• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN DOĞDUM BÜYÜDÜM VE AN KUTSAL YERDEYİM BEN BİR ANNEYİM

Bilgilendir digin için teşekkürler evet yeni uveyim yanlışlık olabilir her insan yanlışlık yapa bilir ama çok eleştiri aldım çok uzuldum insanların hataları yüzüne virulmamasi gerekir ve inanın çok kırıldım her defasında uveylerden özür diledim
Konunuzun kapatilmasini isteyin bence. Daha fazla mesaj almazsiniz bu konu hakkinda.

Genelde dert konuları açılır birde mutluluk üzerine açılan konular olsun ,varda bizim mi haberimiz yok ?varsada link verilsin Mune Mune

Amin
yok ben şanssız görmüyorum
Allahın bir bildiği vardır
çocuk odaklı yasamıyorum zaten
işim gücüm mutlu bir evliliğim var ama
evlat sahıbı olamayınca yaş ilerledikçe insan daha da farkına varıyor sanki,
bir yanın buruk kalıyor gbi

amin sağolun
siz de sağlıkla, kolaylıkla kucagınıza alın:KK72:
Amin tsk ederim

Senin adına çok uzuldum rabbime senin için duva edeceğim inşallah bir an önce evlat sahibi olur sun.. Ben hem annesiz hem babasız BÜYÜDÜM rabbime şükür etdim evlatlarım için kirin gan insanlar olduğunuzu bilseydik böyle sevincimi yazmazdım
Sağ ol.
Ben de annesiz büyüdüm sayılır.
Bence bu konunun kapanmasını isteyin çünkü çok uzar bu konu.
Yanlış anlaşılmaya müsait bir konu olmuş

İyi de nasıl kapanacağını bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim nasıl silinir yazı
Sağ ol.
Ben de annesiz büyüdüm sayılır.
Bence bu konunun kapanmasını isteyin çünkü çok uzar bu konu.
Yanlış anlaşılmaya müsait bir konu olmuş
Nasıl

Allahın verdiğinde bir hayır varsa, vermediğinde bin hayır olduğuna inanırım hep.
O zmn sizin mantığınıza göre "ben çok çok çok şanslıyım. Siz annesiniz, elinizdeki şansla yetinin " mi demem gerekiyor

Bukadar asebi insanlar olduğunu bilmiyordum yanlış birşey yazdigimi düşünmüyorum sizleri kırmak değildi amacım özür dilerim

benım çok şukur bir kızım var ama 2 yıla yakındır kardeşi olsun diye ugraşıyoruz olmuyor , şimdi daha iyi anlıyorum evlat hasretiyle yanan insanları , oturup düşünüyorum bilmeden kımseyı kırdımmı diye estagfur tövbe çekiyorum devamlı , kızıma kardeş isterken önce olmayanlara diye dualar ediyorum , senın konun biraz kırıcı olmuş evladı olmayanlar için , kendınce haklısın ama olmayanın yarası çok büyük. evlatlarını allah bagışlasın rabbim olmayanlara isteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Back
X