ben de canımın parcasını kaybettim akşam cok zormuş...

seni öyle iyi anlıyorum ki onsuz yatağa girmenin ne kadar zor olduğunu yaşayan bilir........ her gece bir umutla yatar her gün yepyeni umutla uyanırsın...... o'na dair hayaller kurarsın ismi bile hazırdır cinsiyeti ne olursa olsun o'na yakışan bir isim bulmuşsundur.... odası şöyle olsun ,kıyafetleri böyle......hatta duyan yakın akrabalar birşeyler almıştır bile....... ne olur sonra hepsi elinde bakakalırsın miniğin melek olmuş uçmuştur.... hayallarinde tabi.... canım benim ben hala bekliyorum meleğimi..... hemde büyük bir ÖZLEMLE.......... geçmiş olsuncanım sana da inşallah rabbim şu güzel günlerde isteyen herkese nasip eder......

bende bebişi kaybedeli 2 ay oluyor.yaklaşık üç hafta hiç kalkmadan yattım ama bebiş anneyi istemedi ve gitti.şimdi yeni bir bebek istiyorum ama korkularımı yenemiyorum.doktor bir sorun olmayacağını söylüyor ama bilmiyorum... canım sıkkın hamile birini görünce bebekle ilgili hatırlatmalar olunca keyfim kaçıyor o kadar beklemiştim ki bebişi tüm kontrolleri ve aşıları hamilelikten önce yaptırmıştım.. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorummmmmmmmm

hepiniz sagolun kızlar. insanın acısını anlayan birilerinin oldugunu bilmek ne olursa olsun cok iyi geliyor. beni anladıgınızı oyle iyi biliyorumki.. korkmamamız lazım. bu bebek surpriz geldi bize beklemiyorduk erken diyorduk ama simdi 3 ayın gecmesi icin resmen gun sayıyorum. Allah hepimize saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah bundan sonraki hamileliklerimizde.. kız olsun diyordum, babası gibi maviş olsun diyordum hayaller kuruyordum hepsi boş. şimdi diyorum ki yeterki saglıklı olsun. iyki varsınız...

kıslar bende kaybettım bebegımı pıt pıt atan kalbı atmıyordu artık yavrumun 3 gun olmustu onu gorelı okadar ıyıdıkı hıcbı sorun yoktu ılac yazdırmya gıtmıstım sskya doktor gel bı bakalım dedi yıkıldıgım an o andı bebegımın kalp atısları durmus ınanamadım baska doktora gıttım ordada aynısı yavrum orda oyle tas gıbı duruyordu çok zor bırseymıs ALLAHIM kımseye yasatmasın aldılar o gece yavrumu ıcım acıyor tup bebek ıle kalmıstım okadar zor gunler gecırdıkkı ama hakkımızda hayırlısı boylemıs ıhsallah en kısa zamanda hayırla saglıkla yavrumuzu alırız kucagımıza:KK43:((

arkadaşlar ben birkaç gündür hiç birşey hissetmiyorum kanamam olmadı ama çok korkuyorum. acınız çok büyük tekrar hatırlatmak gibi olacak ama kanama olmadan da birşey olur mu bebeğe.... tüp bebekle ne ugraşarak oldu birşey olacak diye çok korkuyorum da çok çok afedersiniz ama kuşkudan öleceğim..

allahım inşallah bidaha yaşatmaz bu acılar allah yenısını nasıp eyler dusugun bı ayagı ıcerde olur tez zamanda oluucaktır.....

Allah sabir versin , canim acin büyük , insaallah cenabi Allah acini , ikinci bir bebekle dindirir sabirli ol...

geçmiş olsun canım .. :KK43: canından bi parça gitmesi çok kötü.ama bunda da vardır bi hayır. inş. 2. bebeğini yakın zamanda kucağına alırsın. dua et,hayırlısını dile

X