Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beden ve fiyatlari nedir acaba
Kot Salopet 8tl diğerlerini de 5tl ye satıyorum.bedenleride 6-12 aylık. birkaç taneside 18 ay siz hangisini soruyorsunuz?
günaydın arkadaşım bunları düşünüyorum bana beden lerini yazabilirmisin birde bu üçü için toplu fiyat veririmisin...teşekkürler iyi satışlar
Eki Görüntüle 750557 Eki Görüntüle 750558 Eki Görüntüle 750559
Hepsi 12-18 aylık sortlarda 74 cm yaziyor yani ben onari aynı zamanda giydirdim çok da yakışyorlar
sizin oglunuz kac yasinda ve boyu kac?? fiyat olarakta hepsi 50 tl olur
inanki kıyafetler yepyeni ve hepsi markalı bende satıp doğacak olan kızımın eksiklerini almayı düşünüyorum dediğin fiyata verirdim ama benimde ihtiyacım var ilgilendiğin için teşekkür ederim seninde canın sağolsun.mrb cevap için tşk benim oğlum 20 aylık ama 12-18 ölçüsünde giyiniyor:))fiyatta indirim olursa alıcam bu hafta çok alış veriş yaptımda ama bunlarıdaha önce görsem asla almaz dı çok temiz ve güzeller...ben özelden yazıyım düşündüğüm fiyatı olursa teşekkür ederim olmassa canınız sağolsun...
Tişört, zıbın ve şortların beden ve fiyatlarını öğrenebilir miyim? Teşekkürler.
Canim senin bebeğin kaç aylık ve boyu kaç bn 6 aylık tan 1,5 yaşına kadar giydirdim yani geçen yaz ve bu yazda1-2 kez giydirdim..tanesi 5tl
Güncelllll''''''...........