• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de gelin buketimi aldım ama moralim bozuldu:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilya_88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amaan bu insanlara illet oluyorum
geçen gelinlikçiye dedim fikrimi
duvağıda renkli yapalım diyip dalga geçti uyuz:)
çok ta tınımdı yani
nişanlım istediğin şekil yap kimseyi ilgilendirmez dedi
ve şöyle birşey var
kırmızı elbise giyildimi kırmızı ayakkabı kırmızı çanta ile mi giyiliyor
hayır!
ama gelinlikte neden illaki herşey beyaz olacak deniyor anlamıyorum
ayakkabı ve çiçek gayet güzel kombinlenebilir
yada sadece çiçek renkli olabilir
ayakkabı çok görünmüyor zaten
kimseyi takma istediğini yap

bende kendim istediğim gibi yaptırmıştım gelin çiçeğimi. pembe gül ile orkide birleşimi yaptırmıştım çok oş duruyor şimdide vazomun içerisinde. mor buket çokkoyu durabilir onun için öyle demişlerdir. moralin bozulmasın ne var bunda. onu süs niyetine kullanırsın başka bir tane alırsın.

Bence güzel bir seçim yapmışsın.Mesela bende Allah nasip kısmet ederse kırmızı güllerden oluşan bir buket düşünüyorum:66: Galiba Sivas ta ilk defa elinde kırmızı bir buketi olan gelin olacam :64: Onlara göre abes kaçacak ama bana göre de mükemmel olacak.Ayrıca sıradanlığı sevmeyen gelin adayları için bence mükemmel bir alternatif.O yüzden önemli olan senin beğenmen içine sinmesi.Sen evleniyorsun onlar değil takma diğer insanlar :31:

sanırım benim buketimi soran sendin ve aynısını almıssın herhalde baskasının söylediklerine neden takılıyorsunki sen begenip almadın mı için rahat etmeyecekse git değiştir söyledigim yerden aldıysan değiştirebilirsin

canım ya bende mor düşünüyorum çiçeğinin resmini bulamadım linkini ekleyebilirmisin yada fotosunu.
:71:

arkadaşların çoğu toplumun kalıplarına takılmamak gerektiğini dile getirmişler.bana göre de haklılar.insanı dış etkilere bağımlı hale getiriyor.insan kendi içinin sesini dinlemeli.içten denetimi yapabilmeli...güzellik herkese göre değişen göreceli bir kavramdır.senin düşüncene saygı duyuyorum:71: sende çevrende farklı bakış açısına ilk görüntüyü veren olursun.her yenilik önce tepkilere maruz kalmıyor mu:) ama sen ilk olursun :82:

Son düzenleme:
mor çiçeklerin arasına gelinliğin tonundan çiçekler koyarsın uyumu yakalayabilirsin..

canlı renkler fotolarda çok daha güzel görünüyo
bembeyaz çiçekler benim de hoşuma gitmiyo

bence cok guzel secım yapmsssn cnm .sahsen bende renklı gelın buketı dusunuyorum .bıraz kalıplarımzdan cıkmak gerek oyle degıl mı :68:

hic alakasi yok kizlarrrr...
moda insanin yaraticiligina hayal gucune bagli bir sey...kendinizi kaliba sokmayinnn ben mor ciceklerimi kullandim dugunumde hic bi tarafimda mor bisi yoktu ama harika oldu herkes cok begendi we resmlerde harika duruyo:)sizle resmleri paylasim kesinlikle hayallerinizdeki gibi yan her seyi kendinizi o gun iyi hissetmenz cokcok onemli...
Eki Görüntüle 239739

tatlım cok güzel bende fuşya pembe yaptırıyorum hiç bir seylede kombine etmek zorunda değilsin beyaz el buketlerı gelınlıkte on plana cılmıyorkı ıkısıde beyaz oldugu ıcın anlaşılmıyor bıleee mor güzel bşr şeçim gerçekten çiçeğin bellı olması lazım yaaa gül kurusu kırmızı mor pembe fuşya pembe bunlar guzer renkler ben yapay yaptırırcam çiçeğimi gerçek olmasın butun gun elımde solar kadifeden yaptırcam ohhhh canıma deysin

kizlar tum o yorucu hazirliklari dusunuyorum daa.....
bir gelini guzel yapan mutlulugu aski we kendine guweni o yuzden hic takilmayin bunlara istediginizi sizi mutlu edeni yapin..baskalarinin begenileri sizi mutlu etmez kendiniz olamassinz..moralinizi bozmayin hic istediklernizi yapn

$gelin-buketi3.jpg buda benım gelin bulketim

kizlar tum o yorucu hazirliklari dusunuyorum daa.....
bir gelini guzel yapan mutlulugu aski we kendine guweni heycani masumiyeti ....o yuzden hic takilmayin bunlara istediginizi sizi mutlu edeni yapin..baskalarinin begenileri sizi mutlu etmez kendiniz olamassinz..moralinizi bozmayin hic istediklernizi yapn

ben de mor yaptiricam ayy ne cok kisi varmis benim gibi dusunen mutlucuk oldumm:21::21::21::21:

arkadasim benim amerikadaki dugunumde buketim eflatun, pembe mor karisimiydi.herkes de cok begendi. surekli iltifat ettiler. bence sen de begendiysen hic degistirme sonra icinde kalir fotograflara baktikca. guzelce kullan.

hic alakasi yok kizlarrrr...
moda insanin yaraticiligina hayal gucune bagli bir sey...kendinizi kaliba sokmayinnn ben mor ciceklerimi kullandim dugunumde hic bi tarafimda mor bisi yoktu ama harika oldu herkes cok begendi we resmlerde harika duruyo:)sizle resmleri paylasim kesinlikle hayallerinizdeki gibi yan her seyi kendinizi o gun iyi hissetmenz cokcok onemli...
Eki Görüntüle 239739

bence de renkli çiçeğin fotoğrafa verdiği enerji çok farklı..gelin buketiniz güzelmiş...

Back