Ben de hamileyim :)

çok teşekkür ederim 2 gun sonra 2ye katlar ınşallah lekelenmem var endişeliyim o yüzden sevınemıyorum kı
Canım benim 7 gün geçti değerim 987 çıktı snein 3 gün geçmesine rağmen çok iyi çıkmış lekelenme ne içinmiş?

Canım benim 7 gün geçti değerim 987 çıktı snein 3 gün geçmesine rağmen çok iyi çıkmış lekelenme ne içinmiş?
şimdi doktordan geldim cok umıtlenme deger güzel değil dedi lekelenme için bişey demedi ama benım bugun lekelenmem nerdeyse hiç olmadı

şimdi doktordan geldim cok umıtlenme deger güzel değil dedi lekelenme için bişey demedi ama benım bugun lekelenmem nerdeyse hiç olmadı
Kaç çıktı değerin canım, olumsuz düşünme, sen ne zmanadır korunmuyorsun yada çocuk istiyorsun? İnşallah değerlerin yükselir bak kanamanda durmuş belki geç döllenmiştir her an herşey olabilir.

1 senelik evliligimiz ilerlerken artık çocuk sahibi olmanın zamanı geldi diye düşündük ve korunmayı eylül 2014 te bıraktık. Ben hemen kadın doğuma gittim gebelik hakkında hiç bir bilgim olmadığı için. Doktorum smear testi yaptı ve muayene etti. sonuç temiz çıkınca folik asit yazdı ve 6 ay sonra gel dedi. Ben kadınlar klübüne üye oldum ve gebelikler ilgiyi konuları takip eder oldum. Bilmediğim çok şey öğrendim burda ve 4 ayin sonunda sonunda bende hamileyim. :anneadayı::nazar: Allah tüm isteyenlere nasip etsin. :emir_bebek:
hayırlı olsun canım bılmem hatırladınmı ama:) darısı bana ınsallah

X