ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HAYIRLSIYLA ATLATIRIZ INSLHGönlünü ferah tut canım..Allah nasip eder inşallah..hem değerlerindeki artışta iyi..
Hayırlı olsun canm bende çok sivilcelendim ve cirkinlestim belimde ağrı ve arada girip çıkan kaşık ağrılarım var cuma doktora gidicem bugün tam 11 gün geciktim 7 aydır mucizemi bekliyorum
canım kesen bebişin gordundu degılmı senın :)Evet çok sabırsız davranıyoum, içimde hep bir kuşku var, bugün adetim geçeli 8 gün oldu, adet günümde 1.96 çıktı, 2 gün sonra 290 ve 3 gün sonra 987 çıktı. şimdi kaç bilmiyorum korkuyorum yine de çok.
Evet canım çok şükür dün kalp atışını da duyduk. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.canım kesen bebişin gordundu degılmı senın :)
Çok dikkatli ol ve hemen bi kadın doğuma git ağr hiçbişey kaldrma dr gitmeyi ihmal etme ..canımm çok mutlu oldum teste pozitif çıkıyordu kanda çıkmıyordu değil mi senin ki hayret etmiştim kanda da pozitife döndü demekhayırlı olsun ALLAH kucagına almayı nasip etsin.
bende bugun idrar testinde pozitifi gördüm ama hiç mutlu değilim kahverengi lekelenmem var 5 gündür
Mide bulantın var mı bende hiç geçniyor :) 5.haftada çok kasık ağrım vardı artık yok çok şükür. Progestan kullanıyorum :)Bendee hamileyimm benimde testler sonucunda cumartesi kan verdim 997.2 cikti sonucum adetimden 3 gun gecikmisti...randevum persembeye doktora gidip bi baktirmak istiyorum hayirlisiyla iyi olsunda saglikli kucagimiza almayi nasip etsin Allahim bize...aptal gibiyim hala gercekmi diye :)) canim senin karin bel agrilarin varmi ?
KİMYASAL GEBELİKMİŞ MALESEFÇok dikkatli ol ve hemen bi kadın doğuma git ağr hiçbişey kaldrma dr gitmeyi ihmal etme ..
Kimyasal gebelik yaşayıp üzülmemek için erkenden hamilelik testi yapmyı önermiyorum, şahsen ben bir kere yaadım ve çok pişman oldum, ikincide kimseye söylemedim, hep içimde sakladım sabrettim sonunda kalp atışını duydum.Merhaba aranıza yeni katıldım ve yardımınıza ihtiyacım var 5 aylık evliyim ilk defa adet gunume 1 hafta varken bel ağrısı cekiyorum goguslerım şiş meme ucu cevresınde damarlar cıkt. Akıntım cok fazla sizce hamile olabilir miyim??
Merhaba bugün hamile olduğumu öğrendim Allah kısmet ederse bende Ekim ayında alacağım meleğimi kucağıma :)
Hayirli olsun cnm bende bir hafta once ogrendim bebisimi hayirlisiyla gucagimizada almayi nasip eder rabbim insallah
aynen benimde 5.haftada cok agrim oldu suan bndede yok cok sukur valla ara ara oluyo midem rahatsiz oluyo ama kusma seklinde degilMide bulantın var mı bende hiç geçniyor :) 5.haftada çok kasık ağrım vardı artık yok çok şükür. Progestan kullanıyorum :)
Doktorum 1.5 seneye kadar normal demişti sen içini ferah tut birde çocuk düşüncesini kafandan at e3 zaman aman olrsa olur dediğin bir anda oluyor.Bu ayda oyle yaptım ama tutmadı galiba.
Tebrikler1 senelik evliligimiz ilerlerken artık çocuk sahibi olmanın zamanı geldi diye düşündük ve korunmayı eylül 2014 te bıraktık. Ben hemen kadın doğuma gittim gebelik hakkında hiç bir bilgim olmadığı için. Doktorum smear testi yaptı ve muayene etti. sonuç temiz çıkınca folik asit yazdı ve 6 ay sonra gel dedi. Ben kadınlar klübüne üye oldum ve gebelikler ilgiyi konuları takip eder oldum. Bilmediğim çok şey öğrendim burda ve 4 ayin sonunda sonunda bende hamileyim.Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
18.02.2015 bebeğimizin ilk kalp atışını duyduk çok şükür
Ben 6+4 te gördüm çok şükür, hızlı çarpan bir kalp ve minicik nokta kada bir beden:)Hayırlı olsun kızlar benim ilk bebeğim olduğu için çok heyecanlandım :) Doktora gidip keseyi veya bebişi gören var mı aranızda?