• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de senin gibi Anne olmak istemitim ANNEM

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
ANNEM BENDE SENIN GIBI ANNE OLMK ıSTEMıŞTıM FEDAKAR CESUR YUREKLI BI ANNE.
ANNEME SARILDIM BUGUN ANNLER GUNUN KUTLU OLSUN SENı ÇOK SEVıYORUM ıYıKı VARSIN DEDıM.TAKILDI BANA KAYINVALıDENI DAHA ÇOK SEVIYOSUNDUR DEDı.
YOKDEDıM SENı DAHA ÇOK SEVıYORUM ıYı VARSIN DEDIM
SENI SEVIYORUM SANA SARILINCA MıSSKOKU NU ıÇıME ÇEKINCE TUM ACILARIM TUM SIZILARIM TÜM YUREĞıMDEKı ÇıZıKLER Bı ANDA GECıYOR.HAFıFıLıYORUM DEDıM.BEKLEMIYODU BENDEN BÖLE BıSEY.rABBIMDE SANA SENI KOKLUYCAK Bı EVLAT VERSıN DEDı DUA ETTI BAŞLADIM AGLAMAYA BEN.ANNEM SERTTıR BELLı ETMK ıSTEMZ BANA BENıM ıÇıN UZULDUGUNU.GÖZLERı DOLDU SADECE.
BNDE AMıN DıYEBıLDıMM..
KARDEŞıMDE BıZı SARILIYOR GÖRUNCE KISKANDI GELDI.
SONRA EŞıM TABı BııZM DUYGUSALLIGIMIZ CABUK BıTTı.
BENıMDE EŞıM DUN GECE 12DEN SONRA GELDI ELıMı ÖPTU ANNELERGUNUN KUTLUOLSUN SENDE EBNIM ANNEM OL TAMAMMI BEND SENIN BEBGIN OLAYIM DEDı GUZLEBıKAÇ KELıME KULLANDI CANIM KOCıŞıM TESEKKUR EDıYORUM SANA.BUGUZEL DUYGUYU BANA YAşaTTIGIN ıÇıN BENI MUTLU ETTIGIN ıÇıN.(BıDE KOCıŞıM BANA HEDıYE ALMıŞ ANNELeRGUNU HEDIYESısenağlamaa.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
canimsin ya suan duygu selim aldi basini gidiyo

ne mutlu sana inanki
bunu bi topigimde daha ifade etmisdim
esin zaten koca bebegin
ve demisdin esinin sana hediye alicagini onu tbr ediyorum helal olsun

rabbim en kisa zamanda saglikla sihatle bebegini müjdeler insallah canim arkadasim yeterki sen ümidini yitirme ve hep umutlu ol
gec olsun güc olmasin derler ya rabbim sabir versin insallah gelecegin anne adayi canim arkadasima.s.

ne mutlu sana esin annen kardesin bir arada güzel bir gün yasamissin:teselli:
allahim en kisa zamanda bir bebek nasip eder insallaha.s.

uzulme canım sanada nasıp olcak bak hıssedıyorum...

üzülme cnm yanlız deilsin
inş oda olacak bir gün hayırlı zamanı bekliyorlar
keratalar
üzülme herşey gönlünce olsun..........

kıyamam ben sana gülüm benimsenağlama
yapma bunu kendine sen akıllı güçlü bi kadınsın bunun bi imtihan olduğunu ve sabrının sonunun da selamet olacağını bilenlerdensin az kaldı bitanem yakında gelecek meleğin ve biz de seninle beraber bayram edicez canım Allah'a tevekkül et bak göreceksin o çok yakında annesi sana gelmek için sabırsızlanıyor ruhunun üfürülmesine az kaldı inşallah canına can katmasına annem diye karnında can bulmasına az kaldı yeter ki sabret ve bol bol dua et dualarımız seninle

canım benim herşeyin en güzeli ve hayırlısı seninle olur inşallah........

canım benım cok duygulandım rabbım tez zamanda sana hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ve tum anne olmak ısteyenleresenağlama:Saruboceq:

