ben doldurma parfüm alıcam da bakarmısınız..

immortal__07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
194
0
96
31
Antalya
pelera marka parfüm den kendime parfüm doldurucam da ya 17 yasndaym böle kendi yasıma gidicek birşeyler istyrm arkadaslar bana önerilernz varmı
ben aslında lacoste pink i benndm ama baska önerilerinizde varmı acaba.?

O zaman ben cevap veremeyeceğim çünkü şekerli kokular hakkında pek bilgi sahibi değilim. Seni oradaki satış görevlileri de yönlendirebilirler aslında...

ouff escada yı bnde çok beenmştm ama çok yakın bi arkım var o almış şmdi gder alırsam ayıp olur kıza başka şeyler düşünücem artık çok tesekkur ederm herkese.:)

benım 16 17 yaş arası en cok yakıstırdıgım koku candy şeker kokusu ama çok guzel 16 yaşında yegenım kullanıyo ona cok yakıştırıyorum bu kokuyu

ralp lauren alabilirsin hem tam yazlık hemde meyveli ve tatlımsı bi koku bence tamda gençkız kokusu..nina ricci alabilirsin oda o tarzlarda bi koku..lacoste pink var bence hafif ve hoş noa alabilirsin yine pudramsı sabunsu bi koku..212 sexy de bence çok güzel bi koku.. umarım biri işine yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…