Amin çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı olsun Allah sağlıkla Dünya'ya gelmesini nasip etsin
inşallah siz de bu güzel haberi alırsınız:)Hayırlı olsun :) darısı bizlere inşallah
Canım geçmiş olsun, ben evet evde yaptığım testte silik görüyordum, kanda 1.96 çıktı adetin ilk günü, 2 gün sonra 290 oldu, daha kandan baktırmadım, dün de acile gittim idrarda pozitif çıktı, serüvenim böyle, kanaman devam ediyor mu? doktora gittin mi?canımm çok mutlu oldum teste pozitif çıkıyordu kanda çıkmıyordu değil mi senin ki hayret etmiştim kanda da pozitife döndü demekhayırlı olsun ALLAH kucagına almayı nasip etsin.
bende bugun idrar testinde pozitifi gördüm ama hiç mutlu değilim kahverengi lekelenmem var 5 gündür
yok canım saat 3de randövüm lütfen dua et benim içinCanım geçmiş olsun, ben evet evde yaptığım testte silik görüyordum, kanda 1.96 çıktı adetin ilk günü, 2 gün sonra 290 oldu, daha kandan baktırmadım, dün de acile gittim idrarda pozitif çıktı, serüvenim böyle, kanaman devam ediyor mu? doktora gittin mi?
Allah sana da hayırlı evlatlar nasip etsin canım:)hayırlı olsun dua bekliyoruz sizden
inşallah kötü birşey olmaz canım benim biriken kandır korkma içerisi temizleniyor olabilir, bende de hala o korku var ne diyeyim anlıyorum seni..çok çok az peçeteye kurulayınca lekelenme var halen yerleşme lekesi bu kadar uzun sürmezdi sanıyorum
7 ay canm 7 aydır bekliyorum bir ümitHAMİLE KALMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR KAÇ AYDIR KORUNMUYORSUNUZ?
ben de 4 aydır bekliyorum, umudum yüksek... inşallah hepimiz mutlu haberler vericez burdan canım :)7 ay canm 7 aydır bekliyorum bir ümit
İnsalh canm bekleyemedim gene test yaptım negatifben de 4 aydır bekliyorum, umudum yüksek... inşallah hepimiz mutlu haberler vericez burdan canım :)
adetin geçmeden yapma benceİnsalh canm bekleyemedim gene test yaptım negatif