• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN DOĞDUM BÜYÜDÜM VE AN KUTSAL YERDEYİM BEN BİR ANNEYİM

Kara-Elmas

SENİ YARADAN ÖTÜRÜ SEVİYORUM ❤
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2017
146
8.089
88
Kendimi çok şanslı görüyorum iki evlat annesi olduğum için dert ta,sa hepsi bana vız gelir evlatlarım yanında olduğu sürece ALLAHIM"A binler ce hamt olsun.

Kendimi çok şanslı görüyorum iki evlat annesi olduğum için dert ta,sa hepsi bana vız gelir evlatlarım yanında olduğu sürece ALLAHIM"A binler ce hamt olsun.
konunun amacı ne ?
anlamadım ben
biz çok şanssızız ,anne olamıyoruz peki bize öneriniz neler

Cok guzel her sey olmussunuz. Birazda duyarli olmayi ogrenseydiniz keske. Binlerce kadin var cocugu olmayan, biliyorsunuzdur. Bu konunuz simdi icinize bir dert olsun.

konunun amacı ne ?
anlamadım ben
biz çok şanssızız ,anne olamıyoruz peki bize öneriniz neler
Mutluluğunu dile getirmek istemiş tabi biraz düşünceli olunsaymış daha iyi olurmuş. Allah size de gonlunuzdekini versin ama şanssiz görmeyin kendinizi.

Cok guzel her sey olmussunuz. Birazda duyarli olmayi ogrenseydiniz keske. Binlerce kadin var cocugu olmayan, biliyorsunuzdur. Bu konunuz simdi icinize bir dert olsun.
evet çocukları ile böbürlenen , milletin gözüne sokan bir anne daha.:KK62:

tüp bebek tedavisine başlayan birisi olarak çok sinir oldum şuanda.

burda hergun sürekli konu açılıyor , bize ne ki elalemin çocugundan şüküründen allahım ya

Mutluluğunu dile getirmek istemiş tabi biraz düşünceli olunsaymış daha iyi olurmuş. Allah size de gonlunuzdekini versin ama şanssiz görmeyin kendinizi.
yok ben şanssız görmüyorum
Allahın bir bildiği vardır
çocuk odaklı yasamıyorum zaten
işim gücüm mutlu bir evliliğim var ama
evlat sahıbı olamayınca yaş ilerledikçe insan daha da farkına varıyor sanki,
bir yanın buruk kalıyor gbi

amin sağolun
siz de sağlıkla, kolaylıkla kucagınıza alın:KK72:

evet çocukları ile böbürlenen , milletin gözüne sokan bir anne daha.:KK62:

tüp bebek tedavisine başlayan birisi olarak çok sinir oldum şuanda.

burda hergun sürekli konu açılıyor , bize ne ki elalemin çocugundan şüküründen allahım ya
Bu bir konu degil ayni zamanda. Cok sukurse icimizden de sukredebiliriz. Yani mutluougunu paylasti deseniz yeni bir durum yok. Iyi ne guzel Allah bagislasin ama bize ne? diyor insan.

Canım her bir konunun illa açıklaması olamasi gerekiyor mu annelik kutsal. Anne olama digin için çok üzgünüm çok insan var an ne baba olamayan ama rabbim şükür etmek lazım ki sağlığın yerinde peygamber efendimizde hemnyetim hem öksüz büyümüş onuda evlatlık alan olmuş sende birtane alabilirsin canım gibi seve bilirsin rabbimin daha çok sever kendinden olmayan bir Canlıya sahip çıktığım için yanlış düşünüyorsam beni düzelt ...

Bukadar asebi insanlar olduğunu bilmiyordum yanlış birşey yazdigimi düşünmüyorum sizleri kırmak değildi amacım özür dilerim

Aferin!!
Herkes doğuramıyor ya, sen doğurmuşsun. Helal olsun sana.
Şehitlik mertebesine ulaştın şu an. Gururumuzsun !!
Ben de geçen ay düşük yaptım, kürtaj oldum falan...
Böyle beceriksiziz işte !!

Senin adına çok uzuldum rabbime senin için duva edeceğim inşallah bir an önce evlat sahibi olur sun.. Ben hem annesiz hem babasız BÜYÜDÜM rabbime şükür etdim evlatlarım için kirin gan insanlar olduğunuzu bilseydik böyle sevincimi yazmazdım

çokta uçmamak lazım Allah analı babalı büyütsün....

ben bekarım wuuu cehennemin dibi beni mi bekliyor ki :) en aşağılık yerdemiyim yaw ....

Bukadar asebi insanlar olduğunu bilmiyordum yanlış birşey yazdigimi düşünmüyorum sizleri kırmak değildi amacım özür dilerim
Yeni mi uye oldunuz bilmiyorum. Actiginiz konu bir derdim var basligi altindaydi. Derdi olmayanlar oraya konu acmiyor. Ve sizin sukrettiginiz konuda derdi olan, oraya konu acan cok insan var. Benimde cocugum var. Cok sukur. Ama durup dururken bunu oraya yazmak gereksiz. Konu acmayi durum yazmak ile karistirmissiniz belki de bilmiyorum.

Bilgilendir digin için teşekkürler evet yeni uveyim yanlışlık olabilir her insan yanlışlık yapa bilir ama çok eleştiri aldım çok uzuldum insanların hataları yüzüne virulmamasi gerekir ve inanın çok kırıldım her defasında uveylerden özür diledim

Back
X