Yazını okuyunca gözlerim doldu.. Allah en yakın zamanda sana sağlıklı bebekler versin cnm. Eşin sen bebeklerin büyükleriniz koskocaman bir aile olun inşallah.

rabbimtum evlat ısteyene evlat versin sevdıklerıyle sevdıgıyle ımtıhan etmesın hersey gonlunuzce olsunn

hepinizea ayrı ayrı tesekkur edırm canım arkadaşlrım iyiki varsınız yuregınıze sağlık.
hepinizi öpuyorum.

asil senin o güzel yüregine saglik melegim hersey gönlünce olsun insallah:Saruboceq:

canimsin ya suan duygu selim aldi basini gidiyo

ne mutlu sana inanki
bunu bi topigimde daha ifade etmisdim
esin zaten koca bebegin
ve demisdin esinin sana hediye alicagini onu tbr ediyorum helal olsun

rabbim en kisa zamanda saglikla sihatle bebegini müjdeler insallah canim arkadasim yeterki sen ümidini yitirme ve hep umutlu ol
gec olsun güc olmasin derler ya rabbim sabir versin insallah gelecegin anne adayi canim arkadasima.s.

çok tesekkurler canım benım.destegın için guzel dıleklerin için.evt eşim sağolsun mutluettı benı bıde tam 12yı egcınce saat geldı optu kultadı amabende senın bebegınımdıyee.
inş en yakın zmanda hepmize isteyen ehrkese nasıpolur buguzel duygu.sana 2.kez nasıpolur inş .2.ye calışmalara başlamişssınz okudum hadı bakalım:1hug:

çok tesekkurler canım benım.destegın için guzel dıleklerin için.evt eşim sağolsun mutluettı benı bıde tam 12yı egcınce saat geldı optu kultadı amabende senın bebegınımdıyee.
inş en yakın zmanda hepmize isteyen ehrkese nasıpolur buguzel duygu.sana 2.kez nasıpolur inş .2.ye calışmalara başlamişssınz okudum hadı bakalım:1hug:

:Saruboceq:amin canim rabbim sana en kisa zamanda melegini müjdeler insallah hayirlisiyla:Saruboceq:

evvet tatlisim biz ikinciye baslamisdik ama olmadi hayirlisi böyleymis simdi ise ben vazgecdim esim hala istiyoda ben seneye denicem sansimi yerimseniben

canım benim Rabbim inşallah en kısa zmanda bitane bıcırık verir sana. bidahaki anneler gününü onunla kutlarsın.

:Saruboceq:amin canim rabbim sana en kisa zamanda melegini müjdeler insallah hayirlisiyla:Saruboceq:

evvet tatlisim biz ikinciye baslamisdik ama olmadi hayirlisi böyleymis simdi ise ben vazgecdim esim hala istiyoda ben seneye denicem sansimi yerimseniben

nıye vazgectın kız bırkatıysanız korunmayı bırak gırsın cun-ku kımı rahım spermelre gec tepkı veıırmıi hayırlısı de.opuyorum

nıye vazgectın kız bırkatıysanız korunmayı bırak gırsın cun-ku kımı rahım spermelre gec tepkı veıırmıi hayırlısı de.opuyorum

gülüm karnimda iltihap vardi yeni yeni kurtuluyorum kac cesit antibiyotik tükkettim az cok biliyosun kiloluyumda bunlarin üzerine hamile kalirsam ne olurum bilmiyorum :)
bide 10.cu ayda ailemizin son ferdi kizkardesim evlenicek hayirlisiyla onunda dügününün tadini cikarayim sonra allah kerim sükürki biliyosun saglikli sihatli bi melegim var zaten rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah:Saruboceq:

Hüzünlendirdin beni kız...
Ama ne mutlu sana herkes yanında...
Anne olmayı Allah'ım sanada nasip etsin...
:Saruboceq:

Rabbim isteyen herkese versin inş hayırlısı olsun cnm :1hug:

Back