Ben de hazırlıklara başladım:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi in2u
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

in2u

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
63
5
86
İstanbul
Eylül'de evlenicez ama ben baya aağırdan aldım bu alışveriş olaylarını, anca moda girdim yeni yeni başladım:) Geçen yıl heveslenip yemek takımlarını almıştım sonra epey ara verdim. Eklemediğim bi kaç parça daha var.Benim gibi yeni başlayanlara fikir olsun:)

Çeyizlerini mutlulukla kullan canım çok güzel nevresimlerin. Yalnız bişey sormak istiyorum. Bu karaca home nevresimleri nasıllar ben de almak istiyorum ama tereddüt içinde kalmıştım kalitesini bilmediğim için.. ?

Teşekkür ederim kızlar :) Başta ben de emin olamamıştım mutfak ürünleri markası olduğu için. Görselliği daha çok dikkatimi açık konuşmak gerekirse:) Ama dokunduğumda Taç takilerden pek farkı yoktu, ben beğendim annemle birlikte baktık zaten kötü olduğunu düşünseydi uyarırdı mutlaka.Sen de en yakın zamanda gidip gör derim, ben gönül rahatlığı ile aldım.

Canım seçimlerin çoook hoş Hepsini özenle seçmişsin...Güzel günlerde kullan

hayırlısı olsun aldıkların çok güzel. yalnız bişi soracam çeyiz yapmaya yeni yeni başladım demişsin kahvaltı takımını nerden bulupta aldın cnm söylersen sevinirim

Allah bu yolda herkese kolaylıklar versin..güle güle kullan sen de sağlık ve huzurla..

Tşk ederim canım çok sağol verdiğin bilgiler için..

hayırlısı olsun aldıkların çok güzel. yalnız bişi soracam çeyiz yapmaya yeni yeni başladım demişsin kahvaltı takımını nerden bulupta aldın cnm söylersen sevinirim

Yeni başladım sayılır:) O takımları bi ara heveslenip Bernardo dan almıştım canım çeyiz paketi kampanyası ile geçtiğimiz nisan ayında. Hala satılıyo mağazalarında.

Nevresimlerini çok beğendim hepsinide güzel günlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…