ben de çeyiz almaya başladım.. Betuld nin ceyizi :P

Tesekkur ederiiimm gsm_lee:))
Su an tencere catal bicak vs celik olan kisma bakiyorum aslinda gonlum jumbodan yana ama su an hic uygun kampanyasi fln yok.
Ctesi gunu eminonune gidicem bir bakalim orda isime gelirse . Yoksa hisar. Digerleri de dedigin gibi dusunuyorum aldikca paylasicam :)))

çok zevkli seçimler yapmışssın. bundan sonra alacaklarında muhtemelen çok şık olacaktır. topiğini takipte olucam..

canım jumbo yazın yapmıstı catal bıcak takımında 1 2 tane ama o kadar kaba ve cırkin modellerdi ki alınmaz yanı jumbo pek indirim yapmıyor aslında belkı kendı magazasından degılde dedıgın gıbı emınönünden bı ceyizciden alırsan onlar indirim yapabilir elinde tek kalır fln yoksa hisar al gitsin hisarın mamba modelini çok beğeniyorum ben bununla bernardonun vangoh modelinde kalmıştı aklım erkek arkadaşım bernardonunkini beğenince bunu aldık
hala aklımda mamba var ama

Hisar çatal bıçak takımı, tencere seti, düdüklü tencere, çaydanlık
Eki Görüntüle 597115
seramik tencere seti, sahan seti , cezve takımı

madame coco battaniye, begonville el ve yüz havluları

japon temalı porselen demlik

mikasa moor masa servisleri

Kiraz Butik pike takımım, nevresim takımım ve fransiz dantelli masa örtüm

merhaba betuld:

aldiklarin harika ozellikle butterfly serisine bayildim gule gule kullan canim:)

canım çok güzeller maşallah güle güle kullan kararını hisardan yana kullanarak çok güzel bi seçim yapmışsın

canım çok güzeller maşallah güle güle kullan kararını hisardan yana kullanarak çok güzel bi seçim yapmışsın

Tesekkur ederim benim de icim rahat cunku tum o hepsini 1400e aldim.

canım yeni aldıklarının hepsi çok şık çok güzel görünüyorlar güle güle kullan

Tesekkur ederim benim de icim rahat cunku tum o hepsini 1400e aldim.

çok uyguna almışsın canım nereden baksan bi çatal bıçak takımı 600 700 lıra
güle güle sağlıkla kullan

Kuzummm hepsine bayildim... ozellikle ilk yemek takimin varya beyaz olan.. ona bayildim... mutlu gunlerde kullan

güle güle kullan hepsi çok kalite şeyler:)

masa servisleri bende almicam sanırım. yani günlükte zaten kullanmak olmaz..
misafir gelincede çıakrtırmıyım bilmiyorum öyle kararsızım yani:)
güle güle kullan

Masa servislerini ben seviyorum. Gumusleri herkese cikartmayabilirim ama o zaman icin de beyaz porselen firin ve servis kaplari oluyor ya onlardan alip kullanirim. Cunku bazi seyler masaya sevis etmekte estetik olmayan seylerde pisiriliyor. Mesela firin tepsisi ya da tencere lekeli oluyo fln:)

Son düzenleme:
çok güzelmiş adaşım güle güle kullan 'bernardoyu seviyoruzz' :)

Yeni cicilerin de hayırlı olsun canım. Butterfly takımına bayılmıştım zaten yeni hisar setin ve Madamcocolar da çok tatlı güzel günlerde kullan..

Bunları ne için kullanırım düşünmeden aldım, çok sevdiğim için. Çay kahvenin yanında kurabiye veya küçük bir dilim kek ikram etmek içn kullanılabilir çümkü çok küçükler :) Paşabahçe' den aldım.

Bunlar da şirin pasta tabaklarım. Mudo' dan almıştım. Her renginden 2 tane alıp 6'lı set gibi yaptım.

Yine Mudo' dan Matruşka tuzluk :)
Benim ki bu desenden

Bu şekilde ikiye ayrılıyor, tuzluk ve biberlik olarak kullanılıyor :) hihihi çok şirin değil mi :)

Tepsim.. <3 EVİM HAKKINDA EN ÇOK SEVDİĞİM ŞEY, ONU PAYLAŞTIĞIM KİŞİ <3

Çeyizim için kendim beğenip aldığım 2 seccadem

Yine Paşabahçe'den aldığım tabak ve porselen kaşıklar.

Yeni cicilerin de hayırlı olsun canım. Butterfly takımına bayılmıştım zaten yeni hisar setin ve Madamcocolar da çok tatlı güzel günlerde kullan..
O takimi herkes cok begeniyor.
Ben de ilk ciktiginda takilmistim, pembelisi de vardi hatta o zamanlar, sonra alirim demistim sonra da tukendi bir ara, tekrar uretmeye baslayinca cook sevindim

Hepsini çoook beğendim Güzel günlerde kullan canım benim

Tesekkur ederim fiticim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…