• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de ilk kez gebelik duygusunu tadanlardanım...

damlaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
97
0
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bu forumun sessiz takipçilerindenim. İyiki varsınız insan merakını bir nebzede gidermiş oluyor sizlerin deneyimleriyle. Ben 32 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. 9 aydır korunmuyorduk. Hep dualarımızdaydı bebişimiz gelsin diye. Son ay eşimle epey üzerine düştük mevzunun. Özellikle bebek bekleyen arkadaşlarımızlada paylaşmak istiyorum bunu. Meşhur incir kürünü denemeye karar verdik. 21 gün içtim. Birde yumurtlama döneminde cinsel beraberlik olayına dikkatle beraber ilişki sonrası 30-40 dk ayakları duvara dayayarak sabırla bekledim. Bunu da yine bir forumda okumuştum. Herşey sebeplere bağlıdır muhakkak. Bu ay bunları denedik işte. Foruma yeni girip ne yapsam acaba diye düşünenler olursa bunları deneyin derim. Allahın izniyle faydasını göreceksiniz. Adet günüm 8 gün gecikti, bugün de kan testimin sonucunu aldım. Çok şükür pozitif. Değeri 536,21 İlk gebeliğim olduğu için epey tecrübesizim. Bu değer nasıl bilmem. Ayrıca bana, bundan sonra ne yapmam gerektiği konusunda tecrüblerinizden basederseniz sevinirim. Hem mutlu hem şaşkınım. Allahım arzu eden tüm adaylara hayırlı evlatlar nasip etsin.

Son düzenleme:
tebrik ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah ben de sizin gibi bu heyecanı yaşıyorum bu ay gerçi benim bu ikinci ilk heyecanım uzun sürmedi ama Allahın izniyle inşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza doktorunuz vardır eminim folic asit kulanmanızı önermiştir ben bir de elevit alıyorum multi vitamin

Teşekkür ederim ilginiz için. Hepimiz yavrularımızı sağ salim kucağımıza alırız inşallah. Ben daha bugün kan testi sonucunu aldım. Henüz doktor hastane olayını netleştiremedik. Ankara'da önerebilceğiniz işinde iyi bayan doktor ve özel hastane ismi varsa önerebileceğiniz çok sevinirim. Memnun kalacağım bir hastane belirleyip ilk tetkikleimi orada yaptırayım doğumda orda olsun istiyorum. Bu konuda olumlu tecrübesi olan arkadaşların önerilerini de bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ne güzel rabbim tamamına erdirsin,hayırlı bir evlat kılsın inş.kaydirigubbakcemile2:nazar:

Hayırlı olsun.
Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş.:nazar:
Darısı başımıza.

hayırlı olsun.. Rabbım saglıcakla ve hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah

İyi dilekte bulunan ve sevincimi paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Darısı bebek bekleyen tüm arkadaşlara. Bu arada ben sevincimle beraber şaşkınlıkta yaşıyorum, ilk gebelik olduğu için. Öneri ya da tecrübe paylaşmak isteyeler olursa çok sevinirim...

damla tebrikler...sonunda bebişine kavuşmuşsun..benim bir kızım var 2 yaş 3 aylık..bende 10 aydır 2. bebeğimi bekliyorum ama hala göbişime konmadı..bu ay 10. denemem denemem...beklemek zor gerçekten....sağlıklı sıhatlı bir şekilde kucağına almyı nasip etsin Allah ...

Hayırlı olsun canım meleğin bende 5 gün oldu öğreneli bebeğime kavuşacağımı duyalı hepimiz için hayırlısı olur inşaalah burdaki topikleri takip et ama olumsuz şeylere de aldırış etme bence okuyorum çünkü bebeğini kaybedenleri falan ama onlard

Hayırlı olsun canım meleğin bende 5 gün oldu öğreneli bebeğime kavuşacağımı duyalı hepimiz için hayırlısı olur inşaalah burdaki topikleri takip et ama olumsuz şeylere de aldırış etme bence okuyorum çünkü bebeğini kaybedenleri falan ama onlard

Ben de senin bebişini tebrik ederim canım. Allahım hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin. Bebek bekleyen herkese hayırlı bebekler versin. Evet bazı olumsuz şeyleri okuyunca etkilenmiyor değilim. Eşim bu konuda sürekli uyarıyor. İyi şeylerle karşılaşırız inş.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ayrıca Ankara'da bana önerebileceğiniz özel hastane ve doktor ismi var mı? Gebelik boyunca aynı yere gidip doğumuda orada yapmayı istiyorum hayırlısıyla.

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir bu forumun sessiz takipçilerindenim. İyiki varsınız insan merakını bir nebzede gidermiş oluyor sizlerin deneyimleriyle. Ben 32 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim. 9 aydır korunmuyorduk. Hep dualarımızdaydı bebişimiz gelsin diye. Son ay eşimle epey üzerine düştük mevzunun. Özellikle bebek bekleyen arkadaşlarımızlada paylaşmak istiyorum bunu. Meşhur incir kürünü denemeye karar verdik. 21 gün içtim. Birde yumurtlama döneminde cinsel beraberlik olayına dikkatle beraber ilişki sonrası 30-40 dk ayakları duvara dayayarak sabırla bekledim. Bunu da yine bir forumda okumuştum. Herşey sebeplere bağlıdır muhakkak. Bu ay bunları denedik işte. Foruma yeni girip ne yapsam acaba diye düşünenler olursa bunları deneyin derim. Allahın izniyle faydasını göreceksiniz. Adet günüm 8 gün gecikti, bugün de kan testimin sonucunu aldım. Çok şükür pozitif. Değeri 536,21 İlk gebeliğim olduğu için epey tecrübesizim. Bu değer nasıl bilmem. Ayrıca bana, bundan sonra ne yapmam gerektiği konusunda tecrüblerinizden basederseniz sevinirim. Hem mutlu hem şaşkınım. Allahım arzu eden tüm adaylara hayırlı evlatlar nasip etsin.

ayy canım nasıl bir duygu yazarmısın ilk miş bide ne hissediyon şuanda

Çok şeyi birarada hissediyorum. 5 Ekimde adetimin başlaması gerekiyordu. 3 gün geçince evde test yaptık, çok silik çıktı, 2 gün arayla yine yaptık daha belirgin oldu. Sonra da kan testi yaptırdık çok şükür pozitif çıktı Değeri 536,21 Bu gün ayın 14 ü yani beklenen adet tarihini 10 gün geçti. İlk bebişim olduğu için acemiyim, bu değer nasıl, kaç haftalık hamileyim şuan bilemiyorum, merak ve heyecan içindeyim. Şu an hastane belirlemeye çalışıyorum, tam karar veremedim. 9 aydır beklediğimiz misafirimiz geldi canım ne hissedebilirimki, çok mutluyum. Aynı zamanda tatlı bir kaygıda oluyor, ne olacak, nasıl olacak. Ama öncelikle herşeye pozitif bakmak çok önemli diye inanıyorum. Güzel düşünelim, güzelliklerle karşılaşalım inş. Sevincimi paylaştığın için çok teşekkürler...a.s.

Back