göbek fıtığı da şükür tedavisi olan bir hastalık. Kalıcı bir hasar bırakma durumu da yok ikisinin.

Halinize şükredin, Allah başka hastalık verir böyle derseniz.

kardeşimin 25 yaşındaki gencecik arkadaşının bir taraftan kanserle savaşırken diğer taraftan kendisine destek olan kemoterapiye götürüp getiren üniversite yıllarında evinde kaldığı arkadaş gibi olan halasını beyin tümörü yüzünden bir haftada kaybettiğini duyduktan sonra Allah'a başıma gelen hastalıklar ve kazalara derman verdiği için şükretmekten, üzülemez oldum.
geçmiş olsun size umarım tez zamanda geçer, ama kötüsünü düşünüp şükrettikçe acılar hafifliyor.

X