• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de senin gibi Anne olmak istemitim ANNEM

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gülüm karnimda iltihap vardi yeni yeni kurtuluyorum kac cesit antibiyotik tükkettim az cok biliyosun kiloluyumda bunlarin üzerine hamile kalirsam ne olurum bilmiyorum :)
bide 10.cu ayda ailemizin son ferdi kizkardesim evlenicek hayirlisiyla onunda dügününün tadini cikarayim sonra allah kerim sükürki biliyosun saglikli sihatli bi melegim var zaten rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah:Saruboceq:

hımm gecmişolsun canım benım tabı dediğin gibi sağlıgın daha onemlı herseyın ahyırlısı ınş bundada vardır bı ahyır rabbım melegını korusun ona uzun umur versın

İnşallah dileğin gerçek olur annen gibi anne olursun...:Saruboceq:

kurban olduğum senide güldürsün.
canım benim benim kızımında korkuları vardı,doğru düzgün adet olamıyordu bile hep ilaçla edeti gercekleşirdi.
amaa şimdi hamile,ümidini kaybetme bitanem,allah büyük.neyin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor.üzülürken aynı anda sevine biliyorsunda.dilerim sevinenlerden eyler rabbim.bol sabır canım.hayırlısı olsun inşallahh.

kurban olduğum senide güldürsün.
canım benim benim kızımında korkuları vardı,doğru düzgün adet olamıyordu bile hep ilaçla edeti gercekleşirdi.
amaa şimdi hamile,ümidini kaybetme bitanem,allah büyük.neyin ne zaman olacağı hiç belli olmuyor.üzülürken aynı anda sevine biliyorsunda.dilerim sevinenlerden eyler rabbim.bol sabır canım.hayırlısı olsun inşallahh.

ablam agzına yuregıne sağlık sizin guzel dualrınına rabbım elbette bıgun olumlu cvp vercektır dımı.guzel dualarınızı destegınızı görunce umıtlenıyorum çoktesekkurler kızın da sağlıka kucagına alsın bebişin
i niş

güzel arkadaşım ne diyeyim Allah gönlünün muradını versinnnnnn

canım benim Allah dualarımızı birgün kabul edecek inş..Allahım anne olmak isteyen herkese bu gzl duyguyu tatırsın...Rabbim gönlünün muradını tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inş....:Saruboceq:

inanırmısın içimden ağlamak geldi benim iki tane oğlum var onlar anneler gününün farkında olmayacak kadar küçükler şuan ama eşim bikez olsun kutlamadı benim anneler günümü senin eşinin yaptığı beni çok duygulandırdı allah sizi birbirinizden ayırmasın canım birbirini seven bu iki insanada rabbim en kısa zamanda inşallah bi evlat versin

inanırmısın içimden ağlamak geldi benim iki tane oğlum var onlar anneler gününün farkında olmayacak kadar küçükler şuan ama eşim bikez olsun kutlamadı benim anneler günümü senin eşinin yaptığı beni çok duygulandırdı allah sizi birbirinizden ayırmasın canım birbirini seven bu iki insanada rabbim en kısa zamanda inşallah bi evlat versin

sğl canım tesekkurler senın oğullaırnda hemn buyusnler sneın gıbı guzel bı annenın annelr gunu kutlanmazmı hı. ben kutlayyaım canım annelr gunu kutlu olsun

anneler günü hem benim için hem badem gözlüm için buruk geçer
onun annesi yok anneler gününü kutlayacağı
benimse anneler günümü kutlayacak bebeğim

Canım inanaki gözlerim doldu yaşlar aktı allah ım sanada versin hemde ikiz olsun sağlıklı hayırlı ömürlü olsun kucağını doldursun....

inşallah tez zamanda meleğine kavuşursun canım dualarım seninle

vallahi beni bu saatte ağlattınız.. boğazım ağrıya ağrıya ağladımm.. benimde en hassas olduğum konulardan biridir annelik duygusu.. anne olma duygusunu tatmak,Anneler gününde anne olamamak, Anneler gününde Annenin olamayacağı korkusu.. Annelerimiz ile geçen her dakika hazine.. Allah biricik annelerimizi babalarımızı bize bağışlasın. Ömürlerini sağlıkla uzun kılsın.. Allah bizleri onlardan, onları bizden ayırmasın rabbimmm.. Bizede annelik babalık duygusu tattırsın.. mafoldumben mafoldumben mafoldumben senağlama

inşallah canım bizim gibi senin gibi isteyen herkese en kısa zamanda tattırsın rabbim bu duyguyu mafoldumben

kocalar hanımlarının ılk bebklerıdır zaten rabbım en kısa zaman da ıkıncıyı nasıp etsın canım

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlamacanım benim rabbim anneler gününe hamiş girmeni nasip etsin işallah:Saruboceq:

Back