Devamini ben de bekliyorumm:))her şeyin çok güzel canım mutlulukla kullanırsın inşdevamını bekliyoruz
Aynen Ecem yaaaBen pembe diye diye ölürüm :)) o yüzden rosy kafamı karıstırmıstı
Yaaa betül bizee bernardoyu verseler söylee hepsi bizim olsa :)) ordan almaya doymuyorummm hic
Devamini ben de bekliyorumm:))
Almayi yani
Aynen Ecem yaaa
Gerci bunun sonu yok berbardoyu verseler bu seferde English home u fln isterimm:) ya da mudo concept:))
Mikasa moor, boyner evde hepsini hepsini isterim hahaha :))
canını sıkma kuzum olur alırsın olmadı evlenınce tamamlarsın sıkıntı yapma hepsi çok güzeller güle güle kullanhaziranda düğünüm var ama çok az çeyizim var.
önce neleri hazırlamalıyım tavsiyelerinizi bekliyorumm..
aldıklarım.
günlük yemek takımı Kütahya porselen -Acelya 12 kişilik kampanya varken 295 tl gibi bir fiyata almıştım.
Eki Görüntüle 591710 Eki Görüntüle 591711
misafir yemek takımım Bernardo - Paris Antıque - kendi fiyatı 1.699 tl. kampanya dahilinde aşağıdaki kadeh takımını 100 tl vererek almış oldum
Eki Görüntüle 591712 Eki Görüntüle 591713 Eki Görüntüle 591714
Kadeh takımım Bernardo - 12 tane kadeh, su bardağı, karaf ve sürahisini aldım.
Eki Görüntüle 591715 Eki Görüntüle 591716
Eki Görüntüle 591717 Eki Görüntüle 591718
Çay setim Bernardo-İstanbul serisi 12 pasta tabağı, 2 büyük servis tabağı, 1 ayaklı kek tabağı, 1 tane katlı kurabiyelik ve 12 tane çay fincanından oluşuyor. fiyatını hatırlamıyorum..
Eki Görüntüle 591719 Eki Görüntüle 591720 Eki Görüntüle 591721 Eki Görüntüle 591722
Bu takımın camdan çay bardakları tepsisi sürahisi falan da var onları özellikle almadım çünkü makinede yıkanamıyor bu seri. Hepsini birden elimde yıkayamam diye
Kahvaltı takımım yine Bernardo (takığım bu markaya) - Butterfly . 350 tl. 1 alana 1 bedava kampanyasıyla 12 kişilik oldu bu da.
Eki Görüntüle 591724 Eki Görüntüle 591725
küçük ıvır zıvırlar dışında aldığım çeyizler sadeve bu kadar malesef.
önümde sadece 6 ay kaldığını düşünürsek süreci hızlandırmalıyım, tecrübeli arkadaşlar neleri almalıyım öncelikle ??
Fiyatlarini hatirladiklarimi yazdimhayırlı olsun çoık güzel aldıkların fiyatlarını paylaşırmısın acaba??
Yemek takimimi ben de cook seviyorumm :))canım topiğin hayırlı olsun çeyizlerinin hepsi çok şık özellikle yemek takımına bayıldım güle güle kullan
Dogru soyluyorsun bazi seyleri atlamamak icin liste yaptim kendime ordan isaretliyorum alinca))Hayırlı olsun topicin canım. Butterfly kahvaltı takımına bayıldım. Porselenlerden bir kahvaltı takımımı almıştım ama bunlar çoook daha güzelmiş güzel günlerde kullan. Çok iyi bir yerden başlamışsın bence, hiç geç kaldım diye dert etme senden daha kötü durumda olanlar(benim gibi) var:) Baban alacaksa sen şimdilik araştır hangi ürünü hangi markadan alacağına karar ver sonra fırsat buldukça alırsın. Ben şimdilik küçük parçaları alıyorum büyükleri ise araştırıyorum. Bir yandan küçükleri de almak lazım çünkü sonra hepsini birden alınca çoğu detay güme gidebiliyor..
Nejlametu nerde oturuyorsun?
Ben istanbuldayim, var burda, getirtirler aslinda herhangi bir subedenn
Canım ben afyondayımankaraya gideceğim tatilde bi sorayım diyom. yemek takımlarımı bernardodan aldım onu da alırım inşallahhhhh
haziranda düğünüm var ama çok az çeyizim var.
aldıklarım.
günlük yemek takımı Kütahya porselen -Acelya 12 kişilik kampanya varken 295 tl gibi bir fiyata almıştım.
misafir yemek takımım Bernardo - Paris Antıque - kendi fiyatı 1.699 tl. kampanya dahilinde aşağıdaki kadeh takımını 100 tl vererek almış oldum
Çay setim Bernardo-İstanbul serisi 12 pasta tabağı, 2 büyük servis tabağı, 1 ayaklı kek tabağı, 1 tane katlı kurabiyelik ve 12 tane çay fincanından oluşuyor. fiyatını hatırlamıyorum..
Eki Görüntüle 591719 Eki Görüntüle 591720 Eki Görüntüle 591721 Eki Görüntüle 591722
Bu takımın camdan çay bardakları tepsisi sürahisi falan da var onları özellikle almadım çünkü makinede yıkanamıyor bu seri. Hepsini birden elimde yıkayamam diye
Kahvaltı takımım yine Bernardo (takığım bu markaya) - Butterfly . 350 tl. 1 alana 1 bedava kampanyasıyla 12 kişilik oldu bu da.
önümde sadece 6 ay kaldığını düşünürsek süreci hızlandırmalıyım, tecrübeli arkadaşlar neleri almalıyım öncelikle ??
canım yemek takımın müthiş suplasıyla birlikte mi geldi bu ürün çok yakışmış suplasıyla... kadeh takımında çok güzelgünlük yemek takımın kütahya olan da gayet sade ve şık ben büyük parçalar için bekliyorum daha çok olduğundan ama kesinlikle sade olanlar çok şık oluyor. bernardo aşığı olduk çıktık yaaa
malesef suplasız.
bu bernardonun kendi sitesindeki görüntüydi,onu kullandım.
supla normalde bana gereksiz bir şey gibi gelir amabunu beğenmiştim ama tanesi 60 tl olunca almaktan vazgeçtimm
çok pahalııymışşşolsun canım bencede gereksiz ama öyle görünce bir sormak istedim çünkü ikisini iyi yakıştırmış pis bernardo
heheh aynen oyle
hatta şimdi tekrar baktım fiyatına
91 lıra diyor ben baktığım zaman yuzde 30 indirim vardı.
1 alana 1 bedava varken alınsa 91 * 6 dan 546 tl ye geliyor 12 kişiliği o fiyata takım alıyor insanlarr
canım aramıza hoş geldin aldıklarınhaziranda düğünüm var ama çok az çeyizim var.
aldıklarım.