- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
bu ayla beraber 3 ay oldu orunmayı bırakalı başka hastanede yaptırdım buguun sonuç 60lı bır rakam cıktıKaç çıktı değerin canım, olumsuz düşünme, sen ne zmanadır korunmuyorsun yada çocuk istiyorsun? İnşallah değerlerin yükselir bak kanamanda durmuş belki geç döllenmiştir her an herşey olabilir.
amin canım ınsallah duanı esırgeme olurmuHatırladım:) Kimyasal yaşadığımda konuşmuştuk, canım amin inşallah sen de tez zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursun
inşallah canım, sağlıkla bebeğine kavuşursun, ne uğraşlar veriyoruz o çift çizgiyi görmek için.. Ama Allah yüzümüze gülüyor umudunu kaybetmeamin canım ınsallah duanı esırgeme olurmu
Hadi bakalım inşallah, gecikmelerde hemen test yapmamak lazım, çünkü sonucu sağlık ve psikolojik sebeplere dayanabiliyor, başıma geldi biliyorum. Hem çok geç dğeil merak etme, elbet sen de anne olacaksın sağlıkla. Bozma moralini canımKızlar 10 gündür geciktim cuma doktora gidicem dua edin nolur 7. Ayim
canım idrar testi yapmadın mı..Kızlar 10 gündür geciktim cuma doktora gidicem dua edin nolur 7. Ayim
Yaptım canm bu sabaha kadar ilk idrarla yaptım negatifcanım idrar testi yapmadın mı..
anladım canım..ama bazen geç döllenme olabiliyormuş inşallah seninki de öyledir de güzel haberlerini alırız.. bozma moralini Rabbim nasip eder inşallah..Yaptım canm bu sabaha kadar ilk idrarla yaptım negatif
İnşallah canm sağol allah razı olsun sende varmı bebisanladım canım..ama bazen geç döllenme olabiliyormuş inşallah seninki de öyledir de güzel haberlerini alırız.. bozma moralini Rabbim nasip eder inşallah..
yarın mı gideceksin canım doktora..gidince mesaj at bana..İnşallah canm sağol allah razı olsun sende varmı bebis
Cuma günü canm ilk sana haber vericem :) kadınlarına ağrı girio sonra geciyo gaz sancısı gibiyarın mı gideceksin canım doktora..gidince mesaj at bana..
bekliyorum canım güzel haberlerini..Cuma günü canm ilk sana haber vericem :) kadınlarına ağrı girio sonra geciyo gaz sancısı gibi
Az önce lavaboya girdim beyaz akinti gelmiş değilim galibabekliyorum canım güzel haberlerini..
sen yine de git doktora canım..Az önce lavaboya girdim beyaz akinti gelmiş değilim galiba
kan tahlili yaptırsaydın ya kesin çıkardı ondasen yine de git doktora canım..
Biraz beklemek istedim belki olurum diye sende varmı bebiskan tahlili yaptırsaydın ya kesin çıkardı onda
canım bende oldum olacağım oluyorum derken olmadım..var bebiş canım 9 haftalık Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah..Biraz beklemek istedim belki olurum diye sende varmı bebis
Oyyy maşallah canm rabbim sagsalim büyütmeyi nasip etsin belirtilerin nelerdicanım bende oldum olacağım oluyorum derken olmadım..var bebiş canım 9 haftalık Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah..