- 9 Temmuz 2017
- 146
- 8.089
- 88
- Konu Sahibi Kara-Elmas
Kendimi çok şanslı görüyorum iki evlat annesi olduğum için dert ta,sa hepsi bana vız gelir evlatlarım yanında olduğu sürece ALLAHIM"A binler ce hamt olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konunun amacı ne ?Kendimi çok şanslı görüyorum iki evlat annesi olduğum için dert ta,sa hepsi bana vız gelir evlatlarım yanında olduğu sürece ALLAHIM"A binler ce hamt olsun.
Mutluluğunu dile getirmek istemiş tabi biraz düşünceli olunsaymış daha iyi olurmuş. Allah size de gonlunuzdekini versin ama şanssiz görmeyin kendinizi.konunun amacı ne ?
anlamadım ben
biz çok şanssızız ,anne olamıyoruz peki bize öneriniz neler
evet çocukları ile böbürlenen , milletin gözüne sokan bir anne daha.Cok guzel her sey olmussunuz. Birazda duyarli olmayi ogrenseydiniz keske. Binlerce kadin var cocugu olmayan, biliyorsunuzdur. Bu konunuz simdi icinize bir dert olsun.
yok ben şanssız görmüyorumMutluluğunu dile getirmek istemiş tabi biraz düşünceli olunsaymış daha iyi olurmuş. Allah size de gonlunuzdekini versin ama şanssiz görmeyin kendinizi.
Bu bir konu degil ayni zamanda. Cok sukurse icimizden de sukredebiliriz. Yani mutluougunu paylasti deseniz yeni bir durum yok. Iyi ne guzel Allah bagislasin ama bize ne? diyor insan.evet çocukları ile böbürlenen , milletin gözüne sokan bir anne daha.
tüp bebek tedavisine başlayan birisi olarak çok sinir oldum şuanda.
burda hergun sürekli konu açılıyor , bize ne ki elalemin çocugundan şüküründen allahım ya
Yeni mi uye oldunuz bilmiyorum. Actiginiz konu bir derdim var basligi altindaydi. Derdi olmayanlar oraya konu acmiyor. Ve sizin sukrettiginiz konuda derdi olan, oraya konu acan cok insan var. Benimde cocugum var. Cok sukur. Ama durup dururken bunu oraya yazmak gereksiz. Konu acmayi durum yazmak ile karistirmissiniz belki de bilmiyorum.Bukadar asebi insanlar olduğunu bilmiyordum yanlış birşey yazdigimi düşünmüyorum sizleri kırmak değildi amacım özür dilerim