• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de gelin buketimi aldım ama moralim bozuldu:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilya_88
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nilya_88

Ziyaretçi
arkadaşlar bugün gein çiçeğimi aldım dün sipariş vermiştim mor güllerden oluşan bir buket beğenerek aldım. ama istediğim kurdele çiçekcimde olmadığı için bi tuhafiyeye gidip kurdele aldım ve çiçeğimi gösterek aynı renkten istedim ordaki kadın aaaaa gelin buketi mi bu neden böle aldın gerçekten farklı bi gelin olcaksın dedi. bende evet farklılık herzaman iyidir die cvp verdim ama moralim bozuldu verdiği tepkiye kesin ailem falanda beğenmicek çünkü alışılmış bişe deil. nişanlımca burda deil telefonda söledim ona adım die mor buket dedim oda dedi gelinlik beyaz nasıl kombine etceksin dedi ben bunu hiç düşünmemiştim. ille kombine etmek zorundamıyım ben saçıma falan mor çiçek takmak istemiorummm. yanlış bi seçim mi yaptım acaba?:(:bbo:

Hmm sadece mor buketle çıkarsan tuhaf olabilir. Saçlarına da aynı ren çiçek taktırırsan hem farklı hem de çok güzel bir gelin olursun die düşünüyorm. ıstersen kulağının arkasına üç tane küçük mor renk çiçek taktırırsın çok hoş olur.Bence buket seçimin hatalı değil tatlım.Benim de çok hoşuma gidiyor mor buket. Hatta burada kk'da bir arkadaşın düğün resimlerinde de vardı çok hoştu...

saçıma mor çiçek takmayı düşünmüorum sıkı topuz olcak zaten gitmez yani...

arkadaşlar bugün gein çiçeğimi aldım dün sipariş vermiştim mor güllerden oluşan bir buket beğenerek aldım. ama istediğim kurdele çiçekcimde olmadığı için bi tuhafiyeye gidip kurdele aldım ve çiçeğimi gösterek aynı renkten istedim ordaki kadın aaaaa gelin buketi mi bu neden böle aldın gerçekten farklı bi gelin olcaksın dedi. bende evet farklılık herzaman iyidir die cvp verdim ama moralim bozuldu verdiği tepkiye kesin ailem falanda beğenmicek çünkü alışılmış bişe deil. nişanlımca burda deil telefonda söledim ona adım die mor buket dedim oda dedi gelinlik beyaz nasıl kombine etceksin dedi ben bunu hiç düşünmemiştim. ille kombine etmek zorundamıyım ben saçıma falan mor çiçek takmak istemiorummm. yanlış bi seçim mi yaptım acaba?:(:bbo:

sanırım benim buketimi soran sendin ve aynısını almıssın herhalde baskasının söylediklerine neden takılıyorsunki sen begenip almadın mı için rahat etmeyecekse git değiştir söyledigim yerden aldıysan değiştirebilirsin

Hmm sadece mor buketle çıkarsan tuhaf olabilir. Saçlarına da aynı ren çiçek taktırırsan hem farklı hem de çok güzel bir gelin olursun die düşünüyorm. İstersen kulağının arkasına üç tane küçük mor renk çiçek taktırırsın çok hoş olur.Bence buket seçimin hatalı değil tatlım.Benim de çok hoşuma gidiyor mor buket. Hatta burada kk'da bir arkadaşın düğün resimlerinde de vardı çok hoştu...

benim o sanırsam :kedi::kedi: ben nikahımda sacıma çiçek takmamıstım ama dugunde mor minik çiçekler takmıstım ama uyum olsun diye değil eşim almıştı bende taktımkaydirigubbakcemile3 zaten beyaz buket beyaz gelinlikle kayboluyor bana göre renkli daha ideal

fotosunu ekleyebilirmisin cok merak ettim

fotosunu ekleyebilirmisin cok merak ettim [/QUOTE
canım evet senin dediğin yerden adım ama yanısı deil tonu farklı bide arada küçük krem çiçekler var ama çok az onlar. foto eklemiorum mesaj sayım sınırlı. çiçeği çok beğendimm bi anlık bi histi heralde yazdım öle çiçek falan da takmıcam saçıma. mor buketimi de değiştirmicem gerçekten güzel çünküa.s

bence içinden nasıl geliyorda öyle olmalısın.. bembeyaz bi gelinin eline her renk çiçek gider.. illaki beyaz olacak diye bir kaide mi var.. rengarenk bir buket bile olsa o kadar hoş durur ki aklı almaz insaanların

o yüzden sen hiç moralini bozma, saçına mor çiçek filan da saçmalama asıl o abes olur :)

