• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de kiskandim işte evim :)

mutfak masan ile yatak odanı takımın hosuma gitti ama evınde çok guzel :) Allah iyi gunlerde oturtmayı nasip etsın a.s.

sizde benim gibi ağır olgun duruşlu şeylerden hoşlanıyorsunuz sanırım ama ben dinlendirici olması için oturma odamı kırmızı yaptım diyer odam siyah :)

canm cok hos evin var dogru diyorsun bizim otarflrda yaz baslayinca hali acilmaz yada kücük bitane acilir ama ben almnyada oldugumdan aciyorum antepte annemlerde acmaz hic ama cok hos ve tatli evin var koltuklarin yatk odan cok hos ........

Hepinize çok teşekkür ederim sağolun rabbim herkesin gönlüne göre versinna.s. a.s.

salon ve oturma odandaki koltukların markalarını merak ettim özel üretimmi yoksa mağazamı.gülegüle otur süper ötesi bence

mavişimmmmmmmmmmmmmm :) çok güzel tatlım herşey ya bn geldim ma hiç birinizi bulamıyorum ne tubukü fındıkı seni nidahııııııııı:(((

güle güle huzurla oturun inşallah....

çok güzel yerimseniben

güle güle otur canım evinde çok hoş döşemişsin...

Çok güzel ve zevli döşenmiş bir evin var, güle güle otur canım...a.s.
Özellikler oturma gurubuna bayıldım...

evinin her tarafı çok güzelmiş ve ışıl ışıl,canım güle güle otur,bir ömür boyu mutluluklar dilerim

Hepinize çok teşekkür ederim rabbim herkesin gönlüne göre mutlu sağlıklı huzurlu oturacağı yuva nasip etsin

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN RABBİM HEPİMİZİN EVİNDEN HUZURU EKSİK ETMESİN DARISI BEKARLARIN BAŞINA :))

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

:nazar::nazar::nazar:
:Saruboceq::Saruboceq:
ağız tadıyla otur canım benim..çok güzel..mutfağına özellikle çok sevdim..bide yatak odanın mobilyalarını...

salonuna baayıldımmm canım çok güzel sağlık ve mutlulukla güle güle oturun inşallah

Back
X