Ben de hamileyim :)

Hayırlı olsun canm bende çok sivilcelendim ve cirkinlestim belimde ağrı ve arada girip çıkan kaşık ağrılarım var cuma doktora gidicem bugün tam 11 gün geciktim 7 aydır mucizemi bekliyorum

Rabbim sağlıklı her şeyi tastamam bir evlat nasip etsin canım sana ve dileyip hak eden bütün kadınlara. Çok şükür benim hemen oldu. Beklemek de çok stresli bir süreç hakikaten. Bu ay olmadıysa da hiç panik yapma çünkü bu en büyük engel. Hormonların normalse adetin düzenliyse hiç korkma. Sabırla dua et

canım kesen bebişin gordundu degılmı senın :)

Çok dikkatli ol ve hemen bi kadın doğuma git ağr hiçbişey kaldrma dr gitmeyi ihmal etme ..

Mide bulantın var mı bende hiç geçniyor :) 5.haftada çok kasık ağrım vardı artık yok çok şükür. Progestan kullanıyorum :)

Merhaba aranıza yeni katıldım ve yardımınıza ihtiyacım var 5 aylık evliyim ilk defa adet gunume 1 hafta varken bel ağrısı cekiyorum goguslerım şiş meme ucu cevresınde damarlar cıkt. Akıntım cok fazla sizce hamile olabilir miyim??

Yok canım ya bende öyle çok heveslendiğim oldu ama gününün geçmesi lazım daha çok erken adet belirtileri hep hamilemiyim dedirtiyo

Kimyasal gebelik yaşayıp üzülmemek için erkenden hamilelik testi yapmyı önermiyorum, şahsen ben bir kere yaadım ve çok pişman oldum, ikincide kimseye söylemedim, hep içimde sakladım sabrettim sonunda kalp atışını duydum.
Sen o kasık ağrılarını takma sana tavsiyem adet bitiminde hemen ilişkiye gir eğer hemen çocuk istiyorsan, yıkanır yıksanmaz gün aşırı gir:)

Hayirli olsun cnm bende bir hafta once ogrendim bebisimi hayirlisiyla gucagimizada almayi nasip eder rabbim insallah

Merhaba bugün hamile olduğumu öğrendim Allah kısmet ederse bende Ekim ayında alacağım meleğimi kucağıma :)

Hayirli olsun cnm bende bir hafta once ogrendim bebisimi hayirlisiyla gucagimizada almayi nasip eder rabbim insallah

Hayırlı olsun kızlar Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Mide bulantın var mı bende hiç geçniyor :) 5.haftada çok kasık ağrım vardı artık yok çok şükür. Progestan kullanıyorum :)
aynen benimde 5.haftada cok agrim oldu suan bndede yok cok sukur valla ara ara oluyo midem rahatsiz oluyo ama kusma seklinde degil

Hayırlı olsun kızlar benim ilk bebeğim olduğu için çok heyecanlandım :) Doktora gidip keseyi veya bebişi gören var mı aranızda?

Tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…