ben de canımın parcasını kaybettim akşam cok zormuş...

cileklipizza

Sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.375
84
kahverengi akıntım var dedim kana donuyor dedim 10 gun oldu progestan o bu derken kalbi atmıyor dediler. 3 gun bekleyelim bakalım dediler o , bu şu... olmadı dun aksam parca dusurme ve kanama ile acile gittik.. hemen ultrasona aldılar. megerse miniğim yerinden ayrılmış beni bırakıyormus... düşük başladı bu gece kesin olacak dedi doktor. agladım zırladım hıckıra hıckıra agladım koridorlarda yapıcak birsey yoktu. gidiyordu işte... oyle arttı ki kanamam gecelik aldılar giydirdiler bone taktılar ve ameliyathaneye goturduler. uyuttular ve uyandıgımda hicbirsey yoktu artık. bitmişti... cok zormuş içimde oyle bir boşluk varki anlatamam. ancak yaşayanlar anlar beni.. yine de isyan etmiyorum vardır bunda da bir hayır diye hep kendimi teselli ediyorum. surekli yanımda birileri ama yok olmuyor. o boslugu kimse dolduramıyor. Allah kimseye yaşatmasın bunu, yaşamadan insan anlamıyor. cok uzgunum kızlar ne desem ne yazsam boş...

canimm anliyorum seni bebegimi kaybettim ben de! acin cok taze, yuregindeki firtina cok buyuk. zamanla azalicak guzelim, Allah beterinden korusun diye yola devam etmek zorundayiz, Insallah hamilelik basligina saglikli bir gebeligin baslangicini haber verip dogumdan geldigin kuzucugunla saglikli oldugunuzu da yazan topikle acmak nasip olur, Insallah hepimize.

ben de kaybettim hiç duyamadım kalbini ama kesesini gördüm dünyanın en güzel kesesiydi ama olmadı kürtaj oldum iki ay oldu boşluk ona sesleniş hiç bitmedi dile getiremiyorum herkes daha eti kemiği yoktu diyorlar ama öyle değil hamile olduğumu bildiğim andan itibaren bağlandım büyüyemedi malesef ama kardeşini bana yollaması için onunla konuşuyorum melek oldun sen diyorum bana yolla kardeşini annem seni bekliyor de sen onu bırakma ben başaramadım sen başar de
sana da geçmiş olsun geçer evet gçmek zorunda

ben de kaybettim hiç duyamadım kalbini ama kesesini gördüm dünyanın en güzel kesesiydi ama olmadı kürtaj oldum iki ay oldu boşluk ona sesleniş hiç bitmedi dile getiremiyorum herkes daha eti kemiği yoktu diyorlar ama öyle değil hamile olduğumu bildiğim andan itibaren bağlandım büyüyemedi malesef ama kardeşini bana yollaması için onunla konuşuyorum melek oldun sen diyorum bana yolla kardeşini annem seni bekliyor de sen onu bırakma ben başaramadım sen başar de
sana da geçmiş olsun geçer evet gçmek zorunda

canim kayip kayip sonucta yine de dogurup da kaybedebilirdik diye dusunecegiz daha cok baglanmadan, tuhaf geliyor kulaga ama ne care Rabbim verdiginde sukrettik dualarimizin arkasinda durmaliyiz. bunlari yaziyorum benim yuregim de hala yaniyor inan bebegimi unutamiyorum, cok buyuk aci cekiyorum ama sukredicez Allah'im yine nasip et bu sefer kucagimiza almayi nasip et diye dua edecegiz.

allah sabır versin inşallah sağlıkla en kısa zamanda bebekler nasip etsin yaranı hafifletsin inşallah

Allahım yardımcın vede yardımcımız olsun canım bende daha kalp atışını duymadan ultrasonda bebeğimi bile göremeden onu kaybettim
öğrendiğimin 1 ay sonrası bebeğimin artık olmadığını öğrendim öyle yıkılıyo ki insan doktorun yanında hüngür hüngür ağladım resmen
Halada içim yanıyo durmadan ağlıyorum bu sitede aynı acıyı yaşamış arkadaşlarla acımızı paylaşarak hafifletmeye çalışıyorum
Bi ömürde geçse unutamam unutamayızda ama ben şunu öğrendim
Herşeyin hayırlısını veren Rabbimiz bebişlerimizi verip geri almışsa bundada herşeyde olduğu gibi bi hayır vardır
Hayatımda okadar fazla güzel şey yok yaşadığım 3. güzel şeydi bu yaşadığım onu kaybetmeden önce
İşte bu yüzden dahada çok kenetlendim bu Herşeyin hayırlısı sözüne

