Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bu forumun sessiz takipçilerindenim. İyiki varsınız insan merakını bir nebzede gidermiş oluyor sizlerin deneyimleriyle. Ben 32 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. 9 aydır korunmuyorduk. Hep dualarımızdaydı bebişimiz gelsin diye. Son ay eşimle epey üzerine düştük mevzunun. Özellikle bebek bekleyen arkadaşlarımızlada paylaşmak istiyorum bunu. Meşhur incir kürünü denemeye karar verdik. 21 gün içtim. Birde yumurtlama döneminde cinsel beraberlik olayına dikkatle beraber ilişki sonrası 30-40 dk ayakları duvara dayayarak sabırla bekledim. Bunu da yine bir forumda okumuştum. Herşey sebeplere bağlıdır muhakkak. Bu ay bunları denedik işte. Foruma yeni girip ne yapsam acaba diye düşünenler olursa bunları deneyin derim. Allahın izniyle faydasını göreceksiniz. Adet günüm 8 gün gecikti, bugün de kan testimin sonucunu aldım. Çok şükür pozitif. Değeri 536,21 İlk gebeliğim olduğu için epey tecrübesizim. Bu değer nasıl bilmem. Ayrıca bana, bundan sonra ne yapmam gerektiği konusunda tecrüblerinizden basederseniz sevinirim. Hem mutlu hem şaşkınım. Allahım arzu eden tüm adaylara hayırlı evlatlar nasip etsin.
ay canım bende dun yaptım cift cizgi cok belırgın yanılmamısımdır dımı yanı yanıltma payı yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?