Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de ilk kez gebelik duygusunu tadanlardanım...
- Konu Sahibi damlaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin (cümlemize)Ne mutlu sana kendine dikkat et bu güzel günlerin tadini cikart ileride bir efsane gibi masal gibi anlatacaksin(ben 1.bebegime hamileyken ilk aylarda )diye basliyan cümlelerle mi$li gecmi$ zamani kullanacaksin belkide ben 3.bebisime hamileken bile dersin dimi amakaydirigubbakcemile.Bu günlerde yasadigin her an harika bir ani olacak sana
İlenia önerilerin için çok teşekkür ederim canım. Şimdilik herşey çok güzel umarım hep böyle devam eder. Tadını çıkarmaya çalışıyorum. Bol bol yiyip içiyorum, iştahım epey açık. Yalnız kafama takılan bişey var. 5+2 günlük hamileliğim var ancak mide bulantım, baş dönmem yok. Bu durum iyiye alamettir inş. Bu konularda rahatlatırsanız çok sevinirim.
Benimde yoktu 5 haftalikken simdi arada sirada cok nadir miydem bulaniyor.Bas dönmeside pek yok telaslanma bazi bayanlarda olmayabiliyor ne mutlu sana rahat edeceksin iste.ilk 7 haftada mutlaka ceviz ve badem ye ceviz beyin gelisiminde cok önemli bademde yuksek kalsiyum varmis.Hadi kolay gelsin canim
Arkadaşlar Merhaba,
Yeni üyeyim ve ilk gebeliğim bu hafta öğrendim. Merak ettiğim ve acemilikten olsa gerek aklıma takılan bir kaç şey var. Önce idrar testiyle kendim öğrendim ve doktora gittim ultrasonda görünmedi. Kan testinde 3 haftalık olduğu çıktı. Ancak alttan ultrasonla baktığında hafif bir kanama olduğunu söyledi doktor önümüzdeki hafta tekrar gidicem. Kanama normalmi diye sorduğumda daha çok yeni olduğunu şu anda rahime yerleşme aşamasında olduğunu bazen böyle şeyler olduğunu söyledi. Ancak ben çok tedirginim düşük olabilirmi çok korkuyorum inşallah ona bişey olmaz ...
Yeni üyeyim ve ilk gebeliğim bu hafta öğrendim. Merak ettiğim ve acemilikten olsa gerek aklıma takılan bir kaç şey var. Önce idrar testiyle kendim öğrendim ve doktora gittim ultrasonda görünmedi. Kan testinde 3 haftalık olduğu çıktı. Ancak alttan ultrasonla baktığında hafif bir kanama olduğunu söyledi doktor önümüzdeki hafta tekrar gidicem. Kanama normalmi diye sorduğumda daha çok yeni olduğunu şu anda rahime yerleşme aşamasında olduğunu bazen böyle şeyler olduğunu söyledi. Ancak ben çok tedirginim düşük olabilirmi çok korkuyorum inşallah ona bişey olmaz ...
damlaa seni tebrik ediyorum.Allah tamamına erdirsin.İnşallah ben ve benim gibilere de Allah nasip eder.ben geçen ay eşimle umreye gitmiştim.orgametril kullandım adetim orda olmasın diye.geldikten sonra eylülün 11 inde adet oldum.şimdi ayın 15i ve ben hala olmadım.inşaallah hamileyimdir.ama içtiğim ilacın yan etkisi de olabilir.çünkü 16 gün kadar uzun kullandım ilacı.evde 2 gün önce test yaptım negatifti.yarın sabah tekrar yapıcam test.tabi o zamana kadar olmazsam.Allah büyük Allah herkese hayırlısını nasip etsin.
- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 652
- 163
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bu forumun sessiz takipçilerindenim. İyiki varsınız insan merakını bir nebzede gidermiş oluyor sizlerin deneyimleriyle. Ben 32 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. 9 aydır korunmuyorduk. Hep dualarımızdaydı bebişimiz gelsin diye. Son ay eşimle epey üzerine düştük mevzunun. Özellikle bebek bekleyen arkadaşlarımızlada paylaşmak istiyorum bunu. Meşhur incir kürünü denemeye karar verdik. 21 gün içtim. Birde yumurtlama döneminde cinsel beraberlik olayına dikkatle beraber ilişki sonrası 30-40 dk ayakları duvara dayayarak sabırla bekledim. Bunu da yine bir forumda okumuştum. Herşey sebeplere bağlıdır muhakkak. Bu ay bunları denedik işte. Foruma yeni girip ne yapsam acaba diye düşünenler olursa bunları deneyin derim. Allahın izniyle faydasını göreceksiniz. Adet günüm 8 gün gecikti, bugün de kan testimin sonucunu aldım. Çok şükür pozitif. Değeri 536,21 İlk gebeliğim olduğu için epey tecrübesizim. Bu değer nasıl bilmem. Ayrıca bana, bundan sonra ne yapmam gerektiği konusunda tecrüblerinizden basederseniz sevinirim. Hem mutlu hem şaşkınım. Allahım arzu eden tüm adaylara hayırlı evlatlar nasip etsin.
Tebrik ederim tatlım hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde kucagına alırsın.Yanlız bir şey aklıma takıldı ben de yeni hamilelerdenim 3 gün önce kan tahlili yaptırdım ve ultrasona girdim.Tahlil sonucuma göre değerim 2947,51 çıktı.Doktor değerime göre döllenmenin yumurtlamadan 3 gün sonra gerçekleştiğini söyledi.Test sonuç kağıdına baktığımda 5 den küçükse negatif 5-25 arası ise 2.hafta sonra tekrar çalışılacak 25 den büyükse pozitif yazıyor doktor değerinle ilgili herhangi bir yorum yapmadımı
Canım ben adet geciktikten sonra sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırmıştım. 536,21 çıkmıştı. Sağlık ocağı doktoru henüz 5 haftalık oladuğunu değerin de iyi olduğunu söylemişti. Ondan sonra kadın doğum doktoruna gitmedim ve ultrasonda da göremedim henüz. Çarşamba günü gideceğim kısmetse ozaman ilk muayene yapılacak. Kan değerime tekrar bakılır herhalde. Yani bu konuda sana bir yardımda bulunamayacağım. Adetin kaç gün geçmişti testi yaptırdığında? Belki daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar. İçini ferah tut. Sağlıkla kucağına almanı dilerim ayrıca....
Son düzenleme:
ay canım bende dun yaptım cift cizgi cok belırgın yanılmamısımdır dımı yanı yanıltma payı yoktur
Çift çizgi belirginse yanılma payı yoktur canım tebrik ederim. Adet günün kaç gün geçmişti?Kan testi yaptır için rahat etsin. Sonuçtan bizi de bilgilendir. a.s.
6 gun gectı cnm ya rabbım herkeze nasıp etsın benım bu ılk bebegım 3 aylık evlıyım bu ay bıraktık korunmayı bıraz komık olcak ama mıde bulantısı bas donmesı cok oluyordu ıhtımal vermedım ya eczacıya sordum bende cocuklarımda bu testle bıldım dedı ya soktayım allahım her ısteyene versın