Doğuma Hazırlık Ben denedim cevabımı bekleyin arkadaşlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
S

Sevil_83

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi Sevil_83
Ben adetimin 15-ci günü gece hamile kaldım.Adetim 31 günden bir oluyormuş.Şimdi bakalım ovulasyona denk gelmişmi,gelmişse de cinsiye ne?Cinsiyeti öğrenince yazıcam sizlere.Ovulasyon günü ilişkide olduguma eminim.3 ayıma az kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi Sevil_83
canımm bebişininn cinsiyetinii öğrendinmiii yumurtlamaa zamnıı erkekk olur derlerr bakalımmm

sen başkaa ne yaptınn

• Konu Sahibi Sevil_83
evet erkek oluyor
ablamda yaptıı

• Konu Sahibi Sevil_83
işallah gönlüne göre olur canım bende kız bebek için adet bitiminde ilişkiye girdim bakalım benimde öbür oy hamile olup olmadığım belli olcak bende burdan sonuçları paylaşırım sizlerle....,

• Konu Sahibi Sevil_83
Ben adetimin 15-ci günü gece hamile kaldım.Adetim 31 günden bir oluyormuş.Şimdi bakalım ovulasyona denk gelmişmi,gelmişse de cinsiye ne?Cinsiyeti öğrenince yazıcam sizlere.Ovulasyon günü ilişkide olduguma eminim.3 ayıma az kaldı.

Canım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun.15.gün yumurtladığını bir şekilde tesbit ettin mi yoksa tahminenmi söylüyorsun.Çünkü adet döngün sürekli 31 ise o zaman senin yumurtlama günün 17.gün olması lazım.Allah gönlünüze göre versin.

• Konu Sahibi Sevil_83
sevilcim merakla bekliyoruz.ama sana bir sorum var.yum gününü takip ettirerekmi buldun kafadanmı hesapladın..diğer topiklerde tam tersini bulanda olduğu için merakla bekliyoruz...kızda olsa oğlanda senin çocuğun..allah hayırlı evlat versinnnn

• Konu Sahibi Sevil_83
canımm bebişininn cinsiyetinii öğrendinmiii yumurtlamaa zamnıı erkekk olur derlerr bakalımmm

sen başkaa ne yaptınn

Canım benimkide tam zamanında.Yani tam yumurtlama günümde hamile kalmışım.Doktorların benim s.a.t. ve ultrason hesabı tam tutuyor ne bir eksik bir fazla ovulasyon sürelerim ise 28 gün.Fakat benim içimde cadı bir kız var.Bu da tutmadı :emir_bebek: inş. seninki erkektir sevilcim... Kızına yakışıklı bir erkek kardeş olur inş.

• Konu Sahibi Sevil_83
sevilcim merakla bekliyoruz.ama sana bir sorum var.yum gününü takip ettirerekmi buldun kafadanmı hesapladın..diğer topiklerde tam tersini bulanda olduğu için merakla bekliyoruz...kızda olsa oğlanda senin çocuğun..allah hayırlı evlat versinnnn

Benimki tamamen denk geldi canım.Hiç hesap yapmadım.Doktorlar söyleyince öğrendim tam zamanında olduğunuda...

• Konu Sahibi Sevil_83
işallah gönlüne göre olur canım bende kız bebek için adet bitiminde ilişkiye girdim bakalım benimde öbür oy hamile olup olmadığım belli olcak bende burdan sonuçları paylaşırım sizlerle....,

başka sayfada da adetin bitiminde olursa erkek bir hafta sonra olursa kız olur yazmışlar benim kafam karıştı şimdi birde yumurtlama zamanını nasıl anlıyorsunuz

onlar bize inşallah İstedikleri gönüllerinden geçen haberlerle gelsinler..

benim kafama ikiside yatıyor şimdilik

adet bittikten sonraki ilk üç gün ama sık mı tek mi ilişki onu bilemedin henüz
yada yum günü ve saati... (teravete başvurarak) sadece tek bir ilişki...

hadiste de ilk 3 gün erkek olur Allahın izniyle diyor ama tek ilişkimi sık ilişkimi belirtmiyor?

onlar bize inşallah İstedikleri gönüllerinden geçen haberlerle gelsinler..

benim kafama ikiside yatıyor şimdilik

adet bittikten sonraki ilk üç gün ama sık mı tek mi ilişki onu bilemedin henüz
yada yum günü ve saati... (teravete başvurarak) sadece tek bir ilişki...

hadiste de ilk 3 gün erkek olur Allahın izniyle diyor ama tek ilişkimi sık ilişkimi belirtmiyor?

feyza79 nicklii arkadaşımdaa bu yöntemii savunuyorr reglden sonra ilk 2 gün içinde yani üst üste olacakk diyor erkekk bebiş içinn

feyza79 nicklii arkadaşımdaa bu yöntemii savunuyorr reglden sonra ilk 2 gün içinde yani üst üste olacakk diyor erkekk bebiş içinn

Eğer öyleyse bu da tutmadı kaydirigubbakcemile3 reglin bitiminin hemen ertesi çalışma,sonraki gün dinlenme ve sonraki gün bir daha çalışma.Yani 3 gün içinde iki çalışmayla benim bir kızım olacak :)

eğer öyleyse bu da tutmadı kaydirigubbakcemile3 reglin bitiminin hemen ertesi çalışma,sonraki gün dinlenme ve sonraki gün bir daha çalışma.yani 3 gün içinde iki çalışmayla benim bir kızım olacak :)

megryann ikimiz aynı durumdayız ya!biliyorsun benim olayı. Diğer yazılan bana saçma geliyor diycem ama banada erkek dedi ya dr.valla kafam bulandı yahu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

megryann ikimiz aynı durumdayız ya!biliyorsun benim olayı. Diğer yazılan bana saçma geliyor diycem ama banada erkek dedi ya dr.valla kafam bulandı yahu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Hadi ya :) Demekki bu yöntemde ters tepti.Bak iki ayrı bayan aynı şekilde hamile kalıyor ama birimizin kız diğerimizin oğlu oluyor.Allah hakkımızda hayırlısını versin.Sonuç olarak Yüce Yaradandan başka kimse bilmiyor karnımızdakileri.Rabbim hepimizin yüreğine göre versin canım :):Saruboceq:

X