fotosunu ekleyebilirmisin cok merak ettim [/QUOTE
canım evet senin dediğin yerden adım ama yanısı deil tonu farklı bide arada küçük krem çiçekler var ama çok az onlar. foto eklemiorum mesaj sayım sınırlı. çiçeği çok beğendimm bi anlık bi histi heralde yazdım öle çiçek falan da takmıcam saçıma. mor buketimi de değiştirmicem gerçekten güzel çünküa.s

bencede değiştirme gerek yok sen begendiysen yeter benim kuzeniminkinde rengarenkti her renk vardı bende beyaz çiçek sevmiyorum gelinlikte zevk meselesi tabi benimde gelinligime konusan olmustu aaa taşsız gelinlik mi olur diye bakın oluyor dedim gectim ben gicem sonucta

bencede değiştirme gerek yok sen begendiysen yeter benim kuzeniminkinde rengarenkti her renk vardı bende beyaz çiçek sevmiyorum gelinlikte zevk meselesi tabi benimde gelinligime konusan olmustu aaa taşsız gelinlik mi olur diye bakın oluyor dedim gectim ben gicem sonucta

ben de beyaz sevmiorum hep renkli istiodum iyiki de almışım.. sana da çok tşkler you_know senin çiçeğin gerçekten bana çok yardımcı oldun aldığın yere kadar söledin mersini pek bilmiorum çok iyi oldu benim içinkaydirigubbakcemile5

ben de beyaz sevmiorum hep renkli istiodum iyiki de almışım.. sana da çok tşkler you_know senin çiçeğin gerçekten bana çok yardımcı oldun aldığın yere kadar söledin mersini pek bilmiorum çok iyi oldu benim içinkaydirigubbakcemile5

önemli değil canım zaten mersinde sadece gelin çiçeği tasarımı yapan yer orasıkaydirigubbakcemile2

bence içinden nasıl geliyorda öyle olmalısın.. bembeyaz bi gelinin eline her renk çiçek gider.. illaki beyaz olacak diye bir kaide mi var.. rengarenk bir buket bile olsa o kadar hoş durur ki aklı almaz insaanların

o yüzden sen hiç moralini bozma, saçına mor çiçek filan da saçmalama asıl o abes olur :)

haklısınnnnna.s

benim o sanırsam :kedi::kedi: ben nikahımda sacıma çiçek takmamıstım ama dugunde mor minik çiçekler takmıstım ama uyum olsun diye değil eşim almıştı bende taktımkaydirigubbakcemile3 zaten beyaz buket beyaz gelinlikle kayboluyor bana göre renkli daha ideal

:lepi: Evet olabilir, sendin büyük ihtimal hatırladığım.Gerçekten çok güzel olmuş ama klişe şeyleri ben de pek sevmem. Kısmet olursa ileride ben de öyle bişeler düşünücem. sempatiksalakcinni

başkalarının ne söylediklerine takılma
farklılık yapmak istiyorsan yap
o gün senin günün kimsenin ne söylediği umrunda olmasın
herşey standart olacak die bişiyde yok ayrıca renkli gelin buketleri çok moda
bende pembe düşünüyrm mesela
ayakkabılarım bile pembe olabilir hatta. gönlün rahat olsun sen beğendisen problem yok
mutluluklarr

sen begendiysen sorun yok tatlim yaaa. istedigin gibi yap. sacina mor cicekte takmak zorunda degilsin.. kombine etmek zorunda hic degilsin.. beyaz cicek bana gorede gelinlikle birlikte kayboluyor.. senin cicegin gelinligini on plana cikaricak bak gorursun.. mutluluklar diliyorummm

bende pembe begendm cicegimi ama koyu deil cok cok ucuk bi pembe gelınlıkcım alıo onu ben begendm.. o gelınlıgın içnde yani..fazla renk secenegi yoktu bende zaten pembe istıodum oda hosuma giti onu soledım ama yinede krem alcam bakcam bi..krem al diyen cogunluıkta tabi ama ben begendıkten sonra kmseyı takmam

Son düzenleme:
bence mor çiçek buketi bence çok hoş our hiç moralini bozma.
bi gün ben de evlenirsem mor hatta kırmızı bi buket düşünebilirim :)

cnm bencede o gün senin istediğin gibi olucak herşey sen nasıl istiyorsan herşeyini öyle ayarla mor çiçek çok hoş duruyor you_knowdan biliyoruz hepimiz

ama içine sinmediysen son anada keşke demeden önce değiştir

cnm bencede o gün senin istediğin gibi olucak herşey sen nasıl istiyorsan herşeyini öyle ayarla mor çiçek çok hoş duruyor you_knowdan biliyoruz hepimiz

ama içine sinmediysen son anada keşke demeden önce değiştir

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back