E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
gülüm karnimda iltihap vardi yeni yeni kurtuluyorum kac cesit antibiyotik tükkettim az cok biliyosun kiloluyumda bunlarin üzerine hamile kalirsam ne olurum bilmiyorum :)
bide 10.cu ayda ailemizin son ferdi kizkardesim evlenicek hayirlisiyla onunda dügününün tadini cikarayim sonra allah kerim sükürki biliyosun saglikli sihatli bi melegim var zaten rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah:Saruboceq:
hımm gecmişolsun canım benım tabı dediğin gibi sağlıgın daha onemlı herseyın ahyırlısı ınş bundada vardır bı ahyır rabbım melegını korusun ona uzun umur versın
kurban olduğum senide güldürsün.
canım benim benim kızımında korkuları vardı,doğru düzgün adet olamıyordu bile hep ilaçla edeti gercekleşirdi.
amaa şimdi hamile,ümidini kaybetme bitanem,allah büyük.neyin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor.üzülürken aynı anda sevine biliyorsunda.dilerim sevinenlerden eyler rabbim.bol sabır canım.hayırlısı olsun inşallahh.
inanırmısın içimden ağlamak geldi benim iki tane oğlum var onlar anneler gününün farkında olmayacak kadar küçükler şuan ama eşim bikez olsun kutlamadı benim anneler günümü senin eşinin yaptığı beni çok duygulandırdı allah sizi birbirinizden ayırmasın canım birbirini seven bu iki insanada rabbim en kısa zamanda inşallah bi evlat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?