• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu ben de yorum bekliyorum :) salon, yemek, yatak odası takımlarım

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Bence çok güzel hemde çok farklı geldi bana.güle güle otur canım.

teşekkürler kızlar. ben de çok beğenerek aldım.. ölçü bile almadık evden beğendik aldık çok komik oldu.. en çok da yemek takımının masasını beğendik.. 4 gözle bekliyorum kullanacağım günü :)) :nazar:

Hangi firmadan aldınız acaba tv ünitesine bayıldım . Tam istediğim gibi

Hangi firmadan aldınız acaba tv ünitesine bayıldım . Tam istediğim gibi

saloniden aldım.. tavsiye ederim.. hem modeller farklı, bunun dışında da çok şık modeller vardı.. ayrıca ben mobilya sektöründe çalışıyorum, kime sorsam kalitesi konusunda garanti verdi..

saloniden aldım.. Tavsiye ederim.. Hem modeller farklı, bunun dışında da çok şık modeller vardı.. Ayrıca ben mobilya sektöründe çalışıyorum, kime sorsam kalitesi konusunda garanti verdi..

çok teşekkür ederim . Iyi günlerde kullanın inşallah hepsi çok şık

canım çok güzel Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.Bir de çok farklı olması daha da bi güzellik katmış, alışılmışlığın dışında...

Çok güzeller zevkli olduğunuda ayrıca belirtmiş oldun,sade ama bir o kadarda zarif modeller seçmişsin.Ve mobilya araştırmalarından model,fiyat,renk vesaire bunlardan kurtulmuş oldun:66: Güzel günlerde kullan ve temizlerken mutlu ol:1:

çok güzel çok modern çok şık ve çok sade güle güle kullan.tekli koltukların rengide modelide çok güzel.pahalılarmı peki ????

istikbal doğtaş civarında fiyatlar.. berjerlerimin rengini değiştirdim ama, daha farklı temizlemesi kolay bir kumaş seçtim.. vanessa gibi çok pahalı değil.. cidden inegöldeki modelleri tavsiye ediyorum.. italyan modelleri hemen taklit etmişler :))
:nazar:

tv üniten ve berjerler harika ama o mağaza ankara da yokmuş üzüldüm.

Back
X