Ben de kiskandim işte evim :)

güle güle huzurla otur inş koltukların çok güzelmiş ALLAH huzurla sağlıkla oturmak nasip etsinhihoyyyt

Canım evin çok güzelmiş güle güle oturun bu arada koltukların hangi marka?

mavı kıskandım demı sende hemen koydun evın resımlerını koy bacım koy neyın eksık senın(koyamadım o baska)
tubı saol cnm resımler ıçin
daha oncede demısttım cok superr halısız ev nası bişi acep alla alla ıst da denesek nasıl olurr benım annemınn huyu vardı her yer halıydı sımdı parke allahtan sadece ortalrda var
gule gule ı gunlerde serın serın otur

evet tubilikin yardımlarıyla gördük fotolarııı sonundaa hihoyyyt sağolsun varolsun kaydirigubbakcemile3

canım mutfağın çok intizamlı. derli toplu dağınık olmayan mutfakları çok seviyorum. insanın içi açılıyor. a.s

bizde daha evvel babamın işi nedniyle doğuda bulunduk. Dyarbakırda da halı sermiyorlardı. İlk başta yadıgamıştık. Sonra bizde öyle yamaya başladık çünkü hakverdik. :roflol: Yazın halılar sıcak yerlerde aşırı kokuyor. ve zaten sıcak olan ortamı dahada sıcak yapıyor. tecrübeyle sabittir :roflol:

salon koltuklarınıda çok beğendim canım ama herşeyden önemlisi umarım can sağlığıyla huzur içinde oturursuna.s.

evin çok güzel güle güle kullan. salonda da yerler fayansmı ilkkez görüyorum salonda fayans kullanımını

mutluluklar canım evin çok güzelhihoyyyt

Canım evin çok güzel. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
bedne Adanalıyım 18 yaşına kadar da orda yaşadım. Yazın Adana'da kesinlikle halı serilmez çünkü sıcakta kokuyor, o yüzden ben şaşırmadım...

Güle güle oturun..çok güzel ama halı yok:1shok:
Sıcaklardan sebep mi:uhm: Öyle duymuştum.Çok sıcak diye halı kullanmıyorlar.
Çok şaşırdım:1shok:

:roflol::roflol:
bizim buralarda böyledir. yazın halı, perde, yatak örtüleri v.s hiç bir şey olmaz.. o kadar sıcakki havalar halılar kokar diğerleri ise fazlalık gelir:))

hiç unutmam eskişehirli bir gelinimiz vardı. ailesi ilk kez buraya bir yaz mevsiminde gelmişlerdi ve bizim evleri görünce önce çok üzülmüşler, bir halıları bile yok yerde diye. sonra ise biz anlatınca çok şaşırıp, gülmüşlerdi..sırnaşık şey

bu arada evin çok güzel canım, özellikle mutfağın sıcacık geldi bana, ağız tadıyla oturun..

çok güzel çok beğendim koltuklarını falan. Allah bir ömür boyu mutlu oturmayı nasip etsin.

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN RABBİM HEPİMİZİN EVİNDEN HUZURU EKSİK ETMESİN DARISI BEKARLARIN BAŞINA :))

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…