9 gün geçti canm :)adetin geçmeden yapma bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 gün geçti canm :)adetin geçmeden yapma bence
Tebrik ederim canm hayirli olsun :)canım kanda baktırdım 52 çıktı beta HCG
çok teşekkür ederim 2 gun sonra 2ye katlar ınşallah lekelenmem var endişeliyim o yüzden sevınemıyorum kıTebrik ederim canm hayirli olsun :)
Bebis tutunurken olurmus lekelenme reglinedaha varsa normal canm olumlu düşün sevin mutlu ol :)çok teşekkür ederim 2 gun sonra 2ye katlar ınşallah lekelenmem var endişeliyim o yüzden sevınemıyorum kı
adet gunum ya dündü ya bugun lekelenmem 5 gündür var umudum var ama endişelerimde var.Bebis tutunurken olurmus lekelenme reglinedaha varsa normal canm olumlu düşün sevin mutlu ol :)
Ben 4 aydır korunmuyordum canım, sabret, 1.5 seneye kadar normal demişti doktor.HAMİLE KALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR KAÇ AYDIR KORUNMUYORSUNUZ?
Canım benim 7 gün geçti değerim 987 çıktı snein 3 gün geçmesine rağmen çok iyi çıkmış lekelenme ne içinmiş?çok teşekkür ederim 2 gun sonra 2ye katlar ınşallah lekelenmem var endişeliyim o yüzden sevınemıyorum kı
Hayılrı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbende hamileyiiiiiiimmmm rabbiim tum isteyelere hayirli evlat sahibi yapsin insallahh
şimdi doktordan geldim cok umıtlenme deger güzel değil dedi lekelenme için bişey demedi ama benım bugun lekelenmem nerdeyse hiç olmadıCanım benim 7 gün geçti değerim 987 çıktı snein 3 gün geçmesine rağmen çok iyi çıkmış lekelenme ne içinmiş?
4. ay uğurlu galiba, benim de bu 4. ayım... benimkide inşallah bu ay tutar :)Amiiin cnmm seninde insallahh
Benimde 4.ayimda tuttu
benim doktor da eğer doğum kontrol hapı kullanmadıysan 1 seneye kadar normal, eğer hap kullandıysan 2 seneye kadar normal dedi.Ben 4 aydır korunmuyordum canım, sabret, 1.5 seneye kadar normal demişti doktor.
İnşallah bu ay sende güzel haberleri alırsın canım:)benim doktor da eğer doğum kontrol hapı kullanmadıysan 1 seneye kadar normal, eğer hap kullandıysan 2 seneye kadar normal dedi.
amin canım sağolasın... tüm isteyenlere inşallah..İnşallah bu ay sende güzel haberleri alırsın canım:)
Kaç çıktı değerin canım, olumsuz düşünme, sen ne zmanadır korunmuyorsun yada çocuk istiyorsun? İnşallah değerlerin yükselir bak kanamanda durmuş belki geç döllenmiştir her an herşey olabilir.şimdi doktordan geldim cok umıtlenme deger güzel değil dedi lekelenme için bişey demedi ama benım bugun lekelenmem nerdeyse hiç olmadı
hayırlı olsun canım bılmem hatırladınmı ama:) darısı bana ınsallah1 senelik evliligimiz ilerlerken artık çocuk sahibi olmanın zamanı geldi diye düşündük ve korunmayı eylül 2014 te bıraktık. Ben hemen kadın doğuma gittim gebelik hakkında hiç bir bilgim olmadığı için. Doktorum smear testi yaptı ve muayene etti. sonuç temiz çıkınca folik asit yazdı ve 6 ay sonra gel dedi. Ben kadınlar klübüne üye oldum ve gebelikler ilgiyi konuları takip eder oldum. Bilmediğim çok şey öğrendim burda ve 4 ayin sonunda sonunda bende hamileyim. Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Hatırladım:) Kimyasal yaşadığımda konuşmuştuk, canım amin inşallah sen de tez zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursunhayırlı olsun canım bılmem hatırladınmı ama:) darısı bana ınsallah
Benimde işte ondan 2 ay sonra oldu, şimdilik iyi gidiyor değerler daha kese görmedik ama inşallah bu sefer görürüz :)hayırlı olsun canım bılmem hatırladınmı ama:) darısı bana ınsallah