İnanıyorumki Rabbimiz bizi sınıyo ve bebişlerimizi verip geri aldığı ve Cennetine aldığı gibi Bebişlerimizi yine vesile ederek onlara kardes yollayacaktır eminim
Yeterki hayırlı sağlıklı olsunlar
Bu hayatta insanın karşısına neyin çıkacağı belli değil biz Allahtan en hayırlısını isteyelim Sabrımızın mükafatını verecektir elbet

Kendini çok fazla üzmemeye çalış canım benim buda geçecek İnşallah
Bebişlerimiz artık Cennette bizi bekliyorlar

Son düzenleme:
allah sabırlar versin verende allah alanda halimize bin şükür diyecegiz rabbimden gelene diyecek yapacak bir şey yok allahım ikinci evlatlarımıza ömür versin...

kahverengi akıntım var dedim kana donuyor dedim 10 gun oldu progestan o bu derken kalbi atmıyor dediler. 3 gun bekleyelim bakalım dediler o , bu şu... olmadı dun aksam parca dusurme ve kanama ile acile gittik.. hemen ultrasona aldılar. megerse miniğim yerinden ayrılmış beni bırakıyormus... düşük başladı bu gece kesin olacak dedi doktor. agladım zırladım hıckıra hıckıra agladım koridorlarda yapıcak birsey yoktu. gidiyordu işte... oyle arttı ki kanamam gecelik aldılar giydirdiler bone taktılar ve ameliyathaneye goturduler. uyuttular ve uyandıgımda hicbirsey yoktu artık. bitmişti... cok zormuş içimde oyle bir boşluk varki anlatamam. ancak yaşayanlar anlar beni.. yine de isyan etmiyorum vardır bunda da bir hayır diye hep kendimi teselli ediyorum. surekli yanımda birileri ama yok olmuyor. o boslugu kimse dolduramıyor. Allah kimseye yaşatmasın bunu, yaşamadan insan anlamıyor. cok uzgunum kızlar ne desem ne yazsam boş...

canım öncelikle çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum çünkü ben senin yaşadıklarını 3 kez yaşadım. ilk düşüğüm seninki gibiydi aynen önce kahverengi sonra kanama ve düştü ve kürtaja aldılar..... 2. si 4,5 aylıktı doktor ihmali yüzünden suyum erken geldi, çünkü enfeksiyon kapmışım buda bebeğin su kesesini delmiş ısrar etmeme rağmen tahlil yapmadığı içinde farkına varamadı hacettepedeki profösör (?)doktorum.. sonrasında oğlumu normal doğumla ölü doğurdum herşeyi belirginleşmişti ona son kez bakamadan aldılar benden ardından parçası kalmıştır diye kürtaj oldum...enfeksiyon kürtajdan sonra tekrarladı çünkü doktorum hala farkına varamamıştı bütün karın içime enfeksiyon yayıldı acillik oldum sonradan anlaşıldı enfeksiyon kaptığım 1 hafta hastanede yattım.. bütün bunlara rağmen yılmadım doktor arayışları devam etti ama kime gidersen git herşey olacağına varıyor tam herşey yoluna girmişti. 3. yü denedik ve hamileydim 7. haftada birden bire kalp atışı durdu. onuda benden kürtajla aldılar şuan üzerinden 20 gün geçti fakat tüm bu yaşadıklarımdan sonra pes etmedim araştırmalar yapıldı nedeni bulunamıyor düşüklerimin bundan sonra doktorum kan sulandırıcı iğne verecek koruyucu amaçlı. çok zor günler bunlar biliyorum ama yinede bir umutla bir gün mutlaka bir yavrumun olacağına inanıyorum Allah her isteyene en kısa zamanda versin... kimseye bu acıyı yaşatmasın..

rabbim sabır versin
inşallah o boşluk en kısa zamanda dolar yeniden hamile kalırsınız

allah sabır versın sana. umarım en kısa zamanda tekrar saglıkla bebek haberlerını alırız senden...

X